Connect with us
Horoscop 13 februarie 2020. O zodie intră în afaceri profitabile

Zilnic

Horoscop 18 decembrie 2019. O zi plină de vești bune

Horoscop miercuri, 18 decembrie 2019. O zi cu câștiguri financiare mari și neașteptate pentru trei zodii. Pe plan financiar apar multe surprize pentru majoritatea nativilor.

Avem energie și este o zi bună pentru a face investiții și a lega relații noi pe plan profesional. Berbecii se eliberează în sfârșit de o povară mare și Taurii au nevoie de mai multă relaxare.

Horoscop zilnic 18 decembrie Berbec

E vremea să te eliberezi de o zonă sumbră a amintirilor de odinioară, pentru că ceea ce ai trăit atunci, nu mai are nicio legătură cu prezentul. Închide acel capitol odată pentru totdeauna, iartă şi uită ce s-a întâmplat, pentru că acum nu mai contează absolut deloc ce laşi în urmă, ci doar concluziile folositoare extrase din experienţele respective. Concentrează-te asupra viitorului, pentru că ceea ce ai învăţat cândva are efecte benefice asupra noilor sensuri pe care mergi azi, fără a duce după tine, ca o ghiulea de picior, o amintire negativă.

Horoscop zilnic 18 decembrie Taur

Te stresezi cu lucruri care nu ar merita deloc atenţie, chestiuni atât de mărunte încât nici nu ar merita timpul pe care îl acorzi cu atâta înverşunare. Încearcă să tratezi unele aspecte cu mai multă indiferenţă, pentru că sunt realmente fleacuri! În loc să consumi energie şi timp preţios pentru aceste mărunţişuri, mai bine foloseşti aceleaşi resurse pentru a începe ceva nou, pentru a face un plan îndrăzneţ, pentru a crea ceva de care să fii mândru, pentru că sigur ai multe alte idei care aşteaptă să fie transformate în realitate, dacă nu ai risipi energia în direcţii inutile.

Horoscop zilnic 18 decembrie Gemeni

Să nu te laşi învins de contradicţiile şi furtunile încinse azi în jurul tău, pentru că şi ele au un rol! Te obligă să te implici într-o competiţie cu mai mult curaj, cu mai multă încredere în resursele tale, şi, chiar dacă lumea se aliază împotriva ta, nu e un semn că ar avea ceva cu tine, ci că părerile tale sunt controversate şi analizate pe toate părţile. Nu te deranjează să faci valuri pe unde treci cu viziunea ta aparte de a privi unele lucruri, pentru că ceea ce inventezi tu acum şi sună ciudat, cândva ar putea fi acceptat de toată lumea ca ceva absolut firesc, deci continuă să-ţi pui în valoare originalitatea, creativitatea şi spiritul avangardist, chiar dacă vezi mulţi oponenţi în preajmă.

Horoscop zilnic 18 decembrie Rac

Ai alături de tine oameni care se tem de orice, de schimbare, de nou, de provocare, or tu eşti într-o pasă mult mai curajoasă! Dacă nu ai ţine cont de graniţele stricte ale lumii în care trăieşti, ai fi capabil de reale succese, deci luptă cu opreliştile care vin de pretutindeni, ca nu cumva să-ţi taie şi ţie elanul. Tu deţii toate resursele necesare pentru a ajunge acolo unde ţi-ai propus cu singura condiţie de a rămâne imun sau surd la încercările unora de a-ţi pune beţe în roate sau de a strecura frica în sufletul tău. Important e ce crezi tu! Nu te lăsa influenţat de criticile şi limitele pe care ţi le impun cei din jurul tău.

Horoscop zilnic 18 decembrie Leu

Compară-te fără teamă cu ceilalţi, pentru că ai să descoperi că ai o mulţime de atuuri care te favorizează. Chiar dacă îţi măsori forţele cu alţii dintr-o categorie superioară celei din care faci parte (ca vârstă, ca rang social, ca experienţă), nu ai deloc motive să fii nemulţumit, pentru că sigur ai tu un as în mânecă ce te va propulsa în frunte. Ai încredere în valoarea ta, în supremaţia ta în anumite privinţe, deci lasă teama şi modestia la o parte şi vino alături de cei foarte buni şi foarte puternici pentru a-ţi demonstra talentele. Rezultatul obţinut îţi va confirma sentimentul care te face să spui: da, frate, sunt bun!

Horoscop zilnic 18 decembrie Fecioara

Viaţa nu e echitabilă niciodată, ca atare, dacă tu eşti acum pe val şi urci spre victorie, altul, alături de tine, suferă o mare pierdere. Orice meci are un învins şi un învingător. Orice joc are câştig şi  pierdere. Acum tu bucură-te că eşti cel norocos care culege laurii victoriei, deci nu pune la suflet eşecul celui de lângă tine. Asta e, roata norocului se învârte întruna… Altă dată tu erai cel învins care îşi plângea eşecul în timp ce altul jubila, dar acum ai revenit acolo unde îţi era locul: în vârf. Încarcă-te de acest sentiment minunat al victoriei, şi nu te mai gândi că altul plăteşte un preţ pentru reuşita ta. N-ai plătit şi tu de atâtea ori înainte?

