Connect with us
Horoscop 1 decembrie 2020 - Start major pentru 3 zodii

Zilnic

Horoscop 1 decembrie 2020 – Start major pentru 3 zodii

Horoscop zilnic pentru 1 decembrie 2020, prima zi din lună aduce vești bune pentru 3 zodii. Iată care este horoscopul zilei.

Horoscop 1 decembrie 2020 – Berbec

Pentru că ai în faţă oameni care au impresia că nimeni nu-i place, că au ceva cu ei din start, că sunt înconjuraţi numai de inamici şi critici, tu le poţi schimba părerea prin felul tău prietenos şi blând de a te comporta. Iubire, cât mai multă iubire, sub orice formă: aceasta e reţeta succesului pentru azi! Îmbracă orice conversaţie în cuvinte frumoase şi tandre. Umple-ţi privirea în cantităţi uriaşe de bunătate şi îngăduinţă! Foloseşte cel mai dulce şi plăcut ton atunci când vorbeşti. Uită pentru o zi de lucrurile care nu-ţi plac la oameni şi priveşte-i ca pe cele mai dragi fiinţe din lumea aceasta. Nu se poate să nu dezamorsezi, cu asemenea atitudine pozitivă, chiar şi cele mai acerbe conflicte, chiar şi cele mai mari antipatii: ai să vezi ce uşor poţi să câştigi prieteni cu asemenea comportament iubitor.

Horoscop 1 decembrie 2020 – Taur

La vorbe bune ţi se răspunde cu răutăţi, la laude şi complimente – cu critici şi judecăţi severe, deci nu mai înţelegi nimic. De ce se poartă unii cu tine aşa, e un mare mister, pentru că nu ai nimic cu nimeni, dar ceilalţi parcă vor cu orice preţ să te rănească. Cel mai dureros e să vezi că exact cei la care ţii cel mai mult ţi se opun cu vehemenţă, dar tocmai pentru că vă leagă prea multe, le vei trece cu vederea lipsa de maniere, de diplomaţie şi de înţelepciune şi tot tu îi vei ierta. Dar pe inima ta cine o linişteşte?

Horoscop 1 decembrie 2020 – Gemeni

Nu-ţi ies toate planurile aşa cum ai dorit, ci te trezeşti cu o surpriză neplăcută. Apare o situaţie neprevăzută care modifică tot ce ai fi planificat pentru azi, ca atare nu te bucura încă pe deplin că lucrurile mergeau bine, pentru că încă se mai pot ivi situaţii care dau peste cap totul şi îţi strică buna dispoziţie. Poate sănătatea e cea care îţi pregăteşte marea bombă sau vremea te obligă să renunţi la o călătorie, deci ceva nu iese ca la carte.

Horoscop 1 decembrie 2020 – Rac

Cariera este motivul celor mai mari griji, pentru că se apropie un eveniment pe care nu ştii foarte clar cum îl vei gestiona. Deşi deţii toate resursele, calităţile, cunoştinţele pentru a-i face faţă cu brio, totuşi există undeva un ghimpe înfipt în inimă ce nu te lasă să gândeşti totul pozitiv. Te temi, te frămânţi, îţi pui tot felul de întrebări cu tentă pesimistă, ceea ce nu ar trebui să caute la o fire puternică, aşa cum eşti tu! Adu-ţi aminte de momente în care te-ai descurcat de minune, chiar şi când a fost mai greu de atât! Dacă atunci ai putut, poţi şi acum, deci lasă frica deoparte!

Horoscop 1 decembrie 2020 – Leu

Ai în faţa ta un exemplu de om care a avut încredere în visul său şi a ajuns să şi-l împlinească. Urmează şi tu îndrumările sale, pentru că ştie ce spune, vorbeşte din experienţă proprie şi îţi oferă sfaturi deja verificate, astfel încât nu mai pierzi şi tu timp inutil cu experimente eşuate pe parcurs, ci mergi exact pe calea cea bună. E ca o reţetă de succes ce merită urmată întocmai! Ai multe de învăţat de la el, pentru că oferă o lecţie grozavă de credinţă. Tu nu crezi orbeşte în ceva, nici măcar în propriile tale vise, or el îţi arată cât de uşor ajungi acolo unde doreşti dacă nu te abaţi de la credinţele proprii. Învaţă să speri, cultivă-ţi credinţa!

Horoscop 1 decembrie 2020 – Fecioară

Cu tovarăşul potrivit alături, eşti gata să dai startul unui proiect nou, entuziasmant, care va implica mari resurse de energie şi ambiţie din partea amândurora. Împreună, totul va merge excelent, pentru că fiecare investeşte ce are mai bun şi ce ştie mai bine! Vă completaţi perfect unul pe altul, vă susţineţi reciproc, vă sfătuiţi în permanenţă, iar această bună colaborare se va lăsa cu succese de care veţi beneficia laolaltă. Singuri, fiecare, separat, nu aţi avea aceleaşi rezultate, dar în tandem totul evoluează mult mai uşor!

