Connect with us
Vieţile acestor nativi se luminează în 2018. Vor avea un an binecuvântat de Dumnezeu

Horoscop

Vieţile acestor nativi se luminează în 2018. Vor avea un an binecuvântat de Dumnezeu

2018 este un an de cotitură majoră pentru 3 dintre zodii. Viață lor va lua o întorsătură puternică, dar lucrurile vor merge foarte bine.

Nu au motive să se teamă, căci anul care vine va schimbă totul și lucrurile vor merge în direcția dorită de aceste persoane.

Iată cine va avea un an cu adevărat binecuvântat de Dumnezeu:

Fecioara

Ultimii 3 ani nu au arătat deloc bine în viață ta. Ai avut parte de răsturnări de situații, de o mulțime de surprize neplăcute. Acum harta astrală arată, în sfârșit, extrem de bine pentru ține. Brusc, vei simți cum apele se liniștesc și cum totul se întoarce în favoarea ta.

Vei descoperi ce înseamnă să fii iubit, ce înseamnă succesul și te vei bucură că un copil de tot ce ți se întâmplă. Este anul în care vei putea să îți oficializezi relația, iar dacă nu iubești încă, ai toate șansele să dai nas în nas cu marea dragoste a vieții tale.

Pești

Finalul lui 2017 îți aduce deja unele mici schimbări care pregătesc transformări majore. Apoi pășești în noul an cu dreptul și bifezi succes după succes.

Schimbările sunt atât de natură profesională, cât și sentimentală. Anul va fi unul plin de belșug. Vei face bani și din piatră seacă și vei călători foarte mult.

Vieţile lor se luminează în 2018

În casă carierei, se anunță vești grozave pentru ține, care vor reuși să obțînă acel de muncă pe care și l-au dorit întotdeauna, iar acest lucru se va întâmplă fără prea multe eforturi.

Săgetător

Nici tu nu ești departe de a te bucură de o viață lipsită de griji vara această. Faci ce fac și cazi din nou în picioare. Ești un model pentru cei din jur, care apreciază energia ta, poftă ta de viață.

Anul 2018 sună promițător pentru ține. Poate că e vorba despre reorganizări la locul de muncă și veniturile tale cresc considerabil, cert este că, în sfârșit, nu vei mai avea probleme cu banii. Reușești să transformi un hobby într-o afacere de succes.

Ți se recunosc public performanțele și muncă grea pe care au depus-o.

Citește și Horoscop lunar ianuarie 2018 Oana Hanganu. Capricornii, vedetele lunii. Gemenii, marii norocoși

Horoscop lunar ianuarie 2018 Oana Hanganu. Află ce ți-au pregătit astrele pentru prima lună din noul an!

Horoscopul lunii ianuarie 2018 este marcat de câteva evenimente importante care vor aduce schimbări majore pentru toate zodiile.

Ianuarie va începe cu o Lună Plină în zodia Rac (semn al familiei, tradiției, generozității) și se va încheia cu o Lună Plină în zodia Leu (semn al iubirii, creativității și al dorinței de succes).

Iar din data de 2 ianuarie, când Uranus va reveni la mersul direct în zodia Berbec, nici o planetă nu va mai fi în tranzit retrograd, așa că toate zodiile vor fi ajutate de astre să își pună planurile în aplicare și să facă schimbările dorite.

Uranus este planeta Schimbărilor surprinzătoare și, până în luna mai, va rămâne în zodia de foc Berbec, aducandu-ne curaj, ambiție, entuziasm, dar și nerăbdare. Uranus este planeta Revoluțiilor și poate încuraja adevărate revoluții în plan personal.

Dar nerăbdarea și impulsivitatea aduse de același Uranus vor fi ponderate, în ianuarie, de planetele aflate în zodia de pământ Capricorn.

Capricornul cere maturitate și răbdare, muncă și perseverență, strategii și planuri de acțiune, implicare și responsabilitate.

Astfel, toate schimbările și transformările care vor avea loc sau vor începe în această lună, dar mai ales în jurul datei de 17 ianuarie, se vor înscrie în coordonatele impuse de zodia Capricorn.

În 17 ianuarie va fi Lună Nouă în Capricorn, zodie în care se vor afla Soarele și Luna, dar și planetele Pluton, Saturn, Venus și Mercur.

A doua zi, Venus va intra în zodia Vărsător, unde, în 20 ianuarie va ajunge și Soarele

Vărsătorul este semnul libertății, originalității și prieteniei. Aduce detașare în iubire, prietenii durabile și colaborare profesională în echipe și rețele, pune accent pe socializare, promovare și pe internet.

În zodia Vărsător va avea loc, in 15 februarie, cea de a doua Lună Nouă din 2018 care va coincide, în astrologia chineză, cu începutul Anului Câinelui de Pământ.

Elementul pământ va fi dominant în 2018 nu doar în astrologia chineză, ci și în astrologia europeană, iar acest lucru se va observa chiar din prima lună a anului, in care Capricornul (semn de pământ) va fi zodia-vedetă.

1 Comment

1 Comment

  1. unlimitedcool

    2018-01-02T22:16:51+02:00 at 22:16

    Dumnezeu binecuvanteaza pe cei ce il cauta !!!!!!!!!!!
    Dumnezeu binecuvanteaza pe cei ce il iubesc si asculta poruncile lui !!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top