Connect with us
Sfatul zilei 6 mai 2019 - Revolutie spirituala pentru 3 zodii.

Știri

Sfatul zilei 6 mai 2019 – Revolutie spirituala pentru 3 zodii.

Citeste sfatul zilei de 4 mai 2019 si afla ce te indeamna astrele sa faci!

ZODIILE ZILEI:

RAC

Traiesti o adevarata revoluti sufleteasca. Te intalnesti cu o persoana care iti da un vibe pozitiv. Stai prin preajma ei pentru ca ai mare nevoie de cineva vesel si energic in aceste clipe. Numarul norocos al zilei: 8.

LEU

Si tu vei trai o revolutie interioara, de natura spirituala. Iti va cadea fisa in legatura cu o tema fata de care ai manifestat foarte mult interes in ultima vreme. Numarul norocos al zilei: 7.

SAGETATOR

Te regasesti in anumite lucruri pe care le observi la cei din jur si ajungi la concluzia ca cel mai bine este sa iei o masura radicala. Sufletul tau devine tot mai rebel si provoaca o transformare de zile mari in tine. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Te roade faptul ca nu reusesti sa fii sincer atunci cand gresesti. Esti extrem de capos cu cei din jur si te porti urat cu persoanele care iti vor binele. Fa o analiza mai atenta in legatura cu persoanele la care te rastesti. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Azi traiesti o zi excelenta din toate punctele de vedere. Familia este alaturi de tine, iar persoana iubita iti face o serie de cadouri. Bucura-te de momentele minunate si irepetabile de azi! Numarul norocos al zilei: 6.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Cine te sustine cu adevarat nu iti pune o mie de intrebari care au acelasi raspuns. Cei care te intreaba des acelasi lucru se indoiesc de intentiile si capacitatea ta organizatorica. Numarul norocos al zilei: 2.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Nimeni nu are nimic cu tine. Renunta la gandirea de tip paranoid! Daca pasesti cu negativitate din casa este evident ca te vei simti prost indiferent cu cine te intalnesti. Numarul norocos al zilei: 16.

SFATUL ZILEI PENTRU BALANTA

Daca ai uitat ceva acasa, nu te intoarce dupa acel obiect, cu exceptia cheilor. Astazi se leaga de tine toate superstitiile, asa ca ai mare grija ce faci! Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU SCORPION

Esti un pericol pentru colegii tai. Perseverenta si ingeniozitatea ta nasc invidii inimaginabile. Te trezesti cu persoane care nu au cunoscut alt sentiment in viata decat invidia. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU CAPRICORN

Raiul si iadul sunt in sufletul tau, asa ca fa bine alegerile ca sa nu suferi! Daca e nevoie sa elimini cateva persoane din jurul tau, spune-le adio! Numarul norocos al zilei: 15.

SFATUL ZILEI PENTRU VARSATOR

Recunoaste-ti limitarile si incearca sa iti depasesti conditia fara sa te plangi toata ziua. Nu asa se rezolva lucrurile! Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU PESTI

Toata lumea pare nebuna azi. Crezi ca esti singura persoana normala pentru ca nu intelegi cum se pot intampla anumite lucruri, cum doi dusmani de moarte se pot impaca, iar doi prieteni de-o viata se pot desparti brusc… Ai suficient material de analiza psihologica, deci stai pe margine si observa! Numarul norocos al zilei: 39.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top