Connect with us
Top 4 zodii care vor avea o vară grea

Știri

Top 4 zodii care vor avea o vară grea

4 zodii nu vor avea o vară tocmai ușoară. De altfel, necazurile au început deja pentru o parte dintre ele. Iată care sunt cei 4 nativi care vor avea o vară fierbinte!

Top 4 zodii care vor avea o vară grea

TAUR: Dacă ești Taur, trebuie să știi că ai la dispoziție câteva momente unice în care poți schimba starea negativă prezentă. Trebuie să riști doar în perioadele 27-29 iunie, 3-7 iulie și 10-15 august. Sunt singurele zile favorabile vara aceasta. Astrele sunt de partea ta în aceste zile, așa că profită din plin de cele câteva zile dificile.

SCORPION: Pentru tine, dragă Scorpionule, luna iulie va fi una grea. Ai în față oportunități unice în luna august, dar până la august trebuie să treci de dificultățile lunii iulie.

Obstacolele vor ține de sfera profesională. Anumite decizii pe care le iei în carieră îți pot răsturna complet sistemele de valori și pot duce la conflicte neașteptate.

Complicații apar și în sectorul amoros. Nu uita niciodată că orice cuvânt spus la nervi se poate întoarce împotriva ta când nu te aștepți. Trebuie să înveți să treci cu vederea supărările partenerului și dacă vezi că e trist să nu insiști foarte tare pe asta.

Uneori oamenii supărați trebuie lăsați singuri pentru a-și pune ordine în gânduri, în niciun caz bătuți la cap non-stop.

SĂGETĂTOR: De tine depinde cum va fi vara asta pentru tine. Veșnicele discuții în contradictoriu în familie pot duce la ruperea unor relații în mod definitiv.

Nu te mai autosesiza în tot felul de discuții între neamuri, prietenii rudelor tale și nu încerca să intervii unde știi sigur că e o cauză pierdută.

Ai parte de multe câștiguri doar dacă știi unde să insiști cu anumite remarci. Ar fi indicat să gândești de două ori o idee înainte de a o exprima public. Sinceritatea poate face rău uneori.

CAPRICORN> Nici Capricornii nu au o perioadă tocmai genială. Dacă ești născut în această zodie, vara asta trebuie să faci curățenie în lista de prieteni. Ai multe ”căpușe” lângă tine.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top