Connect with us

Zilnic

Horoscop 18 mai 2021. Morala zilei: Cine te-a trădat o dată, o va face și a doua oară

Horoscopul zilei de 18 mai aduce câteva atenționări pentru toate zodiile. Este bine de știu că, cine te-a trădat o dată, o va face și a doua oară și ori de câte ori are ocazia. Chiar dacă poate promite că s-a schimbat, nu prea merită să ai încredere în astfel de persoane.

Zodia Berbec

Ar fi bine să nu te amesteci în discuțiile din jur, dacă nu ești sigur că vei contribui cu ceva bun. Decât să complici și mai tare situația, mai bine îi lași să-și rezolve singuri problemele și sigur vor ieși mult mai bine din această situație.

Horoscop Minerva 17 – 23 mai 2021 pentru toate zodiile. Ce se întâmplă marți

Zodia Taur

Poate că vei fi invitat la discuții despre care nu vei ști mare lucru sau îți vor fi prezentate ca fiind nevinovate. Din păcate, într-o astfel de zi, e mai puțin probabil să existe așa ceva. Stai în banca ta și nu te implica acolo unde nu este treaba ta și unde nu te pricepi.

Zodia Gemeni

Nativii Raci sunt pe punctul de a-și schimba stilul vestimentar. Atenție însă, nu exagerați, pentru că apropiații nu sunt deloc obișnuiți cu această schimbare și s-ar putea să nu primești deloc aprecieri. Din contră, te vor dezamăgi cu criticile lor.

Cele mai rele zodii. Niciodată să nu te pui cu acești nativi

Zodia Rac

Lasă-ți curiozitatea să te ghideze astăzi. Fii deschis și mergi oriunde te duce curiozitatea, pentru că doar așa poți învăța lucruri noi, dacă te implici în tot felul de proiecte care nu îți sunt tocmai cunoscute, dar care te pot ajuta să te dezvolți.

Zodia Leu

Ar fi bine să fii mult mai atent decât de obicei la cuvintele pe care le folosești, la ce spui și, mai ales, cui te adresezi. Riscul de apariție a unor neînțelegeri este maxim, mai ales când persoanele din jurul tău sunt răutăcioase și abia așteaptă să-ți facă rău.

Zodia Fecioară

S-ar putea să îți provoci singur o pagubă, neglijând felul în care alegi să vorbești cu un membru al familiei sau omițând anumite informații, cel mai probabil cu intenție. Fii mai atent la ceea ce faci, pentru că lucrurile pot evolua greșit abia atunci când te aștepți mai puțin.

Zodia Balanță

Nativii din această zodie vor avea parte de mai multe provocări de-a lungul zilei. Din primele ore ale zilei ai parte de provocări. Pune-te pe treabă, ca să nu ai surprize după. Mai bine te pregătești pentru orice, decât să nu fii gata atunci când trebuie.

Zodia Scorpion

Pe seară, este foarte probabil să ai parte de câteva discuții mai aprinse cu partenerul, pentru că acesta este nemulțumit de cum evoluează lucrurile în relația voastră. Decât să vă indispuneți și să ajungeți la complicații, mai bine discutați despre ce vă deranjează cu adevărat.

Zodia Săgetător

Ai grijă să nu te consumi mult prea tare pentru problemele celor din jurul tău. Astrologii îți recomandă să stai deoparte și să nu te implici prea tare, doar să-i ajuți pe cei care îți solicită asta și să le oferi sfaturi, pentru că altfel, ajungi să iei prea personal și chiar nu e treaba ta.

Zodia Capricorn

Nativii din această zodie vor avea parte de o zi foarte productivă astăzi. Fă tot ce ai de făcut astăzi la locul de muncă, pentru ca șeful tău să nu aibă ce să îți reproșeze. Atunci când ești un exemplu pentru ceilalți, ai doar de câștigat, indiferent unde te afli și cu cine colaborezi.

Zodia Vărsător

Ți-e frică de decizia pe care ai luat-o în relația ta în urmă cu ceva timp. Nu credeai că lucrurile vor degenera atât de rapid. Cel mai bine ar fi să discutați cu partenerul despre problemele voastre, pentru că doar așa puteți ajunge la o înțelegere.

Zodia Pești

Nu încerca să mai dai sfaturi atunci când nimeni nu ți le cere. Oamenii tind să nu te ia în serios și să nu accepte ceea ce zici, iar asta te enervează. Ar fi bine să ajuți doar atunci când ți se cere părerea, nu să te trezești și tu să faci pe afectatul când nu e cazul.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top