Horoscop 1 decembrie 2020 – Balanță

Te laşi învins mult prea uşor de o stare de apatie care, de obicei, nu te reprezintă, dar azi nu ai nimic interesant de care să-ţi agăţi interesul pentru a ieşi din rutină. Pierzi timpul fără să faci nimic special, dintr-o mare nevoie de odihnă şi linişte, numai că, dacă nu ai fi fost atât de copleşit de comoditate, în acest timp ai fi făcut lucruri mult mai interesante. Poate eşti influenţat şi de cineva din anturaj care te trage în jos, în starea lui negativă, şi, în loc să lupţi cu energia pe care o degajă, te molipseşti de la el fără să te mai opui. Din lene, din indiferenţă, din plictiseală, din lipsă de motivaţie sau chef, te laşi dominat de stări pasive care nu construiesc nimic bun.

Horoscop 1 decembrie 2020 – Scorpion

Pune-ţi mintea la contribuţie şi preia conducerea proiectului în care eşti implicat. E nevoie de o minte lucidă, organizată şi de un control ceva mai strict asupra tuturor detaliilor. Nu e momentul nici să laşi lucrurile la voia întâmplării, nici să aştepţi să cadă din senin, ci totul depinde de felul în care aranjezi tu toate detaliile. Cu cât eşti mai precis în decizii, cu cât aşezi toate aspectele la locul potrivit în momentul potrivit, cu atât succesul final va fi mai vizibil. Sunt momente în care e nevoie de un dram de rigurozitate, de limitări şi legi menite să restabilească ordinea corectă a lucrurilor, deci respectă-le cu stricteţe. E în beneficiul tău!

Horoscop 1 decembrie 2020 – Săgetător

Drumul tău spre un scop propus cândva este compus din două etape distincte. Prima dintre ele se poate spune că s-a încheiat deja şi ai extras o concluzie benefică ce te va stimula să porneşti şi în a doua etapă a acestei strategii. Azi ai putea avea surpriza să descoperi că sari deja peste cea de-a doua etapă direct la rezultatul visat, la succesul final, de parcă s-a comprimat timpul şi nu mai e nevoie de încă un efort. Filmul tău format din două părţi se încheie după primul episod într-un mod spectaculos, pentru că norocul apare în calea ta şi te trimite mult mai repede la capăt. Acceptă această creştere a ritmului şi adaptează-te din mers acestui salt!

Horoscop 1 decembrie 2020 – Capricorn

Eşti elev la un curs foarte util din care ai multe de învăţat şi abordezi informaţia cu o curiozitate de copil dornic să acumuleze noi şi noi experienţe. Există un mentor în faţa ta, unul demn de respect şi de urmat, un exemplu de înţelepciune şi de maturitate şi, în sinea ta, îţi doreşti să-i calci pe urme, de aceea absorbi tot ce are de transmis ca un burete avid de cunoaştere. Accepţi faptul că eşti un începător în domeniu, un novice încă necopt, dar eşti convins că lecţiile pe care le primeşti de la acel model de inteligenţă din faţa ta vor avea efectele scontate şi, într-o zi, vei fi şi tu ca el.

Horoscop 1 decembrie 2020 – Vărsător

Faci parte dintr-un colectiv un pic dezlânat, în care nu există o organizare foarte precisă şi toată lumea face ce vrea. Această libertate aparentă de mişcare şi de gândire este, în final, benefică, pentru că oferă tuturor celor prezenţi spaţiul şi timpul necesar pentru a gândi în voie. E un fel de brain storming, în care toţi îşi dau cu părerea în libertate deplină. Va veni şi momentul când toate aceste idei disparate vor începe să se lege şi să se îndrepte spre o soluţie eficientă, ca atare alătură-te şi tu acestui colectiv şi lasă imaginaţia să zboare. Nu aţi ajuns încă la capăt, sunteţi încă duşi de curent, dar important e că sunteţi toţi duşi de acelaşi curent!

Horoscop 1 decembrie 2020 – Pești

Nu te crampona de un obstacol apărut în planurile tale, pentru că nu e capătul drumului tău. E doar un popas de pe parcurs, dar care nu are alt rol decât de a te ajuta să te detaşezi un pic de miezul evenimentelor, nu poţi alerga continuu către ţinta propusă, ci, din când în când, mai trebuie să te şi opreşti ca să-ţi tragi sufletul. Tratează acest răgaz ca pe un moment de respiro, care se va dovedi a fi foarte eficient într-o perioadă atât de stresantă. Ai încredere că toate vin la timpul lor, că există o evoluţie bine stabilită către ceea ce vrei să obţii, şi aceste piedici de pe parcurs sunt şi ele incluse în scenariu tot în beneficiul tău. Ia o pauză!

