Connect with us
Horoscop țigănesc pentru luna august 2019. Nativii care își cunosc sufletul pereche

Știri

Horoscop țigănesc pentru luna august 2019. Nativii care își cunosc sufletul pereche

Horoscop țigănesc pentru luna august 2019. Iată ce îți pregătesc astrele în luna august 2019, conform horoscopului țigănesc. Unele zodii trec prin cele mai bune momente ale acestui an, în timp ce alte zodii vor avea parte de multe încercări. Tu ce zodie ești în horoscopul țigănesc?

Pumnalul (Berbec): Se anunță o lună plină de surprize neașteptate din partea unei persoane apropiate. Cei care sunt singuri își pot întâlni sufletul pereche, iar cei care au deja o relație vor afla ceva inedit de la persoana iubită. Zilele norocoase pentru tine sunt 12, 20 și 29 august.

Coroana (Taur): Nativii zodiei Taur sunt aproape toată luna pe drumuri, au multe lucruri de rezolvat și simt că nu le ajunge timpul. În călătoriile lor ar putea întâlni o persoană specială, lângă care se văd îmbătrânind. Să fie atenți cu cine se întâlnesc. Zilele norocoase pentru ei în luna august sunt 3, 10 și 18 august.

Sfeșnic (Gemeni): Ai parte de o lună excepțională, de care trebuie să profiți așa cum știi tu mai bine. Nu lăsa nimic la voia întâmplării și bucură-te de realizările tale și de lucrurile pe care le poți învăța de la alții. Ești ca un burete care absoarbe informații prețioase. La finalul lunii, te gândești din ce în ce mai mult la căsătorie. Zilele norocoase pentru tine sunt 8, 19 și 30 august.

Roata (Rac): Este o lună plină de surprize, mai mult sau mai puțin plăcute pentru tine. Nu te simți pregătit să le faci față tuturor lucrurilor care îți ies în cale. Ia-le pe rând și vezi ce poți scoate bun din ele. Nu te lăsa descurajat de anumite cuvinte sau vești. Zilele norocoase pentru tine sunt 2, 19 și 24 august.

Steaua (Leu): Ești preocupat de starea ta de sănătate, însă acest lucru nu te împiedică să te bucuri de zilele libere. Fă-ți bagajele, ia-i pe cei dragi cu tine și bucurați-vă de aceste clipe minunate. Zilele norocoase pentru tine sunt 13, 20 și 29 august.

Clopotul (Fecioară): Este o lună dificilă, cu multe întrebări la care nu ai încă răspuns. Cauți să te obișnuiești cu noile schimbări din viața ta și trebuie să te adaptezi noilor situații cu care te confrunți. Se recomandă mai multă răbdare. Zilele norocoase pentru tine sunt 2, 16 și 20 august.

Moneda (Balanță): Ai ceva probleme în viața de cuplu și încerci să calmezi spiritele cu diplomația care te caracterizează. Afli în aceste zile cât de prețuit ești de partener și vei afla că anumite gesturi pe care partenerul le-a făcut au fost unele care v-au salvat relația. Zilele norocoase pentru tine sunt 3, 7 și 26 august.

Cuțitul (Scorpion): Cauți să faci lucruri noi, dar simți că te lovești de obstacole. Scoate-ți tot farmecul la iveală, dar și cunoștințele de care dispui pentru a atinge scopul dorit. Nu te teme de refuzuri, continuă în ceea ce vrei să realizezi. Zilele norocoase ale lunii sunt 14, 25 și 30 august.

Toporul (Săgetător): Este luna în care afli de ce ți-a mers rău până acum și găsești soluția la problemele tale. Fie că este vorba despre viața sentimentală sau de cea profesională, totul începe să se așeze și să fie mai bine. Zilele norocoase ale lunii sunt 3, 12 și 19 august.

Potcoava (Capricorn): Nu te înhăma la multe lucruri, deoarece vei da greș la toate. Rezolvă fiecare lucru pe rând și nu uita să petreci timp și cu persoanele iubite. Zilele norocoase ale lunii sunt 4, 18 și 23 august.

Cupă (Vărsător): Este foarte posibil să vină o veste foarte proastă pentru tine în luna august. Acest lucru te va demoraliza complet și trebuie să găsești puterea necesară să treci prea departe. Zilele norocoase ale lunii sunt 5, 17 și 26 august.

Capelă (Pești): A venit momentul să privești mai atent la cei din jurul tău, pentru că cineva special se ascunde printre ei. Este acea persoană pe care o așteți de o viață întreagă și care este acolo pentru a-ți schimba viața. Zilele norocoase ale lunii sunt 2, 6 și 18 august.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top