Connect with us
Horoscop 10 ianuarie 2020. Vești bune pentru Pești

Zilnic

Horoscop 10 ianuarie 2020. Vești bune pentru Pești

Horoscop 10 ianuarie 2020. Urmează o zi plăcută, dar în care ne simțim ușor obosiți. Este bine să ne conservăm enegia pentru ceea ce contează cu adevărat.

Horoscop zilnic 10 ianuarie 2020 – Berbec

Eşti mai puternic decât crezi, deci nu te mai plânge întruna că nu ştii, nu poţi, nu ai, nu eşti pregătit. Deţii toate resursele necesare în interiorul tău. Ascultă ce-ţi transmite intuiţia, pentru că ea te trimite în direcţia cea mai potrivită. Nu te mai judeca singur atât de aspru, lasă auto-critica deoparte, nu-ţi mai pune în lumină doar defectele şi limitele, ci ai mai multă încredere în ceea ce eşti. Ca să poţi ţinti sus, trebuie mai întâi să fii mai blând cu tine însuţi, fără a-ţi mai pune singur beţe-n roate la tot pasul. Poţi!

Horoscop zilnic 10 ianuarie 2020 – Taur

În sfârşit ai şi tu parte de o zi banală, în sensul bun al cuvântului, în care nu se întâmplă nimic ieşit din comun, dar îţi place grozav această atmosferă tihnită. Aşa te poţi ocupa de o mulţime de fleacuri acumulate pe o lungă listă de sarcini pe care ai tot amânat-o. A venit vremea să le iei pe toate la rând şi, deşi sunt neînsemnate ca importanţă, te vei simţi foarte bine că le-ai şters de pe listă una câte una. Familia joacă un rol major în rezolvarea acestor sarcini, deci nu încerca să le faci de unul singur, ci atrage-i şi pe ei în activităţile cotidiene. Sunt ajutoare de încredere!

Horoscop zilnic 10 ianuarie 2020 – Gemeni

Înainte de a spune dacă un drum este bun sau rău, încearcă să te calmezi şi să faci pace cu tine însuţi. Dacă eşti tulburat, nervos, decepţionat, e clar că vei privi totul într-o notă pesimistă, or liniştea interioară recăpătată te va ajuta să priveşti lucrurile corect, exact aşa cum sunt ele. Deschide bine ochii şi priveşte situaţia cu realism, pentru că a te împovăra cu gânduri negre, frici şi stări negative nu te ajută să restabileşti armonia în problema de faţă. Respiră adânc şi calmează-te înainte de orice!

Horoscop zilnic 10 ianuarie 2020 – Rac

Conştiinţa îţi atrage atenţia că faci ceva care nu se cuvine, ceva nepotrivit pentru reputaţia, renumele, imaginea ta de om cu scaun la cap, deci ar fi bine s-o asculţi şi să te opreşti înainte de a merge mai departe. Dacă e o chestiune de etică, de deontologie, de morală, e posibil să primeşti suficiente argumente subtile de pe margine care să te avertizeze asupra sensului incorect în care mergi, ca atare apucă-te mai întâi să faci unele verificări. Analizează foarte serios ce e bine şi ce e rău şi abia apoi extrage concluzia. După aceea va veni şi acţiunea!

Horoscop zilnic 10 ianuarie 2020 – Leu

Bucură-te de liniştea care s-a instalat peste viaţa ta, de parcă toate problemele majore nu mai au nicio importanţă. Eşti calm, răbdător, te comporţi ca un înţelept care şi-a învăţat lecţiile destinului şi deja poate da sfaturi şi la alţii. Mulţi vor aprecia sfaturile tale, pentru că se bazează pe o experienţă bogată şi pe învăţături bine asumate. Cine te are azi prin preajmă are numai de câştigat de pe urma informaţiilor, cunoştinţelor şi ideilor bine argumentate logic pe care le ai de împărtăşit cu multă plăcere.

Horoscop zilnic 10 ianuarie 2020 – Fecioară

E o plăcere să descoperi alături de tine oameni cu aceleaşi idealuri, care vâslesc în aceeaşi direcţie cu tine, care cred în aceleaşi valori. Fă tot posibilul să-i păstrezi alături de tine, să vă uniţi forţele pentru acelaşi scop, deoarece împreună totul va părea mult mai simplu. Dacă aţi lupta fiecare pe cont propriu pentru acelaşi vis, piedicile ar fi mai mari, or, dacă veţi forma o echipă, cu aceeaşi pasiune şi energie, şi roadele ar fi mult mai aproape. La final, desigur, va trebui să împărţiţi echitabil victoria şi să vă apreciaţi unii altora contribuţia, recunoscând că singuri nu aţi fi ajuns aici.

