Connect with us

Horoscop

Top 3 Cele mai depresive zodii

Astrologii sunt de parere ca semnul zodiacal influenteaza foarte mult predispozitia la depresie si ca exista unii nativi care sunt mai expusi acestei boli. Iata care sunt cele mai depresive zodii.

Locul 3 – Gemeni

Desi sunt considerati glumetii zodiacului, Gemenii sunt foarte predispusi la depresie. In sinea lor, nativii Gemeni sunt foarte afectati atunci cand ceva nu le iese conform planurilor si pot cadea rapid intr-o stare de tristete profunda.

Gemenii sunt un semn zodiacal cu dimensiuni multiple. Avand atatea personalitati, ei sunt plini de stari contradictorii, iar acest lucru ii poate arunca intr-o stare de depresie, generata de faptul ca nici ei nu stiu cu adevarat ce simt sau ce vor.

Citeste si: Afla care este meseria potrivita pentru zodia ta!

Doar prietenii foarte apropiati pot simti cand nativul acestei zodii este deprimat, intrucat Geamanul stie sa isi ascunda foarte bine adevaratele sentimente si va pune fata zambitoare ca sa isi ascunda problemele apasatoare de cei din jur.

gemeni depresie

Cand sunt depresivi, Gemenii devin irascibili, nemultumiti de tot ceea ce se intampla in jurul lor si nu mai pot vedea partile bune ale vietii. Au izbucniri nervoase si spun lucruri pe care le regreta ulterior.

Citeste in pagina urmatoare cine este pe locul 2

Pagini: 1 2 3

1 Comment

1 Comment

  1. Anastasia

    2017-02-21T09:58:00+02:00 at 9:58

    Buna sunt Anastasia si sunt noua pe aici….. am 13 ani,pot intra in clubul vostru de prietenii,astept pareriile voastre

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top