Connect with us

Horoscop

Vibrațiile personale, influențate de inițiala numelui tău. Vezi cum poți deveni o persoană mai FERICITĂ

Până și oamenii de știință au ajuns la concluzia că Universul este clădit pe o înlănțuire de vibrații. Vibrațiile personale crescute sunt influențate de o serie de factori, inclusiv de inițiala numelui nostru. Vezi cum poți aduce fericirea în viața ta, echilibrându-ți și apoi crescându-ți vibrația pozitivă, în funcție de prima literă a prenumelui tău.

A
Dacă numele tău începe cu litera A, ai harul aprecierii lucrurilor bune și rele din prima. Ești o persoană capabilă să detecteze pericolul din primele secunde. Modul în care îți poți echilibra energiile este numai prin meditație. Respiră adânc și numără până când ai realizat că te-ai calmat.

B
Am putea spune că litera B este formată din două bucle mărginite de o bară, iar această afirmație nu este departe de simbolistica acestei litere. Cele două bucle reprezintă fiecare un nivel sau un tip de energie care se lovesc mereu de un zid. Așa este și în sufletul tău: un freamăt continuu. Modul în care poți deveni un om fericit? Bea ceai de ghimbir și relaxează-te la un loc umbros!

C
Ești o persoană foarte deschisă la nou și nu ai probleme cu modificarea contextului, chiar dacă acesta are loc de la un minut la altul. Te afectează însă situațiile în care ți se pune în pericol autoritatea și siguranța fizică. Zâmbește și calmează-te, este modul în care poți înfrunta orice.

D
Te pândesc foarte des energiile negative. Ești la tot pasul aproape de o boacănă, fără să faci nimic. Cuvintele tale sunt adesea interpretate. Tot ce trebuie să faci este să gândești bine situațiile din punctul de vedere al sufletului tău: chiar merită să îl încarci cu toate nimicurile?

E
Trebuie să îți conștientizezi propria valoare în acest Univers, altfel vei fi prada unor tentații și vibrații negative ce nu îți vor da pace. Fericirea în cazul tău constă în autoeducare, autorealizare și autoconștientizarea propriului tău suflet în mijlocul unei lumi mereu în mișcare.

F
Spiritul tău tânăr nu te va părăsi niciodată. Pot apărea probleme foarte mari în momentul în care cineva îți vinde secretele. Sfat pentru a fi un om fericit: Ai grijă cui te destăinui: bazează-te de fiecare dată pe intuiție.

Apasa aici pentru a citi continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top