Horoscop zilnic 10 ianuarie 2020 – Balanță

Te simţi mic în faţa unei persoane care impune prestanţă şi respect prin faima sa sau prin superioritatea sa într-un domeniu pe care tu nu îl stăpâneşti încă. Trebuie să recunoşti că sunt alţii mai buni, că mai ai şi tu multe de învăţat de la ceilalţi, ca atare trebuie să profiţi de ocazia rară care ţi se oferă acum, aceea de a sta în preajma unei astfel de persoane deosebite. Simplul fapt că te primeşte sub aripa sa protectoare e motiv de laudă şi mândrie la tine, încât vei spune tuturor, după aceea, că ai avut această onoare măcar odată în viaţă.

Horoscop zilnic 10 ianuarie 2020 – Scorpion

Fii pregătit pentru o nouă aventură! Dar ca să poţi începe ceva nou, în primul rând trebuie să te asiguri că ai  lăsat locul complet curat în urmă. opreşte-te un pic şi priveşte înapoi, la etapele care se apropie de final, ca să te asiguri că nu ai lăsat nimic nerezolvat. La un final de capitol, trebuie să te eliberezi de resentimente, de regrete, de amintiri neplăcute, pentru că după ce îţi eliberezi sufletul de emoţii negative, vei fi pregătit pentru o renaştere. Lasă tot ce te-a deranjat în urmă, închide acel capitol pentru totdeauna, acceptând faptul că din toate acestea ai mai învăţat ceva util pentru tine.

Horoscop zilnic 10 ianuarie 2020 – Săgetător

Oricât ai vrea să programezi totul dinainte, timpul tot cum vrea el înaintează. Azi vei înţelege, pentru a câta oară, că unele lucruri nu se întâmpla atunci când ai vrea tu, ci atunci când le este dat de sus, dintr-un plan divin, să apară! Toate la timpul lor, vei auzi în jurul tău iar şi iar ca un refren obsedant încât, la urma urmei, vei accepta şi tu asta şi te vei relaxa un pic, aşteptând momentul potrivit pentru toate. Dacă insişti să ajungi la un anumit ţel acum, din ambiţie, vei vedea că apar o mulţime de piedici neprevăzute care vor prelungi lucrurile în aşa fel încât să ducă tot acolo la ziua şi locul în care le era dat să se manifeste.

Horoscop zilnic 10 ianuarie 2020 – Capricorn

Opreşte-te puţin din iureşul în care îţi desfăşori activitatea, pentru că această grabă continuă, tot acest stres în care eşti captiv te fac să nu vezi lucrurile frumoase care te înconjoară. Nu te mai agita atât, fă o mică pauză să mai respiri şi tu, pentru că eşti prins într-un carusel care te ameţeşte, pur şi simplu. O zi de detaşare, de linişte, de repaus sau de refugiu din furtuna de evenimente în care eşti prins te-ar putea ajuta să vezi viaţa dintr-o altă perspectivă, iar soluţiile la problemele care te preocupă se vor ivi mult mai repede. Apasă butonul stop pentru o zi!

Horoscop zilnic 10 ianuarie 2020 – Vărsător

Nu e genul tău să stai şi să plângi în surdină pentru cine ştie ce motiv de supărare. Tu eşti puternic, optimist, mereu vesel, ca atare numai de tine depinde să ieşi din această pasă care-ţi cam dă târcoale. Seamănă cu apatia, cu depresia, cu anxietatea, fără să poţi spune clar de unde provine. Propune-ţi o detoxifiere urgentă de gânduri negative, de emoţii neplăcute, de cine ştie ce factori care îţi aduc aminte de tot ce e mai urât şi mai trist pe lume. Ia taurul de coarne şi şterge din program tot ce te-ar putea deranja sau întrista.  Înconjoară-te doar de lucruri care te fac să te simţi bine şi îţi ridică moralul: culoare, lumină, copii, muzică, glume…

Horoscop zilnic 10 ianuarie 2020 – Pești

Stai cu urechile pâlnie la tot ce auzi azi, pentru că ai putea primi o informaţie de milioane care te poate scoate din impas. E o lecţie de viaţă pe care cineva drag ţi-o oferă pe gratis, ca atare trebuie s-o prinzi din zbor cu entuziasm şi încredere, pentru că mai devreme sau mai târziu, se va dovedi a fi esenţială în procesul anumitor evenimente în care eşti direct implicat. Ţine minte ce afli azi de la cei cu care intri în contact, pentru că sunt veşti interesante sau sfaturi folositoare, pe care, cândva, şi tu le vei transmite mai departe. Datorită acestui pont, lucrurile se simplifica semnificativ în calea ta.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top