Soare în Scorpion. Totul merge FOARTE BINE pentru o zodie! Ce se întâmplă cu celelalte

22.10.2017
Soare în Scorpion. Totul merge FOARTE BINE pentru o zodie! Ce se întâmplă cu celelalte

Soarele va intra în Scorpion în data de 23 octombrie (luni) şi va veni cu mari schimbări pentru zodii, dar pentru anumiţi nativi, va aduce o mare bucurie.

Soarele intră în Scorpion, zodia legată de mistere, putere, sex și bani, acesta fiind principalul eveniment astrologic al ultimei săptămâni din octombrie.

O zodie va deveni, astfel, vedeta săptămânii, mai ales că beneficiază de ajutor şi de la Marele Benefic Jupiter și planeta Comunicării, Mercur.

Norocul va fi de partea acestor nativi. Tot ce își vor propune se va îndeplini, cu condiția ca nativii să fie corecți cu ceilalți și să nu ascundă adevărul.

Pe de altă parte, adevărul va conta în mod special în relațiile personale ale nativilor din această zodie, care trebuie să lămurească probleme din trecutul lor sentimental sau din actuala relație de cuplu.

Cea mai avantajată zodie de acest eveniment este Scorpionul. Conform astrologului Oana Hanganu horoscop săptămânii pentru ei pune accent pe schimbările din viața personală, pe ambiție și noroc, dar și pe nevoia de a lămuri probleme din trecutul sentimental sau din actuala relație.

Citeşte şi: Cum influenţează Soarele în Scorpion celelalte zodii în această săptămână

foto:redicecreations.com