Connect with us
Sfatul zilei de 6 mai 2019. Racii trebuie să fie mai responsabili

Știri

Sfatul zilei de 6 mai 2019. Racii trebuie să fie mai responsabili

Sfatul zilei de 6 mai 2019. Află ce este indicat să faci și ce nu trebubie să faci astăzi în funcție de semnul tău zodiacal. Tu ce zodie ești?

Sfatul zilei de 6 mai 2019

BERBEC. Nu mai lua în seamă tot ceea ce spun oamenii. Nu uita că tu știi cel mai bine care este adevărul. Numărul norocos al zilei: 8.

TAUR. Astăzi vei avea parte de o surpriză din partea unei persoane de la care nu te-ai fi așteptat la un gest atât de frumos. Să te asiguri că îi mulțumești așa cum se cuvine. Numărul norocos al zilei: 3.

GEMENI. Ești o persoană ambițioasă, iar asta se va vedea cel mai bine astăzi. Bucură-te de succesele tale, pentru că meriți. Numărul norocos al zilei: 6.

RAC. Încearcă să fii mai responsabil astăzi. Vei vedea că este pentru binele tău în primul rând. Numărul norocos al zilei: 2.

LEU. Astăzi vei avea nevoie de sprijinul celor dragi. Fii sigur că nu profiți prea mult de bunătatea lor și de dorința lor de a-ți fi aproape. Numărul norocos al zilei: 10.

FECIOARĂ. Ți se face dor de o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult timp. Ce mai aștepți? Stabiliți o întâlnire. Numărul norocos al zilei: 8.

BALANȚĂ. Chiar dacă astăzi nu va fi tocmai ziua ta norocoasă, asta nu înseamnă că va fi o zi pierdută. Doar asigură-te că vei profita de fiecare lucru frumos care ți se ântâmplă. Numărul norocos al zilei: 5.

SCORPION. Cine ți-a spus că nu poți avea încredere în nimeni? Ei bine, vei vedea că lucrurile nu sunt deloc așa. Numărul norocos al zilie: 7.

SĂGETĂTOR. Astăzi te vei distra alături de cei dragi. Aveai nevoie de astfel de momente pentru a-ți încărca bateriile. Numărul norocos al zilei: 4.

CAPRICORN. Încearcă să ții cont și de ceilalți atunci când iei o decizie. Nu uita că și ei țin cont de tine. Numărul norocos al zilei: 19.

VĂRSĂTOR. Dacă vei lua o decizie importantă astăzi, trebuie să fii sigur că te-ai gândit bine înainte. Numărul norocos al zilei: 5.

PEȘTI. Încearcă să îi înțelegi și pe ceilalți. Este posibil să nu fiți tot timpul pe aceeași lungime de undă. Numărul norocos al zilei: 7.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top