Connect with us
Soarele intră în Taur de pe 19 aprilie. Apar schimbări pentru tot restul anului

Horoscop

Soarele intră în Taur de pe 19 aprilie. Apar schimbări pentru tot restul anului

Soarele intră în Taur pe 19 aprilie, chiar de Paște. Apar schimbări majore pentru toate zodiile, iar acestea vor influența viața tuturor pentru tot restul anului. Vine norocul peste mai multe zodii, dar vor fi și perioade grele, cumpene și energii negative. Berbecii trebuie să ia niște decizii radicale, în timp ce Taurii sunt protejați de Soare începând cu data de 19 aprilie 2020.

Soarele intră în Taur de pe 19 aprilie. Apar schimbări pentru tot restul anului

Berbecii trebuie să ia decizii radicale, în special cu privire la relația lor de cuplu. Nici pe plan profesional lucrurile nu stau pe roze, apar schimbări care vă vor pune pe gânduri.

Tauriivor fi protejați de Soare din 19 aprilie. Vine o perioadă pe care acești nativi o așteaptă de foarte mult timp, o perioadă plină de câștiguri pe plan financiar și de recunoaștere pe plan social.

Gemenii trebuie să schimbe macazul. Trebuie să abordați viața în alt mod, să vă schimbați puțin perspectiva, pentru a duce la îndeplinire toate obiectivele pe care le aveți.

Racii continuă să analizeze mult situația prin care trec. Unii devin melancolici, alții se întristează de-a dreptul. Pentru acești nativi, lucrurile nu sunt deloc bune, însă este esențial să privească totul mai obiectiv, pentru a nu cădea în capcana depresiei.

Leii au parte de o perioadă dificilă

În viața Leilor apar schimbări negative. Nu se simt în apele lor și nu trec printr-o perioadă grozavă din punct de vedere financiar. Este cazul să analizați mai mult strategiile din ultima perioadă, s-ar putea să descoperiți ceva care nu funcționează deloc conform planului.

Fecioarele se axează mai mult pe spiritualitate, se roagă, se simt mai aproape de divinitate. Este o perioadă foarte bună pentru o analiză a întregii existențe.

Balanțele sunt mutl mai practice și privesc lucrurile dintr-un alt unghii. Nu mai au răbdare să se lase la mâna nimănui și vor face tot posibilul să iasă din încurcături.

Nativii din zodia Scorpion sunt în sfârșit mai pașnici, mai calmi. Se simt în largul lor și asta chiar se vede în tot ceea ce fac în perioada care urmează. Începe o nouă eră și pentru Săgetători, care din 19 aprilie vor deveni mai reticenți față de anumite legături de prietenie sau rudenie.

Capricornii vor să facă un pas mare pe plan profesional și au nevoie de mai multe resurse. Apelați cu încredere la persoanele din familie, pentru că au sfaturi mai bune decât vă imaginați. Vărsătorii și Peștii au de pansat răni mai vechi, iar din punct de vedere sentimental, dacă fac ceea ce trebuie, pot simți în sfârșit fericirea adevărată.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top