Connect with us
Sfatul zilei 4 februarie 2019. Avertisment pentru Gemeni

Horoscop

Sfatul zilei 4 februarie 2019. Avertisment pentru Gemeni. Numărul norocos

Citește sfatul zilei de 4 februarie 2019 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Care sunt provocările pentru zodia ta?

Sfatul zilei de 4 februarie 2019 pentru fiecare zodie

CITESTE SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Simti o tristete care nu stii de unde provine. Analizeaza mai bine cum te porti cu cei din jurul tau si vezi unde gresesti, de fapt. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Azi primesti un sfat pretios pe care daca nu il iei in considerare vei avea mult de furca pe viitor. Vrei sa muncesti cot la cot cu ceilalti dar iti lipseste acel element de integrare. Este chiar la tine! Fii stapan pe situatie! Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu participa la activitati colective care nu iti spun absolut nimic. Vrei sa fii in tot si in toate, dar nu este cazul azi. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Fa o pauza din nebunia in care te-ai implicat si odihneste-te. Nu este momentul sa iti supraincarci sarcinile, chiar nu astazi! Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Dupa lungi perioade de asteptare, marea provocare bate la usa ta. Un job nou, o relatie noua sau pur si simplu puterea de a visa cu ochii deschisi iti dau tarcoale. Profita! Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Rezolva neintelegerile care se ivesc de dimineata. Pastreaza-ti calmul si nu te intrista daca ceilalti imprastie neadevaruri despre tine. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Cineva intervine in intimitatea ta si te perturba foarte mult. Nu permite ca nimeni sa iti invadeze spatiul. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Ai nimerit printre oameni care nu sunt capabili sa vada partea buna a lucrurilor. Nu te stradui sa le deschizi orizonturile, fii liber! Numarul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU SAGETATOR

Simti nevoia sa intervii pentru a-ti ajuta prietenii cu orice pret. Daca esti sigur ca vrei sa rupi din timpul tau si vrei sa iti deschizi portofelul, fa-o fara regrete! Numarul norocos al zilei: 20.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Fa echipa cu oamenii care ti-au demonstrat ca merita timpul tau. Nu-ti pierde vremea cu tot felul de anonimi si mizeaza pe performantele si experienta ta. Numarul norocos al zilei: 15.

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

Nu te mai lasa manevrat de tot felul de stari apatice. Pune piciorul in prag, iesi din casa si plimba-te. Numarul norocos al zilei: 1.

SFATUL ZILEI PENTRU PESTI

Nu te speria de obstacolul pe care trebuie sa il treci azi. Asa e cand iti propui lucruri mari: nimic nu este si nu va fi usor. Numarul norocos al zilei: 6.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top