Connect with us

Horoscop

Solstițiul de iarnă 2020. Care sunt zodiile cel mai profund afectate pe 21 decembrie

Solstițiul de iarnă 2020 are loc pe 21 decembrie și marchează începutul iernii astronomice. Era de așteptat ca acest eveniment să influențeze și zodiile și să producă schimbări semnficative în viețile noastre. În timp ce unele zodii vor avea doar de câștigat după această zi, altele se vor confrunta cu câteva probleme pe care le vor rezolva dacă sunt atenți la semnele pe care le primesc.

Solstițiul de iarnă 2020. Berbec

Berbecul este unul dintre semnele zodiacale care nu prea apreciază solstițiul de iarnă. Berbecii sunt dornici să se întoarcă la zilele luminoase de primăvară și să înceapă activitatea în forță, însă trebuie să aibă răbdare și să nu treacă în acțiune prea curând. Oamenii cu acest semn se apropie treptat de un moment în care vor prospera, dar încă nu sunt acolo și ar trebui să mai aștepte.

Horoscop anul 2021

Taur

Taurului îi place să fie enrergic. Vrea să aibă lucrurile așezate în jurul lor, vrea să simtă confort, vrea să găsească frumusețe în orice. Este posibil ca acest sezon de sărbători să nu se ridice la înălțimea așteptărilor sale din cauza limitărilor impuse de noul coronavirus, așa că va deveni sarcina unui Taur să găsească frumusețe acolo unde alții ar putea să nu vadă nimic.

Solstițiul de iarnă 2020. Gemeni

Gemenii sunt obișnuiți să fie sufletul petrecerii, căutând întotdeauna să îmbunătățească fiecare situație pentru ei și pentru ceilalți. Aceasta este o mare abilitate și ambiție, dar oamenii din acest semn trebuie să-și amintească că alții nu vor fi la fel de optimiști sau energici în timpul solstițiului de iarnă. De asemenea, să știți că uneori este mai bine să stați și să contemplați o situație decât să încercați să o remediați imediat.

Sfaturi pentru 2021

Rac

Racul este semnul solstițiului de vară, deci solstițiul de iarnă este exact momentul nepotrivit al anului pentru ei. Îndurarea acestei perioade dificile va necesita multă conștientizare de sine și răbdare. Găsiți timp pentru a vă răsfăța cu hobby-urile preferate și lăsați loc în dieta dvs. și pentru acele dulciuri care vă fac să vă simțiți bine, ați avut destul grijă la ce mâncați.

Solstițiul de iarnă 2020. Leu

La fel ca Berbecul, Leul este un semn de foc, ceea ce înseamnă că acești oameni se vor simți oarecum stresați în timpul solstițiului de iarnă. Deși acum nu este sezonul lor, există încă lucruri pe care le pot face pentru a-și îmbunătăți viața de zi cu zi. Până în sezonul cald, ar trebui să se concentreze pe îmbunătățirea conexiunilor lor cu ceilalți, precum și cu ei înșiși.

Fecioară

Acest semn iubește ordinea și organizarea, ceea ce poate duce adesea la perfecționism.Fecioara trebuie să-și dea seama că nu totul se va întâmpla conform planului pe care l-a stabilit cu atenție și că solstițiul de iarnă 2020 nu aduce vești atât de bune pentru cei cu planuri atât de mari. Găsiți sens sau fericire în lucrurile reale care se întâmplă în jurul vostru.

Balanță

Balanțele prosperă în vremuri de pace și moderație, pe timp de vară, astfel încât greutățile iernii îi fac să nu se simtă deloc confortabil. Vor parteneriate, vor frumusețe, vor dreptate, vor ca lucrurile să fie în echilibru, iar solstițiul de iarnă este extrem. Pentru ei, mesajul este unul de răbdare, pentru că vor veni și vremuri mai bune.

Solstițiul de iarnă 2020. Scorpion

Scorpionul este unul dintre singurele semne care prosperă, de fapt, în timpul solstițiului de iarnă. Scorpionul este cel mai confortabil cu adâncurile și umbrele.Oamenii din acest semn zodiacal sunt gata și dispuși să privească în prăpastie și să treacă peste ea. Noaptea lungă a solstițiului de iarnă va sublinia conexiunile profunde pe care sunt capabili scorpionii să le stimuleze cu ceilalți, precum și cu ei înșiși.

Săgetător

Săgetătorului îi este relativ ușor în această perioadă a anului. În timp ce alte semne s-ar putea teme de necunoscut și de întuneric, Săgetătorului îi place să călătorească acolo. Oamenii cu acest semn iubesc, de asemenea, să exploreze și să călătorească, ceea ce nu a fost la îndemână în timpul pandemiei. Dar acum este momentul să vă planificați din timp.

Capricorn

Capricornul se va bucura de stabilitatea și sensul de calm pe care îl obțin din solstițiul de iarnă, deoarece este sezonul lor. Ar putea experimenta ceva mai multă libertate și ușurință. Păstrați-vă capacitatea de a lucra și de a depune eforturi pentru ceea ce doriți să construiți, dar luați un moment pentru a vă relaxa.

Solstițiul de iarnă 2020. Vărsător

Vărsătorul este un semn unic inventiv, cu o viziune puternică. Aceasta este o trăsătură pe care ar trebui să o valorifice în timpul solstițiului.Acești oameni tind să poată vedea clar ce este optim pentru umanitate și pentru cei din jur, însă trebuie să aibă timp și pentru ei, pentru distracție.

Pești

Peștii sunt cunoscuți ca artiști printre semnele zodiacale.Acest lucru se datorează faptului că oamenii cu acest semn posedă abilitatea naturală de a interpreta lumea din jurul lor într-un mod foarte intim, izbitor și semnificativ. Slujba lor la solstițiul de iarnă este de a profita de moment și de a-l face mai ingenios, de a le arăta oamenilor sensul bun al lucrurilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top