Connect with us

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 8 noiembrie 2018. Zodia care are azi probleme cu banii

Horoscop Neti Sandu 8 noiembrie 2018. Astrologul anunță o zi foarte frumoasă şi la mulţi ani sărbătoriţilor zilei. Poate fi prima dintr-o serie lungă şi care să dureze aproximativ un an în care fiecare dintre noi să primim cadoul pe care ni-l dorim cel mai mult.

Vibraţia zilei este 8 şi o să fim tentaţi să cheltuim mai mult decât e nevoie, dar poate ne abţinem.

BERBEC
Poate mai luaţi un împrumut de la bancă şi rezolvaţi problemele casei, dar să vă asiguraţi că puteţi să-i daţi înapoi. E posibil să lucraţi la ceva care să v-aducă bani în cont şi să aveţi cu ce să plecaţi într-un citybreak, sau să vă duceţi unde ştiţi că-i place fiinţei iubite.

TAUR
O întâlnire emoţionantă, vi se face vreo declaraţie de dragoste, are loc o cerere în căsătorie. Se poate să obţineţi tot ce cereţi după o negociere şi să v-apucaţi de treabă, şi să vă construiţi pas cu pas o carieră solidă.

GEMENI
Se poate să câştigaţi un proces şi să intraţi în posesia unor bani, să vă puteţi recupera o casă, ori să vi se încredinţeze un copil. O invitaţie de la cineva aflat în străinătate şi poate e convingătoare persoană şi vă duceţi cât de curând, pentru că o să aveţi şi voi nevoie de omul respectiv.

Nativii zodiei Leu se gândesc la logodnă sau căsătorie

RAC
O să puteţi legaliza un act şi să vă neteziţi drumul spre un succes profesional, ori ca să deveniţi proprietari. Se poate să vi se propună o afacere şi să întoarceţi pe toate fețele situaţia, înainte să daţi răspunsul, să fiţi siguri că alegeţi ce e în favoarea voastră.

LEU
Se pare că-ncepeți să vă gândiţi la logodnă şi chiar la căsătorie – poate şi pentru că e sărbătoare, va mişca pe voi, ceva pe dinăuntru. O s-aveţi noroc de un sponsor care să vă finanţeze un proiect, să v-ajute să cumpăraţi aparatura şi ce vă mai trebuie pentru munca respectivă.

FECIOARĂ
Vă parvin nişte bani de la serviciu, fie din particular şi o să vă puteţi mişca altfel în week-end, plecaţi pe undeva. Puteţi da avansul pentru o casă, o maşină, să vă renovaţi apartamentul, sau aţi dat de nişte lucruri, la un preţ, convenabil tot pentru casa.

Nativii zodiei Scorpion pot primi un lucru pe care îl doresc de mult timp

BALANŢĂ
O confirmare, că vi s-a aprobat o cerere, că o să vă luaţi banii pe care nu i-aţi luat când a fost vorba să-i încasaţi. Se poate s-aveţi un succes la serviciu, la şcoală, în particular, unde mai activaţi în nişte cercuri, şi o să vă repoziţionaţi în cadrul breslei, o s-aveţi altă cota valorică.

SCORPION
Se poate să primiţi ceva pe care vi-l doreaţi de mult, poate fi ceva surpriză şi de care să vă bucuraţi împreună cu cei dragi. O veste bună legată de o angajare, de bani mai mulţi, poate la salariu şi mai pot fi şi alte beneficii care să vă răsplătească pentru că – sigur – meritaţi.

Nativii zodiei Vărsător își doresc să iasă în oraș cu prietenii

SĂGETĂTOR
Poate v-aţi găsit casă, o maşină de cumpărat, sau o să le primiţi cadou, c-aveţi promisiuni din partea marelui benefic, Jupiter. Se poate-ntâmpla ceva deosebit, să vă caute cineva care va fi permanent în viaţa voastră de-aici înainte şi o să fiţi fericiţi.

CAPRICORN
Vă duceţi la o zi de nume, poate e chiar a voastră, şi oricum atmosferă va fi una foarte bună, o să vă destindă. Poate vă alăturaţi unui grup care lucrează la ceva de care sunteţi şi voi interesaţi şi o să faceţi treabă bună împreună, va fi un succes.

VĂRSĂTOR
O să ieşiţi cu prietenii la suc, la cafea, o fi ziua unora dintre ai voştri şi pe care o să-i sărbătoriţi, pare ceva festiv. Se înfiinţează, probabil, o fundaţie şi o să vă număraţi printre membri, dacă nu chiar voi sunteţi cei care lansează la apă proiectul.

PEŞTI
O surpriză din partea cuiva care vă iubeşte, poate vă scoate în oraş, sau plecaţi de azi, mâine într-o excursie. O să vă bucuraţi de lucrurile pe care vi le-au pregătit nişte apropiaţi şi o să petreceţi câteva ore împreună, poate primiţi cadouri de ziua numelui şi chefuiţi.

Sursa: stirileprotv.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Zilnic

To Top