Connect with us
venus în capricorn

Horoscop

Venus în Capricorn. Care sunt zodiile cele mai afectate de acest fenomen. Surprize pentru 3 nativi!

Venus intră în Capricorn chiar în prima zi de Crăciun, iar acest eveniment astrologic este unul foarte important pentru zodii. Astrologul Oana Hanganu a dezvăluit ce semnificație are evenimentul și cum influențează zodiile.

Ultima săptămână din 2017 începe cu intrarea planetei Venus în zodia Capricorn, chiar in prima zi de Crăciun, unde va rămâne până la 19 ianuarie 2018.

În Capricorn se află și Soarele, alături de Pluton, planeta Transformărilor (din 2008) și de Saturn, „Profesorul zodiacului” (din 20 decembrie), planete care ne obligă să facem schimbări majore în viață.

Ajunsă în Capricorn, planeta Iubirii, Venus, ne face mai puțin romantici, dar mai serioși, mai responsabili și mai realiști în iubire. Luăm totul în serios și nu punem prea mult preț pe declarații, ci lăsăm faptele „să vorbească”, spune astrologul Oana Hanganu.

Vrem relații pe termen lung și ne dorim parteneri pe care să fim siguri că ne putem baza.

Cu Venus în Capricorn, vom dori stabilitate în relații, vom deveni mai practici, mai organizați și mai dispuși să luptăm pentru idealurile noastre și să ne construim relația, familia, cariera sau proiectele personale dorite.

Astfel, de luni, 25 decembrie și până în 19 ianuarie, Berbecii vor avea un important aliat: planeta Venus va influența în mod pozitiv sectorul Carierei din astrograma lor.

Vor avea multe oportunități, iar banii nu le vor lipsi.

Aflată în Capricorn, planeta Venus va dinamiza “casa Străinătății” din astrograma Taurilor. Mulți dintre aceștia își vor petrece sărbătorile în străinătate, vor primi oaspeți din alte țări sau vor primi vești importante de departe.

Intrarea planetei Venus în zodia Capricorn în prima zi de Crăciun anunță o perioadă foarte norocoasă pentru Gemeni, perioadă ce va dura până la 19 ianuarie.

Iar asta, pentru că,  atunci când se află în Capricorn, Venus acționează în “casa Avantajelor prin alții” sau “casa Banilor altora” din astrograma lor. Iar Venus este “Micul Benefic” din astrologie (“Marele Benefic” este Jupiter, aflat, acum, în Scorpion).

În prima zi de Crăciun, Venus, planeta Iubirii, va intra în zodia Capricorn și în sectorul Mariajului din astrograma Racilor, unde va rămâne până la data de 19 ianuarie 2018.

Pentru Raci urmează, așadar, o perioadă favorabilă consolidării relației de cuplu, mai ales că în același sector se vor afla și Soarele, Saturn și Pluton.

Venus îi va ajuta pe nativii Leu să aibă relații excelente la locul de muncă  și pe cei singuri, chiar și să își întâlnească marea iubire intr-un context profesional, acum, în sezonul Sărbătorilor.

De Crăciun începe, așadar, o perioadă extraordinară, în care Fecioarele vor primi și vor dărui iubire, vor reface sau consolida armonia din cuplu sau, după caz, își vor întâlni sufletul-pereche.

Aflată în Capricorn, planeta Iubirii, Venus, va armoniza și relațiile Fecioarelor cu copiii sau le va aduce vești bune celor care își doresc să devină părinți.

Venus în Capricorn va armoniza relațiile Balanțelor cu familia și, in cazul naivilor singuri, va accentua dorința de a se așeza la casa lor, mai ales că în aceeași zodie se va afla și planeta Saturn.

Pentru Scorpionii singuri, Venus în Capricorn poate aduce declarații de iubire, însoțite de dovezi, așa cum cere Saturn, “Profesorul zodiacului”, aflat în aceeași zodie.

Venus va atrage banii, dar va spori apetitul Săgetătorilor pentru cumpărături. Iar în această perioada a Sărbătorilor, ei nu se vor opri la familie sau la prietenii apropiați sau la colegi, atunci când vor face lista de cadouri.

Aflată în Capricorn, Venus îi va determina pe acești nativi să renunțe la masca de oameni reci și calculați și să își exprime sensibilitatea și sentimentele.

Această schimbare îi va ajuta în mod special în familie. De altfel, în primele zile ale săptămânii, atenția Capricornilor se va îndrepta spre familie, în special spre părinți. Vor petrece Crăciunul alături de cei dragi și își vor aminti de copilărie.

Venus in Capricorn acționează în casa Trecutului din astrograma Vărsătorilor. Din acest motiv, se poate spune că este posibilă împăcarea cu un fost partener, cu o fostă iubire.

Pentru Pești, intrarea planetei Venus în zodia Capricorn în prima zi de Crăciun anunță schimbări în cercul de prieteni, mai ales că în Capricorn se află, din 20 decembrie, și planeta Saturn.

Citește și: Horoscop Oana Hanganu: Saturn în Capricorn aduce 3 ani de schimbări karmice

Citește și: Horoscop săptămânal 25-31 decembrie 2017 Oana Hanganu. Cum va fi ultima săptămână din an pentru zodia ta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top