Connect with us
Sfatul zilei 19 august 2020. Berbecii au nevoie de ajutor

Horoscop

Sfatul zilei 19 august 2020. Berbecii au nevoie de ajutor

Berbecii au nevoie de ajutor si daca vor sti unde sa-l ceara il vor primi. Vezi ce se intampla cu ei si care sunt previziunile pentru zodia ta in sfatul zilei de 19 august 2016.

ZODIA ZILEI: BERBEC

Te simti nesigur pe tine? Atunci nu te sfii si cere ajutor. Colegii sunt foarte de treaba si cu siguranta nu te vor ignora. Trebuie doar sa vorbesti si treaba este ca si rezolvata. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Esti foarte usor de influentat si asta nu este deloc bine. Suferi atunci cand auzi ca cineva are o problema si te incarci cu energie negativa. Te-ai gandit ca poate au un scop pentru care iti povestesc? Gandeste-te ca esti mult mai puternic. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Rezultatele din ultima perioada iti aduc aprecieri. De aceea, pastreaza-ti tactica si ramai pe aceeasi linie si vei fi mai des rasplatit din partea sefului. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Afacerea in care esti implicat presupune si multa energie pentru a o mentine pe linia succesul. Asadar, incearca sa te odihnesti, pentru ca veni si vremea distractiilor. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Calitatile pe care le ai te vor ajuta sa acaparezi atentia la munca. Cu toate acestea, s-ar putea ca cei cu care lucrezi sa fie invidiosi si sa incerce sa-ti puna piedica. Numarul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Esti debusolat si nu stii de ce sa te apuci. Ai atat de multe lucruri de rezolvat incat incepi sa intri in panica si asta nu e deloc bine. Ia un pix si o foaie si prioritizeaza-le. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Evita mediile care nu te fac sa te simti confortabil. De asemenea, fii foarte atent la confruntarile de la serviciu, pentru ca nu vei face decat sa te enervezi. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Ai nevoie de timp pentru tine. Incearca sa te relaxezi si sa te eliberezi de stresul acumulat. Chiar si o carte buna sau un film te pot ajuta sa te destinzi. Numarul norocos al zilei: 27.

SFATUL ZILEI PENTRU SAGETATOR

Nu te lasa doborat de primul obstacol. Simti ca iti pierzi increderea in tine si nu ai de ce. Aminteste-ti ca in viata exista probleme cu adevarat grave, asa ca nu ai de ce sa te stresezi. Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Ai mare grija la bani. Tentatiile sunt la orice pas, iar daca simti ca nu te poti abtine cel mai bine ar fi sa lasi portofelul acasa si sa iei cu tine doar o suma mica de bani. Numarul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

Vei fi lausat pentru o reusita si asta ar trebui sa te motiveze sa fii din ce in ce mai bun. Nu baga in seama micile rautati si nu-ti apleca urechea la discutiile rautacioase. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PESTI

Tu si partenerul de viata faceti cea mai buna echipa astazi. Asa ca profitati din plin de momentele astea si aratati-va cat insemnati unul pentru celalalt. Poate o sina romantica va va ajuta sa vorbiti mai mult despre voi. Numarul norocos al zilei: 20.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top