Horoscop țigănesc iulie 2019. Zodiile care se îndrăgostesc în luna lui Cuptor

Ultimul update: joi 4 iulie 2019 23:27 Data publicării: joi 4 iulie 2019 23:27
Autor , în Tiganesc

Horoscop țigănesc iulie 2019. Luna iulie aduce belșug și iubire pentru zodii. Află care sunt principalele predicții pentru perioada următoare.

Horoscop țigănesc iulie 2019

PUMNAL – BERBEC: Pentru Berbeci lucrurile se complică în prima jumătate a lunii iulie. Toate experiențele lor vor fi menite să îi facă mai puternici.

COROANĂ – TAUR: Taurii au multe lucruri de făcut în luna iulie. Au multă treabă și abia mai au timp pentru a se relaxa ori pentru a se distra.

SFEȘNIC – GEMENI: Gemenii dau față cu situații complicate. Tot ce au amânat până acum nu va mai putea fi amânat. Luna iulie va fi o piatră de încercare pentru ei.

ROATĂ – RAC: Racii se îndrăgostesc. Da! Pentru cei care nu sunt implicați într-o relație lucrurile se schimbă din luna lui Cuptor.

STEA – LEU: Leii au de făcut o serie de alegeri. Beneficiază de o suită de schimbări majore mai ales din punct de vedere sentimental.

CLOPOT – FECIOARĂ: Fecioarele au parte de surprize neașteptate în luna iulie. Acești nativi de pământ trebuie să fie foarte atenți în iulie căci au oportunități uriașe din punct de vedere profesional.

MONEDĂ – BALANȚĂ: Balanțele au o lună plină de evenimente care le vor schimba viața. Toate lucrurile se schimbă pentru ei.

CUȚIT – SCORPION: Viața ia o turnură neașteptată pentru acești nativi. Zodiile de apă își întâlnesc adevărata dragoste în a doua jumătate a lunii.

TOPOR – SĂGETĂTOR: Regulile trebuie respectate, chiar dacă pentru Săgetători nu e tocmai bine ce au de făcut.

POTCOAVĂ – CAPRICORN: Capricornii pot obține avantaje financiare sau pot intra în posesia unor cadouri importante. O veche moștenire vine la ei.

CUPĂ – VĂRSĂTOR: Vărsătorii nu au încotro și trebuie să o ia pe un nou drum în luna iulie. Le va fi mai bine de data asta.

CUPĂ – PEȘTI: Și pentru Pești luna iulie va fi una magnifică. Vor fi înconjurați de oameni minunați.

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii