Connect with us
Horoscop 11 mai 2021. Morala zilei pentru zodii: "Fii bun de câte ori se poate. Și întotdeauna se poate"

Zilnic

Horoscop 11 mai 2021. Morala zilei pentru zodii: „Fii bun de câte ori se poate. Și întotdeauna se poate”

Horoscopul zilei de marți, 11 mai 2021. Morala zilei de astăzi pentru zodii este: Fii bun de câte ori se poate. Și întotdeauna se poate. Tratează-i pe ceilalți așa cum îți place ție să fii tratat. Se spune că un lucru bun se face mai greu decât un lucru rău, și tocmai de aceea sunt tentați să facem ce ne este mai la îndemână.

Horoscopul zilei de marți, 11 mai 2021

Vă prezentăm, în cele ce urmează, previziunile astrelor pentru fiecare zodie în parte. Iată cum va fi ziua de marți pentru nativii zodiilor: berbec, taur, gemeni, rac, leu, fecioară, balanță, scorpion, săgetător, capricorn, vărsător și nu în ultimul rând, pești.

Zodia Berbec

Astăzi nu prea vă surâde șansa, deși aveți spirit de inițiativă. În a doua parte a zilei veți primi o veste extrem de bună ce vine la pachet cu foloase materiale.

Zodia Taur

Fii răbdător și nu forța lucrurile. Ce e dat să se întâmple, o să se întâmple oricum, că vrei, că nu vrei. Ziua ta va fi bună și productivă. Nu uita să-ți iei și timp doar pentru tine.

Zodia Gemeni

Păstrează-ți calmul și nu te mai lansa în discuții contradictorii, mai ales cu partenerul de viață. Dacă sesizezi că este nervos, cedează tu și așteaptă să-i treacă. Nu e loc de doi oameni nervoși în același timp.

Zodia Rac

Ești grăbit și agitat în tot ce faci, mai ales la locul de muncă, iar asta te-ar putea costa în ochii superiorilor, dar și la portofel. Sfatul astrelor este să fii mai ponderat.

Zodia Leu

De dimineață aveți de rezolvat mai multe lucruri și sunteți nevoiți să faci mai multe drumuri. Spre după-amiază vă mai liniștiți, iar spre seară sunt șanse seara să vi se facă dor de rude și să porniți în vizită.

Zodia Fecioară

Este posibil să fiți irascibil pentru că reușiți să vă respectați programul. Sunt multe de făcut și timpul e scurt, dar trebuie să vă păstrați calmul și să vă stabiliți prioritățile.

Zodia Balanță

Vă petreceți ziua în compania celor dragi, dar ar fi bine să nu vă implicați prea tare în discuții. Șansele să vă certați de la nimicuri sunt destul de mari.

Zodia Scorpion

Nu aveți răbdare și deveniți agitați pentru că nu vă iese totul fix așa cum vă doriți. Puțin mai mult tact și încredere ar putea face minuni, să știți! Lăsați lucrurile să intre singure pe făgașul lor normal.

Citește și: Horoscop mai 2021. O lună tensionată

Zodia Săgetător

Astăzi, naivii zodiei Săgetător au posibilitatea să facă o investiție majoră, dar grijă mare să nu riscați prea mult. Consultați-vă cu cineva care are expertiză și este dispus să vă ajute.

Zodia Capricorn

Reușiți să aplanați un conflict între colegii de muncă, iar asta va detensiona atmosfera generală de la birou. Pe partea sentimentală veți avea parte de o surpriză plăcută.

Zodia Vărsător

Țineți cont de intuiția partenerului de viață. Nimic din ce vă spune nu o face cu rea intenție, ci dimpotrivă. Renunțați la încăpățânare.

Zodia Pești

Nu forțați pe nimeni să facă ceva ce nici voi nu ați accepta. Sfatul numărul 2: acordă partenerului de viață atenția de care are nevoie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top