Horoscop 14 martie 2019 Neti Sandu – bani neașteptați pentru o zodie

Laurențiu Emanuel
14.03.2019
Horoscop 14 martie 2019 Neti Sandu – bani neașteptați pentru o zodie

Neti Sandu a prezentat horoscop 14 martie 2019 pentru toate zodiile. Vibrația zilei este 5. Joia aceasta este bine să avem curaj și să facem lucrurile pe care ni le dorim.

Horoscop Neti Sandu 14 martie 2019

PEŞTI
O problemă de sănătate e posibil să revină şi trebuie mers la doctor, sau poate trebuie văzut dacă v-aţi vindecat după un tratament. Ar avea de unde să vă intre nişte bani, dar e bine să-i cereţi înapoi şi celor pe care i-aţi imprumtat mai demult c-aveţi şi voi nevoie.

BERBEC
Poate luaţi un împrumut de la bancă pentru o locuinţă, sau ca să vă cumpăraţi bilete de vacanţă, să plecaţi de Paşte pe undeva. Un proiect începe să prindă contur şi vă bucuraţi de susţinere din partea unor oameni, şi-o să vă meargă bine, o s-aveţi un ritm susţinut.

TAUR
Relaţia cu partenerul de cuplu poate deveni tensionată, dar o să vă strecuraţi printre obstacole şi o să evitaţi certurile. E posibil să apară nişte probleme la seviciu, dar s-aveţi soluţii, să nu vă pierdeţi cu firea, şi să atingeţi, poate, o altă treaptă de socializare.

GEMENI
Poate c-a mai rămas ceva de spus şi fără de care o fostă relaţie nu poate progresa, e nevoie de sinceritate, de comunicare. O să apară şi o formă de recunoaştere a meritelor în cadru public şi poate o mărire de salariu, sau măcar ceva compensatorie care să vă stimuleze pe mai departe.

RAC
E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care va fi din ce în ce mai ataşat de voi şi o să puteţi ajunge şi la căsătorie. Poate-o să-i cereţi o favoare şefului, veniţi şi cu idei ca să aduceţi unele îmbunătăţiri activităţii de la slujbă şi o să va-ntelegeti – o să primiţi ce-aţi cerut.

LEU
Se poate să vă îndreptăţi spre o căsătorie poate mai mult pentru că vă doriţi copii, dar nu neapărat. Voi se poate să vă implicaţi într-o activitate de timp liber şi să cooptaţi şi alţi prieteni, să călătoriţi, şi să existe şi un profit la un moment dat, în afară satisfacţiilor sufleteşti.

FECIOARĂ
Sunteţi pe punctul de a relua o poveste sentimentală şi s-o duceţi până la nouă casă în care-o să vă mutaţi şi-o să vă creşteţi şi copiii. O să staţi la discuţii înainte de toate şi abia – după – o să-i spuneţi unui angajator dacă sunteţi de acord cu oferta de lucru, sau o refuzaţi.

BALANŢA
Bine ar fi să vă achitaţi de toate obligaţiile profesionale să nu aibă şefii ce să vă reproşeze şi să vă taie din salariu. E posibil să fie o problemă de sănătate care să vă tulbure starea de confort şi să nu vă treacă dacă nu vă duceţi la doctor – de voi depinde vindecarea.


SCORPION
Cineva care nu poate să renunţe la voi vă căuta să reactiveze toate amintirile plăcute, să vă recucerească. O să vă treziţi cu nişte oferte de lucru pe care le puteţi analiza împreună cu ai voştri, acasă şi dacă nu vă răpesc tot timpul liber aţi putea accepta, măcar o perioadă.

SĂGETĂTOR
O să faceţi cumva să puneţi capăt singurătăţii, să aduceţi pe lume copii ca să vă umple frumos, viaţa. O să puteţi rezolva treburi importante şi veţi trece la nivel superior ca să nu mai bateţi pasul pe loc, faceţi tot ce vă sta în putinţă să progresaţi.

CAPRICORN
O să vă puteţi găsi şi voi jumătatea, să aveţi cu cine împarţi bune şi rele ca să vă reanimaţi, să trăiţi din plin. Vă pot intra nişte bani şi o s-aveţi cu ce plăti nişte cursuri, poate fi şi o şcoală de şoferi, ori altceva care v-ar lărgi orizontul – sau poate practicaţi un sport, vă duceţi la fitness.


VĂRSĂTOR
E posibil să vă tenteze cineva cu o colaborare şi să va încânte ideea că mai aveţi nevoie de nişte bani. Poate faceţi monetarul să vedeţi cu ce bani mai rămâneţi, după ce vă achitaţi toate dările, c-aveţi nişte lucruri de cumpărat şi chiar le-a venit şi lor rândul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *