Connect with us
soare în vărsător

Horoscop

Soarele intră în Vărsător sâmbătă! Începe o perioadă excelentă pentru aceste zodii!

Pe 20 ianuarie, are loc un eveniment astral deosebit de important: Soare în Vărsător.

Soarele, aflat în Vărsător din data de 20 ianuarie ne ajută să punem preț pe socializare, iar Venus, tot în Vărsător (din 18 ianuarie) aduce un soi de detașare în iubire și ne îndeamnă să vedem în partenerul de suflet un adevărat prieten, spune astrologul Oana Hanganu.

Conjunctura astrală se schimbă, Soarele și Luna nu mai sunt în Capricorn, în zodia amintită rămânând, totuși,  Pluton (planeta Transformării), Saturn (planeta Responsabilității) și Mercur (planeta Comunicării).

Citește și: Horoscop săptămânal 22-28 ianuarie 2018 Oana Hanganu. Marte intră în Săgetător. Cum sunt afectate zodiile

În 20 ianuarie, Soarele va intra în Vărsător și pentru Berbeci va începe o perioadă excelentă în plan social: noi prieteni, noi colaboratori și o mulțime de evenimente la care vor lua parte.

Din weekend, Soarele și planeta Venus vor activa sectorul Carierei din astrograma Taurilor, aducandu-le mai multe oportunități și succes.

Săptămâna se încheie cu intrarea Soarelui în Vărsător, în ziua de 20 ianuarie. Pentru Gemeni, va începe o perioadă cu o agendă încărcată, în care călătoriile în străinătate și colaborările cu persoane din alte țări sau care călătoresc mult vor fi principalele puncte de interes.

Indiferent de situație, Racii trebuie să-și păstreze calmul pentru că, în data de 18 ianuarie, planeta Venus a intrat în zodia Vărsător și le va aduce protectori, ajutor și avantaje prin alții.

Iar aceste tendințe vor fi susținute de intrarea Soarelui tot în Vărsător, în data de 20 ianuarie. Iar Vărsătorul este semnul zodiacal care le aduce Racilor avantaje prin intermediul altora și le patronează casa Banilor altora din astrogramă.

Venus a intrat în Vărsător în data de 18 ianuarie și tot aici va ajunge și Soarele, în 20 ianuarie. Astfel, în week-end, începe o perioadă foarte bună pentru Lei, în plan partenerial.

Unii vor reface armonia în cuplu, alții vor dori să devină părinți, în timp ce nativii singuri își pot găsi sufletul-pereche. Armonia va domina și relațiile nativilor Lei cu partenerii de afaceri sau cu principalii colaboratori.

În 18 ianuarie, Venus, “Micul Benefic” din astrologie a intrat în casa Profesiei din astrograma Fecioarelor.

Tot aici va ajunge și Soarele, în 20 ianuarie, iar pentru Fecioare va începe o perioadă norocoasă în plan profesional, care le poate aduce un job mai bun, o mărire de salariu, o promovare.

Dar în 18 ianuarie, Venus, planeta Iubirii, va intra în zodia Vărsător și în casa Iubirii din astrograma Balanțelor. Aici va ajunge și Soarele, în data de 20 ianuarie.

Astfel, în weekend, pentru Balanțe va începe o perioadă foarte bună din punct de vedere sentimental.

În 20 ianuarie, tot în Vărsător va ajunge și Soarele, iar pentru Scorpioni va începe o perioadă foarte bună pentru tot ce este legat de casa și familie.

Pentru Săgetători, Venus și Soarele în Vărsător înseamnă comunicare excelentă cu cei din jur, succes în negocieri, noroc în călătorii.

Soarele le va da mai multă încredere nativilor Capricorn, Luna le va spori sensibilitatea, Mercur îi va ajuta să comunice excelent cu cei din jur și să câștige susținerea necesară pentru proiectele personale.

În weekend, mai exact în ziua de sâmbătă, 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsător și va deveni principalul aliat al nativilor din această zodie.

Momentul va fi precedat de intrarea în Vărsător a planetei Venus, considerată nu doar planeta Iubirii, ci și “Micul Benefic”.

În 20 ianuarie, tot în Vărsător va ajunge și Soarele. Pentru Pești, va urma o perioadă în care poate fi “reactivată” o poveste de iubire din trecut sau în care nativii se pot implica într -o aventură sentimentală.

Citește și: Horoscop februarie 2018. Ce aduce ultima lună de iarnă pentru zodii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop

To Top