Connect with us
Top 5 zodii care RAD DE TINE fara NICIO JENA

Horoscop

Top 5 zodii care RAD DE TINE fara NICIO JENA

Oamenii pot fi si machiavelici. Unii dintre ei se incarca din necazurile altora. Vezi care sunt cele 5 zodii care rad de tine fara nicio jena sau iti zambesc fals pentru a-ti da imboldul sa te faci de ras.

Top 5 zodii care rad de tine:

LOCUL 5: GEMENI

Nativul nascut in zodia Gemeni nu are nicio tragere de inima in a rade in mod batjocoritor de tine, mai ales atunci cand ai facut o boacana. Batjocura la Geaman are o alta conotatie, aduce mai mult a ‘mistocareala’ decat a rautate. Geamanul este foarte ‘shukar’ astfel incat o zi din viata lui inseamna carnaval insotit de chicoteli si voie buna.

LOCUL 4: FECIOARA

Daca te iei in gura cu o Fecioara si nu ai suficiente informatii dar continui sa o contrazici, te-ai ars! Fecioara nu va spune ceva de care nu este sigura niciodata! Se documenteaza pana la unghie pentru a-i putea combate pe ceilalti. In momentul in care ai contrazis-o si ea stie ca nu ai pic de dreptate, te va bate la cap toata ziua si va mai si rade de tine copios.

LOCUL 3: LEU

Leul are o malitiozitate pe care nu o afiseaza la prima vedere. Ii place sa iti demonstreze cat esti de incult si de nepriceput la lucrurile la care el este expert. Nu are pic de mila sa faca ‘misto’ de tine: savureaza momentul ca si cum ar fi castigat la loto!

LOCUL 2: CAPRICORN

Capricornul are un fetis din a-i pune pe ceilalti in situatii dificile. Este ca acel copil care rade de ceilalti din orice. In plus, este foarte materialist si va face discriminare daca nu ai lucruri la fel de scumpe ca el.

LOCUL 1: SCORPION

Scorpionul este un bun strateg si iti poate face viata un chin. Acest nativ se simte foarte bine cand rade de tine si te inteapa mereu doar pentru a te face sa te simti prost. Fericirea unui Scorpion veritabil consta in surprinderea vulnerabilitatilor celor din jur si exploatarea acestora in scop de manipulare.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top