Connect with us
Horoscop 1 martie 2019 Neti Sandu - O sumă de bani importantă

Zilnic

Horoscop 1 martie 2019 Neti Sandu – O sumă de bani importantă

Neti Sandu a prezentat horoscopul zilei de 1 martie 2019. Mărțisorul le aduce zodiilor surprize plăcute, o sumă de bani importantă este gată să apară în viața unei zodii. Vibrația zilei este 1, numai bună pentru a ne ajuta să ne restartăm.

Horoscop Neti Sandu 1 martie 2019

PEŞTI: O relaţie de suflet avansează cu paşi repezi spre o căsătorie şi o să vă faceţi planuri, puneţi ideile în practică, vă pregătiţi.

Vi se poate aproba o cerere, iar rezultatul o să-l aflaţi fie astăzi (n.r – vineri), fie luni. Și pare să fie unul pozitiv, să faceţi progrese la slujbă, la şcoală, în viaţa personală.

BERBEC: Poate plecaţi într-o plimbare să vă bucuraţi de sărbătoarea mărţişorului, şi o să vă-ntoarceţi duminică seara, dacă staţi bine cu finanţele.

O să ajungeţi la un consens cu partenerii de afaceri şi să semnaţi un contract, dacă or să fie toţi cei implicaţi de faţă, să nu pierdeţi timpul.

TAUR: O problemă de sănătate a voastră, sau a altcuiva din familie se poate acutiza – dar poate vă luaţi un scurt respiro să vă odihniţi.

O să vă impuneţi punctul de vedere într-o chestiune care ţine de viaţă persoanală și trebuie făcut totul cu menajamente, ca să nu sară scântei.

GEMENI: Poate daţi o fugă într-o staţiune turistică să fiţi doar cu fiinţa iubită, fie că sunteţi la începutul relaţiei, fie că vă ştiţi de mult.

O să rezolvaţi mai multe lucruri decât aţi fi crezut şi o să obţineţi şi semnături ca să intraţi în posesia unor bani sau bunuri, să faceţi nişte achiziţii.

RAC: Relaţia de cuplu devine mai consistentă şi o să vi se pară normal să vă căsătoriţi, o să vină totul de la sine.

Se pare c-o s-aveţi parte de un câştig, se-adună ceva bani în cont şi o să vă asociaţi cu nişte parteneri de afaceri, măcar pentru o vreme, să lucraţi cot la cot să faceţi rost de bani.

LEU: E posibil să reluaţi o relaţie de dragoste, după ce v-aţi luat o pauză de gândire, să fiţi siguri c-aţi ales bine.

O să vă ocupaţi şi de nişte treburi gospodăreşti, dar o să şi ieşiţi o oră – două în oraş la cafea cu prietenii şi o să vă rupeţi de stresul cotidian, să mai şi respiraţi.

FECIOARĂ: Poate-i pregătiţi o surpriză fiinţei iubite şi-aţi aranjat o ieşire într-o zonă turistică pentru o zi, două.

Veţi rula nişte bani ca să le asiguraţi alor voştri ce ştiţi că le place şi au nevoie şi o să vă acordaţi şi vouă câteva ore de relaș, diseară, în compania prietenilor.

BALANŢA: Se pot întâmpla lucruri noi şi frumoase în relaţia sentimentală – mai ales pentru că e o zi specială şi o să ţineţi cont de asta.

Aveţi idei, energie, mai faceţi câte ceva pe-acasă şi vă faceţi program şi cu cei dragi, să lăsaţi deoparte muncă, să vă bucuraţi şi de timpul liber comun.

SCORPION: Aţi putea da o fugă prin împrejurimi să le faceţi o vizita unor rude sau cu nişte prieteni, oţi avea ceva de pus la punct.

Se poate să primiţi o invitaţie la un eveniment care e posibil să se ţină şi în alt oraş, poate e o competiţie şi o să vi se înmâneze un premiu.

SĂGETĂTOR: Poate vine cineva cu o ofertă de lucru şi n-o să ziceţi nu, c-aveţi chef de treabă şi vă plac şi provocările.

Or să vină nişte bani care să vă dea curaj să o luaţi din loc spre o zonă de agrement, să le faceţi o bucurie măcar copiilor, dacă pentru voi n-aţi face-o.

CAPRICORN: Vă scoate cineva la întâlnire şi se poate să primiţi şi ceva în dar – e un prilej aparte, se-ntâmplă ceva special.

Aţi putea pleca într-o minivacanţă şi să fiţi în compania unor oameni agreabili, poate sărbătoriţi ceva şi o să fie cu încărcătură emoţională.

VĂRSĂTOR: O să plecaţi cu grupul de prieteni la distracţie. Prin ţară sau chiar într-un city break, că tot e 1 martie.

Se poate să vă implicaţi în nişte activităţi de timp liber şi să descărcaţi tensiunile, să mai vedeţi un film, o piesă de teatru, să alegeţi o formă de relaxare.

Horoscopul de 1 martie 2019, a fost prezentat de Neti Sandu, la Știrile Pro TV.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Zilnic

To Top