Horoscop zilnic 18 decembrie Balanta

Este o zi cu mari şanse de succes în tot ce ţine de şcoală, de carieră, de relaţia cu instituţiile importante, de parcă ai primi exact răspunsul de care aveai nevoie pentru a putea spune, finalmente, că ai atins pucntul de apogeu al eforturilor tale. E o zi în care eşti apreciat sincer pentru ceea ce faci, primeşti o notă bună cu care te poţi mândri la toată lumea, găseşti soluţia optimă la problema care te preocupă sau pui punct final în succes deplin la un proiect căruia îi acorzi o importanţă cu totul deosebită. Imaginea, reputaţia, poziţia şi renumele tău au numai de câştigat în urma rezultatelor de top.

Horoscop zilnic 18 decembrie Scorpion

E timpul să iei o decizie destul de tranşantă, dar care nu are nimic negativ sau riscant în ea, ci dimpotrivă, e soluţia optimă pentru problema în care te afli. E nevoie de curajul de a spune lucrurilor pe nume, de a trasa o direcţie, de a spune foarte limpede ce vrei să faci, ca să nu cari după tine, la nesfârşit, o stare de lucruri incertă. Ai curajul să laşi în urmă balastul de care nu mai ai nevoie şi să-ţi trasezi un alt sens, mai drept şi mai clar înaintea ochilor. Nu te mai crampona de tot ce a fost, iartă, uită, închide acel capitol şi deschide o altă poartă!

Horoscop zilnic 18 decembrie Sagetator

Deşi eşti un idealist şi îţi faci planuri mari cu privire la viitor, de data aceasta îţi propui să-ţi stabileşti obiective ceva mai mici, dar mai multe. Le iei pe acestea la bani mărunţi, pas cu pas, şi după ce le vei atinge, vei putea trece la o altă etapă. Uneori e mai bine să-ţi alegi ţinte mai micuţe, adică să urci un munte din aproape în aproape, pe cărări care urcă lin, nu să-l iei din start pieptiş către cel mai înalt punct. Aşa faci şi tu acum şi descoperi că e o strategie mult mai bună. Ai bifat un punct din planul tău etapă cu etapă? Perfect, acum poţi treci la următoarea… şi tot aşa până la victoria finală. Minunată organizare, ţine-te de ea!

Horoscop zilnic 18 decembrie Capricorn

Eşti în faţa unui nou început şi, ca de obicei, te înflăcărezi foarte repede, dar nu de entuziasm e nevoie acum, ci de un control foarte riguros al resurselor. Nu investi tot ce ai din prima clipă, ci drămuieşte-ţi bine forţele pe termen lung, deoarece mai e mult până la succes. Acum e doar prima etapă, poate şi cea mai dificilă, când trebuie să-ţi iei inima în dinţi şi să spui start, dar nu te grăbi! Nu cere rezultate imediate, nu te dezumfla dacă nu ajungi peste noapte la ce ţi-ai propus, ci investeşte cu cap, cu determinare, cu grijă tot ce ţine de tine. Dacă porneşti la drum şi dai tot ce ştii din prima etapă, cum vei administra resursele mai departe? Ţine frâiele, domoleşte caii!

Horoscop zilnic 18 decembrie Varsator

Treci printr-un moment riscant care, dacă nu e gestionat cu calm şi cu răbdare, poate sta la originea unui mare eşec ce-ţi va da bătăi de cap multă vreme. Dar dacă nu te bagi singur în gura lupului, dacă nu rişti nimic şi nici nu strici ceea ce ai deja, totul va reveni într-un final la normal. Tentaţia de a face un gest incorect, cu gândul că te scoate din impas, e mare, dar tocmai aceasta e pericolul cel mai mare în acest caz. Poţi depăşi impasul doar prin mijloace corecte, urmând doar calea cea dreaptă, altfel ispita rea de a călca strâmb te va costa scump. Prudenţă maximă, deci!

Horoscop zilnic 18 decembrie Pesti

Banii se fac cu greu şi azi vei da piept cu un nou blocaj financiar în planurile tale, dar nu abandona direcţia spre care te îndrepţi. Astfel de greutăţi sunt absolut normale, dar nu trebuie să îţi taie elanul. Nu eşti departe de prosperitate, de profit, de succes financiar, dar până acolo mai ai câteva lecţii de învăţat şi câteva hopuri de depăşit cu prudenţă. Nu te mai uita la curtea vecinului, că are casa mai frumoasă şi maşina mai scumpă, nu asta contează acum, pentru că fiecare cu norocul lui, la urma urmei. Tu poţi atinge acelaşi nivel prin multă muncă, deci hai, la treabă, pas cu pas!

Horoscop zilnic Acvaria.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top