Connect with us
Sfatul zilei 9 martie 2020 Una calda si una rece pentru Rac

Horoscop

Sfatul zilei 9 martie 2020 Una calda si una rece pentru Rac

Racii trebuie sa fie foarte atenti la semnalele pe care le primesc azi din partea apropiatilor. Citeste sfatul zilei de 9 martie 2020 pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu te extrage singur din cercul tau de prieteni pentru ca dupa aceea tot tu vei fi cel care se va plange ca nu e bagat in seama. Actioneaza, implica-te, fii acolo! Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Trebuie sa faci multe sacrificii daca vrei sa ajungi departe, dar nu asta e problema ta cea mai mare. Fii, totusi, atent la drumul pe care pasesti caci sunt multe capcane pe care nu le vezi din cauza entuziasmului destinatiei finale. Numarul norocos al zilei: 1.

Citește și:  Horoscop 9 martie 2020

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ai o sansa unica pe care o primesti din partea unei persoane fata de care nutresti sentimente de iubire si respect imens. Nu ii da cu piciorul. Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Vestea calda: relatia de dragoste pe care ai inceput-o devine tot mai serioasa, deci fa-ti planuri de viitor consistente. Vestea rece: cu banii vor exista probleme si azi. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Aerul de primavara pare ca iti prieste. Vrei sa faci o mie de lucruri si nu mai stii cum sa te apuci de ele. Prioritizeaza-ti activitatile ca sa nu fi luat prin surprindere. Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Vrei atentie de la o persoana pe care ai cunoscut-o recent si nu te poti abtine sa nu ii scrii non-stop. Ai grija sa nu o sufoci pentru ca vei obtine efectul contrar a ceea ce te astepti. Numarul norocos al zilei: 13.

Citeste, in continuare, sfatul zilei de 9 martie 2020

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Oamenii cer prea multe lucruri de la tine si nu ai idee de ce esti persoana vizata intotdeauna atunci cand trebuie duse la capat munci grele. Nu te-ai gandit ca poate esti cel mai capabil? Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Azi nu reusesti sa transmiti cu precizie ceea ce vrei. Crezi ca lumea te poate intelege daca te exprimi haotic si nu e tocmai asa. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU SAGETATOR

Sansa ta de succes este mai mare ca niciodata. Anii trec pe langa tine si astfel de trenuri rar vei intalni. Urca-te in el fara nicio remuscare. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Mai schimba si tu traseul cand vezi in fata ta indicatoare pe care nu le intelegi. Cheia reusitei nu e mereu inaintarea fara a face stanga sau dreapta. Numarul norocos al zilei: 20.

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

Ai in fata o ocazie interesanta. Daca pana acum te deranjau lucrurile pe care le auzeai des de la prietenii tai, acum primesti altfel criticile, ba chiar le folosesti pentru a atinge succesul. Asa mai merge! Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU PESTI

Ai multe talente, iar pe unele dintre ele le descoperi azi. Te-ai gandit vreodata ca reprofilarea ar putea fi cel mai mare bine pe care ti-l poti face? Numarul norocos al zilei: 8.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top