Connect with us
Barbatii au deseori tendinta sa domine in relatie, insa unii aflati in anumite zodii sunt mai dominatori decat ceilalti.

Horoscop

Trei zodii de barbati care domina intr-o relatie

Barbatii au deseori tendinta sa domine in relatie, insa unii aflati in anumite zodii sunt mai dominatori decat ceilalti.

Vezi in continuare care sunt acele trei zodii!

Zodii de barbati care domina intr-o relatie. Locul 3: BERBEC

Cunoscuti pentru faptul ca sunt incapatanati, cei aflati in zodia Berbec au tot timpul o nemultumire fata de partenera, punand piciorul in prag de fiecare data.

Le place sa fie dominanti in pat, jucand rolul protectorului pasional, iar pe multe femei le incanta asta. Berbecii domina chiar si intr-o cearta, dar le trece dipa aceea, simtindu-se vinovati de discutia iscata.

Citeste si:Care este menirea spirituala a fiecarei zodii

Citeste si: Zodia experta in psihologia inversa

Zodii de barbati care domina intr-o relatie. Locul 2: SCORPION

Scorpionii sunt adevarati dominatori, avand o strategie extrem de perversa in a cuceri o femeie. Se pricep la tot felul de tertipuri si isi pastreaza in acelasi timp si latura romantica. Sunt plini de pasiune in pat si dau totul pentru ca partenera sa se simta bine.

Zodii de barbati care domina intr-o relatie. Locul 1: PESTI

Nimeni nu s-ar fi asteptat, insa Pestii domina de departe cel mai mult intr-o relatie si nu neaparat intr-o forma pozitiva. Acestia se victimizeaza si isi tin partenerele langa ei prin mesaje care pot fi confundate cel mai des cu santajul emotional. Totodata, Pestii iubesc sincer atunci cand se afla intr-o relatie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top