Connect with us
Horoscop 16 februarie 2021. Zodiile marcate de luna iubirii

Zilnic

Horoscop Minerva 16 februarie 2021. Zodiile marcate de luna iubirii

Horoscop Minerva 16 februarie 2021. A trecut ziua îndrăgostiților, dar unora le este mai greu să-și revină și au rămas cu gândul la petrecere, romantism și cadouri, deși munca bate la ușă. Aflați, pe larg, predicțiile pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Minerva 16 februarie 2021

Berbec

Berbecii au început săptămâna în forță, dar nu de voie, ci mai mult constrânși de volumul mare de muncă de la birou. Pe parcursul zilei de marți vor primi o veste bună cu privire la aprobarea unui credit, sau ceva din această sferă.

Taur

Nativii zodiei Taur își fac planuri pentru următoarea vacanță romantică. Ziua de 14 februarie a dat tonul unei serii de surprize pe care o pregătesc pentru jumătatea lor. Aveți grijă, totuși, la buget, să nu cumva să regretați unele alegeri.

Gemeni

Gemenii sunt morocănoși astăzi. S-ar lua de toată lumea, numai că nu prea au motive. Pentru ei ziua este încărcată, dar le lipsește cheful. Cineva din familie își anunță vizita și le va reconfigura starea sufletească în a doua parte a zilei.

Rac

Racii se numără și ei printre nativii care au rămas cu gândul la ziua îndrăgostiților. Cei care sunt în cuplu și au petrecut romantic pe 14 septembrie, coc surprize noi pentru jumătatea lor.

Leu

Leii au încheiat rapid și ușor weekendul, fiind cu gândul la muncă. Nimic nu e întâmplător, pentru că ei știu că se apropie o promovare și trag tare ca să demonstreze că merită 100%.

Horoscop februarie 2021

Fecioară

Fecioarele fac planuri pentru casă. Au chef de tot felul de schimbări și, din fericire, au și suportul persoanei iubite. A doua parte a zilei ar putea aduce tensiuni pentru acești nativi.

Balanță

Balanțele au neînțelegeri cu cineva de la muncă. Poate un coleg, o colegă, sau chiar un superior. Nu e indicat să plece capul dacă știu că nu au greșit, dar mare grijă cum vă exprimați punctul de vedere.

Scorpion

Scorpionii fac cursuri de perfecționare pentru următoarele proiecte. Se anunță o zi plină și o săptămână fructuoasă.

Săgetător

Pentru nativii care au fost singuri de 14 februarie, supărarea se prelungește până marți când le va trece, într-un final. Nu disperați, urmează 24 februarie, care, s-ar putea să vă aducă surprize.

Capricorn

Capricornii sunt solicitați de cineva din familie, să le acorde ajutorul într-o chestiune medicală. E rost de mers la medici, dar e pentru o cauză nobilă.

Vărsător

Nativii zodiei Vărsător au parte de cheltuieli neprevăzute, mari și destul de costisitoare, dar care merită. Tocmai de aceea nu e cu supărare pentru Vărsători.

Pești

Peștii primesc invitație la un eveniment mare în familie. Poate fi vorba de o nuntă, o petrecere de botez, sau ceva asemănător. Pregătiți ținutele și banii!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top