Soarele intră în zodia Fecioară pe 22 august. Iată cum vor fi influențate zodiile

19.08.2020
Soarele intră în zodia Fecioară pe 22 august. Iată cum vor fi influențate zodiile

Pe 22 august, un nou eveniment astronomic vine să le schimbe viaţa unor nativi. Intrarea Soarelui în Fecioară este asociată cu noi începuturi, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreți să schimbați sau la ceea ce vreți să aduceți nou în viața voastră. Intrarea Soarelui în Fecioară are, de această dată, o influenţă extrem de mare asupra majorităţii. Află cum anume te afectează și cum va fi schimbat destinul tău!

Soarele intră în zodia Fecioară pe 22 august. Iată cum vor fi influențate zodiile

Dacă pe 19 august, principalul eveniment astrologic a avut ca protagonistă Luna, de această dată este rândul Soarelui să ne influențeze comportamentul. Intrarea Soarelui în zodiac Fecioară pe 22 august va avea implicații în aproape sectoarele vieții.

Soarele reprezintă energia, iar atunci când se află în Fecioară aduce rațiune, modestie, simț practic, critică, autoanaliză și tinde către o perfecțiunea dusă la extrem. Totodată, Soarele în Fecioară, la modul general aduce o preocupare mai intensă pentru sănătate, chiar ipohondrie în anumite cazuri, și, din păcate, înclină nativii să vadă partea goală a paharului și nu partea plină.

Este o perioadă în care toate zodiile au impresia constantă că li se reprosează, că li se atrage atenția în sens negativ. În același timp este o perioadă în care se dorește perfecțiunea și atingerea ei pe cât mai multe planuri, o caracteristică specifică Fecioarei.

La nivel personal vor fi răsplătite eforturile repetate, motiv pentru care tind să cred că atâta vreme cât Soarele se va afla în semnul Fecioarei, ne vom simţi mai epuizaţi, mai lipsiţi de vigoare, dar tocmai pentru că nu este momentul potrivit să înţelegem cu mintea şi cu sufletul, trăirile fiind cele care trebuie înţelese şi traduse. Acum este un moment special în care ar trebui să conştientizăm şi să analizăm dacă putem fi noi înşine, ca oameni spirituali, nobili şi armonioşi.

Este vorba acum de a ne descoperi moştenirea şi valorile noastre reale, de a le utiliza pentru ane simţi împliniţi şi realizaţi social. Este un moment schimbare a percepţiei noastre despre ceea ce putem, suntem sau exprimăm, deschizând pentru fiecare dintre noi experienţe transformatoare. Acestea sunt aspectele cele mai importante pentru perioada cât Soarele va sta în semnul Fecioarei.