Connect with us
Super Luna din 14 noiembrie - Ce se întamplă cu zodiile

Horoscop

Super Luna din 14 noiembrie – Cum sunt afectate zodiile

Super luna. Pe 14 noimebrie, are loc un eveniment pe care multe persoane îl vor vedea o singură data în viață și pe care nimeni nu trebuie să îl rateze, scrie teotrandafir.com.

Cea mai mare Super Lună din ultimele șapte decenii va fi vizibilă în ziua de 14 noiembrie.

Luna se va afla în această perioadă la cea mai mică distanță față de Terra de după anul 1948. Acest eveniment nu se va mai apropia de Pământ la o astfel de distanță decât abia în anul 2034.

O parte a orbitei, numită perigeu, care înseamnă punctul cel mai apropiat de Terra de pe orbită să, este la 48280 de kilometri mai aproape de Pământ decât apogeul, cel mai îndepărtat punct.

Satelitul se va apropia cel mai mult de Pământ și va fi extrem de strălucitoare.

În plus, dacă orbita Lunii se aliniază corespunzător cu Soarele și cu Pământul, apare un fenomen denumit ”conjunctie la perigeu”-ce înseamnă că Luna apare mult mai mare pe boltă și primește numele de ”Super Luna”

Super Luna se întâmplă relativ frecvent, dar este foarte rar ca să fie la fel de mare ca cea care va apărea luna aceasta.

În afară de Super luna din 14 noiembrie, a mai avut loc o Super lună pe 16 octombrie, iar de-a treia va apărea pe boltă pe 14 decembrie.

UPDATE VIDEO Ce nu ai voie să faci la super lună Cum sunt afectate zodiile de Luna Plina in Taur


BERBEC – Trebuie sa ai mare grija cum vorbesti cu partenerul de viata. Cuvintele tale pot sa il raneasca mai mult decat iti dai seama, chiar daca tu le spui fara sa te gandesti la consecintele pe termen lung ale acestora.

TAUR – Nici tu nu stai bine la capitolul iubire. Vei avea ceva probleme cu persoana iubita, mai ales ca in casa voastra se va instala haosul. Va trebui sa invatati amandoi sa va organizati mai bine si sa renunti la incapatanare.

GEMENI – Luna Plina deschide Cutia Pandorei in cazul tau. Anumite secrete bine ascunse, pe care nu sperai sa le stie cineva, vor iesi la iveala fix cand nu te vei astepta.

RAC – Seara zilei de 14 noiembrie este perfecta pentru meditatie. Stai de vorba cu tine si fa un plan pentru ca sufletul tau sa fie ferit de necazuri.

LEU – Unde dai, si unde crapa! Cam asta va fi dictonul dupa care vor functiona toate actiunile tale in urmatoarea perioada. Fii mai atent la tintele tale.

FECIOARA – Pot aparea conflicte cu cei mai in varsta din familie. Va trebui sa faci tot posibilul sa ii intelegi, sa te pui in pielea lor. Parerile tale tind sa se schimbe foarte repede in urmatoarea perioada.

Citește mai mult în revista TEO.

1 Comment

1 Comment

  1. luca

    2016-11-13T23:48:42+02:00 at 23:48

    Un articol scris de un analfabet ! A repetat 3 paragrafe de 5 ori intercalate cu întrebări idioate .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top