Connect with us
Horoscop de weekend 1-3 noiembrie 2019. Urmează o săptămâna cu multe realizări

Știri

Horoscop de weekend 1-3 noiembrie 2019. Urmează o săptămâna cu multe realizări

Horoscop de weekend 1-3 noiembrie prevestește un început de lună minunat. În această perioadă are loc ultimul tranzit al lui Mercur din acest an, iar acest lucru afectează toate zodiile. Urmează o perioadă cu schimbări pozitive pentru majoritatea nativilor don zodiac, scrie HUFF.RO

Este o perioadă bună pentru un nou început, pentru a cunoaște persoane noi sau pentru a vă muta în casă nouă. Avem o perspectivă nouă asupra lucrurilor și asta ne ajută să ne ducem planurile la îndeplinire.

Horoscop de weekend 1-3 noiembrie Berbec

Trebuie să fii mai atent la tot ce ți se întâmplă, în special pe plan profesional. Nu toți cei care își propun parteneriate sunt serioși și își vor binele. E timpul să înveți să citești printre rânduri și să nu mai iei de bună tot ce ți se spune.

Este un moment potrivit să te gândești mai mult la pasiunile tale, să acorzi mai mult timp lucrurilor care își fac plăcere. Relaxează-te și lasă la o parte îngrijorările fără motiv.

Horoscop de weekend 1-3 noiembrie Taur

Este bine să te gândelti la tot ce s-a întâmplat în săptămâna care tocmai a trecut. Cântărește bine lucrurile și gândește-te la ce ar trebui să înveți din tot ce s-a petrecut.

Anumite persoane nu îți sunt loiale și trebuie să îți dai seama despre cine este vorba. Totodată, este momentul perfect să repari anumite greșeli din trecut.

Horoscop de weekend 1-3 noiembrie Gemeni

Te simți extraordinar, ești în contact cu forțele tale interioare, își ies toate lucrurile bine și asta îți oferă multă putere pentru săptămâna care urmează.

Nu te lăsa răpus de cei spun ceilalți și fii în continuare stăpân pe tine, căci ești într-o perioadă extrem de înfloritoare.

Horoscop de weekend 1-3 noiembrie Rac

Acest weekend trebuie să îl petreci în familie, să ai mai multă grijă de partenerul tău și de copii dacă vrei ca lucrurile să rămână pe un făgaș normal.

Te vor surprinde multe lucruri la cei de lângă tine, dar trebuie să faci tot posibilul să te pui în locul lor și să încerci să îi înțelegi. Doar așa vei păstra armonia în relațiile apropiate.

Horoscop de weekend 1-3 noiembrie Leu

Este posibil să apară câteva probleme în familie, însă cu mult tact și rpbdare vei reuși să pui totul în ordine. Fii mai calm și nu mai răspunde atât de arogant celor din jur.

Ai face bine să te odihnești mai mult sătpămâna asta, pentru că nu ești în cea mai bună formă din punct de vedere fizic și ai nevoie de forțe proaspete pentru sătpămâna care urmează.

Horoscop de weekend 1-3 noiembrie Fecioară

Fecioarele stau excelent pe plan sentimental în acest weekend. Nu este exlcus să cunoști o persoană nouă, să te faci remarcat ăn ochii cuiva la care visezi de mult. Fii tu însuți, asta e cel mai important.

Vei avea zile pline de distracție alături de prieteni. Poate ieși în oraș sau chiar pleci într-o mică vacanță la munte. Nimic nu este exclus.

Horoscop de weekend 1-3 noiembrie Balanță

Dacă săptămâna care tocmai a trecut ai avut parte de emoții puternice, acum te linitești și îți vei găsi în sfârșit locul.

Nu este exclus să ai parte de o surpriză majoră din partea familiei tale. Poate că e o petrecere surpriză, sau o excursie pe care ei o plănuiesc de mult. Fii pregătit!

Horoscop de weekend 1-3 noiembrie Scorpion

Este cazul să te protejezi de anumite persoane toxice care nu aduc binele în viața ta. Analizează-i mai mult pe cei din jur și dă-ți seama despre cine este vorba.

Te simși foarte obosit și asta se vede de la o poștă. Poate ar fi mai bine să petreci weekendul în casă, să te odihnești și să meditezi la tot ce și s-a întâmplat în ultimul timp.

Horoscop de weekend 1-3 noiembrie Săgetător

Este timpul să își protejezi relația cu un prieten apropiat. Fă tot ce poți pentru a-l înțelege pe celălalt și pune-te și în postura lui. s-ar putea să nu îi fie ușor.

Mergi la un eveniment important, așa că trebuie să arăți senzațional. Ia-ți tot timpul de care ai nevoie pentru a te pregăti pentru că este timpul tău să strălucești!

Horoscop de weekend 1-3 noiembrie Capricorn

Vei accpeta noi provocări și asta îți prinde foarte bine! Ești sigur pe tine, știi ce poți și nimic nu te mai poate opri din a-ți atinge scopurile.

Prietenii îți sunt alături mai mult ca niciodată și vă bucurați împreună de reușitele tale! Este un lucru extraordinar așa cp ar trebui să  le fii recunoscători.

Horoscop de weekend 1-3 noiembrie Vărsător

Vrei să te reconectezi cu tine însuți, așa că ți-ar prinde bine să mergi undeva în natură și să îți aduni gândurile.

Este timpul să îți analizezi mai bine sentimentele și să decizi ce este cel mai bine pentru tine! Ai nevoie de o pauză bine meritată pentru a putea face asta!

Horoscop de weekend 1-3 noiembrie Pești

Un weekend minunat te așteaptă! Vei participa la o mare petrecere alături de persoane apropiate care te iubesc foarte mult.

Fii mai vesel și mai optimist, pentru că ai o mulțime de motive de bucurie!

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top