Connect with us
Horoscop 17 septembrie 2020. Zi bună pentru decizii în viața personală

Horoscop

Horoscop 17 septembrie 2020. Zi bună pentru decizii în viața personală

Horoscop 17 septembrie 2020. Se anunță o zi bună pentru decizii importante în viața personală a zodiilor. Berbecii vor clarifica o situație care le-a dat bătăi de cap multă vreme. Racii au și ei o zi bună în care se vor decide în privința relației de cuplu.

Horoscop 17 septembrie 2020

Horoscop 17 septembrie 2020. Zi importantă pentru luat decizii în viața personală. Cei mai favorizați sunt berbecii care, în sfârșit, vor clarifica o situație cu care se confruntă de foarte mult timp. De asemenea, racii, care au probleme în cuplu, vor decide pe ce drum o iau.

Berbec

Berbecii celibatarii nici nu vor să audă de căsătorie, iar familiștii nu știu cum să scape de responsabilitățile casnice. Ei bine, azi a venit timpul pentru o decizie.

Taur

Nativii în zodia Taur se consideră foarte norocoși, cu toate că nu mai au șansele financiare de până acum. Chiar dacă ele apar, banii sunt dirijați către plata unor facturi mari.

Gemeni

Gemenii se simt permanent supravegheați și au senzația că li se pun continuu bete în roate. Celibatarii sunt deciși să se căsătorească.

Rac

Nativii în zodia Rac, care au copii sunt stresați și nu se pot obișnui cu ideea că aceștia au crescut și că au propriile păreri, gusturi și nevoi. Se anunță decizii importante în relația de cuplu.

Leu

Pe plan sentimental, relațiile cu persoana iubită sunt din ce în ce mai tensionate. În carieră, vi se impune să faceți o călătorie peste hotare, idee care nu vă încântă absolut deloc.

Fecioară

Aveți niște probleme minore de sănătate, pe care le tratați cu seriozitate. Nu ezitați să cereți sfatul unor specialiști.

Balanță

Problemele financiare vă scot din minți. Tratați lucrurile la rece și încercați să gestionați mai bine veniturile familiei.

Scorpion

Energici și entuziaști, scorpionii trec la atac și își redecorează locuința. Tot ce au visat este pe cale să devină realitate.

Săgetător

Există pericolul ca cea mai mare parte dintre acești nativi să se îndrăgostească iremediabil de un prieten. În carieră, traversați o perioadă plină de creativitate și inspirație.

Capricorn

Excesele periculoase și repetate vă pot afecta grav sănătatea fizică și psihică. Fiți cumpătați! Pe de altă parte, aveți tendința de a vă lăuda celor din jur.

Vărsător

La serviciu apare tot mai des nevoie de a călători, intern și extern. Situația aceasta vă prinde numai bine, pentru că vă gândiți că puteți îmbina utilul cu plăcutul.

Pești

Sunteți în căutare de cadouri pentru o persoană dragă. Din păcate, nu prea aveți inspirație. Lucrurile se vor schimba. Fiți perseverenți!

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top