Sursa: Acvaria.com

Dana Mîndru locuieste in Piatra Neamt, Romania, născută pe 24 noiembrie 1970. * Este licentiată în jurnalism (Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii - Universitatea Bucuresti 1996) si absolventa a Facultatii de Psihologie, Universitatea "Petre Andrei" (2008). Scrie teatru si proză, povestiri, roman, comedie, dramă, teatru scurt. * Actualmente web-editor astrolog al Acvaria.com PREMII OBTINUTE 1992 - Premiul al II-lea la Concursul National de Creatie Literară "Mihail Sadoveanu" (Piatra Neamt), pentru romanul "7,2 GRADE PE SCARA RICHTER" 1994 - Marele premiu la Concursul National de Creatie Literara "Mihail Sadoveanu" (Piatra Neamt) pentru romanul "CEATZA" | VEZI SITEUL CENTRULUI PENTRU CULTURA NEAMT 1995 - Premiul al II-lea la Concursul National al creatiei piesei de teatru intr-un act "Mihail Sorbul" (Botosani) pentru piesa "ANCHETA" 1996 - Nominalizare la Concursul National de Dramaturgie "Camil Petrescu" (Ministerul Culturii, Bucuresti) pentru piesa de teatru "SCARA" 1997 - Nominalizare la Gala Premiilor UNITER , la Concursul "Cea mai buna piesa romaneasca a anului" (UNITER, Bucuresti), pentru piesa de teatru "SCARA" | VEZI SITEUL UNITER 1997 - Premiul TV Symbol la Concursul de Creatie Literara "Avangarda XXI" (Bacau) pentru piesele de teatru "SCARA" si "MIA, NESUFERITA MEA…" 1998 - Nominalizare in finala Concursului de Creatie Literara "Dramafest" (Targu Mures) pentru piesa de teatru "SCARA" LUCRARI PUBLICATE (Toate lucrarile publicate AICI) "Intreg" - Proza scurta in revista "Asachi" (Piatra Neamt, 1995) - debut "Mia, nesuferita mea…" - Proza scurta in revista "Metafore" (Constanta, 1996) "Ancheta" – Piesa de teatru intr-un act in volumul "Patru piese de teatru intr-un act" (Botosani, 1996) "Detentie", "Intreg", "Mia, nesuferita mea..." si fragmente de roman si teatru - publicate pe internet in revista "Master Press" (acum off line) "Intalniri imposibile" - volum de proza scurta in limba engleza publicat pe internet la Ebookstand.com (acum off line) "Roca" - revista Antiteze (Piatra Neamt, 2000) "Ultimul tren" - revista Antiteze (Piatra Neamt, 2001) "The Inquiry" si "One Life without Beginning or End" in siteul literar in limba engleza IMAGIKON (internet, 2003) "Detentie", "O viata fara inceput si fara sfarsit", "Ancheta" si "Intreg" in siteul literar SFERA (internet, 2003) In anul 2005, a fost lansat siteul literar www.danamindru.ro sau www.proza.acvaria.com (pe care il vizitati acum) PIESE DE TEATRU MONTATE (Toate montarile prezentate AICI) 30 august 1997 – premiera piesei de teatru "SCARA" la Teatrul National Radiofonic – Bucuresti Regia: Dan Puican. Distributia: Horatiu Malaele, Dana Dogaru, Ileana Stana Ionescu, Dumitru Chesa. Difuzare: 30 august 1997 - programul Romania Cultural, 1 septembrie 1997 - Romania Actualitati Iunie 1999 – montarea piesei muzicale pentru copii "HARAP ALB & CO." Distributia: elevii clasei a IV-a F a Scolii Generale nr.3 din Piatra Neamt. Scenariu, regie si textele cantecelor: Dana Mindru Muzica, regie si acompaniament: Radu Mindru 26 februarie, 5 martie 2001 - montarea piesei de teatru intr-un act "ULTIMUL TREN" la Teatrul "Luminous Group" din New York, USA, in cadrul festivalului "Short Plays - Long Distance" | VEZI SITEUL LUMINOUS GROUP NEW YORK Distributia: Yuri Denysenko, Seth Michael May, Edmund Day Regia: Vivien Dybal Coloana sonora: Anthony Leone 18 mai 2001 - piesa "ULTIMUL TREN" montata la "The Luminous Group" - New York a fost jucata la Centrul Cultural Roman din New York | VEZI SITEUL CENTRULUI CULTURAL ROMAN NEW YORK Piesa de teatru intr-un act ANCHETA a fost jucata de trupa de teatru "DIONYSOS" - LICEUL DE ARTA “D. CUCLIN" Galati la Festivalul Judetean de Teatru pentru licee "I.L. Caragiale" ...si multe alte montari de catre trupe de teatru ale liceelor din Romania.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top