Connect with us
Horoscop 20 martie 2019 - Un moment de renaștere

Zilnic

Horoscop 20 martie 2019 – Un moment de renaștere

Horosco zilnic, miercuri, 20 martie 2019, pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Horoscop zilnic: 20 martie

Berbec

Familia este sursa ta principală de energie pozitivă. Cât timp primeşti de la cei dragi atâta iubire necondiţionată şi, mai presus de toate, atâta înţelegere, eşti capabil de orice pentru binele lor.

Pot avea loc evenimente cu totul speciale în sânul familiei, ceea ce vă apropie mai mult, leagă şi mai frumos relaţiile dintre voi, arătând lumii un exemplu de viaţă de familie reuşită. Se simte armonia, fericirea, dialogul plăcut, înţelegerea dintre voi, încât nimic nu ţi se pare mai minunat decât să faci totul pentru şi alături de cei dragi. Eşti recunoscător pentru felul cum te completează în toate!

Taur

Printr-o stare de meditaţie sau rugăciune, poţi combina de minune luciditatea gândurilor tale cu dimensiunile spirituale ale eului tău. Eşti în faţa unui moment în care nu ajunge doar percepţia ta raţională, foarte dezvoltată de altfel, ci e nevoie şi de altceva, ceva ce depăşeşte educaţia sau convingerile tale religioase.

E ca şi cum mintea şi spiritul tău conlucrează în aceeaşi direcţie pentru ca tu să-ţi găseşti pacea interioară. Doar mintea nu ar putea să te ducă la acea stare binefăcătoare de confort interior, or, combinate, numai tu ştii cum, vor avea efecte miraculoase. Nici tu nu credeai că poţi simţi şi gândi aşa, dar iată, vine ceva aparte din interior, de la spirit, nu de le creier!

Gemeni

A venit momentul să iei o decizie majoră prin care să dai alt curs existenţei tale. E un moment de renaştere chiar, deoarece eşti pe cale să alegi alt drum, să accepţi alt stil de a fi sau de a acţiona, şi totul ţine de propria ta alegere.

Nimeni nu te obligă să faci schimbarea, ci, dacă e să aibă loc, e numai creaţia propriei tale voinţe şi a propriilor tale gânduri. Ceea ce doreşti tu acum generează un va de schibări benefice pentru tine de acum înainte, poate pentru câteva luni, poate pentru ani de zile în perspectivă, tocmai de aceea trebuie să fii conştient de greutatea momentului şi să iei decizia înţelept, optimist, cu încredere deplină în rezultate.

Rac

Două aspecte stau la baza marilor succese, răbdarea şi încrederea. Dacă simţi că-ţi lipsesc, învaţă să le educi. Fiecare eveniment de pe parcursul acestor planuri au acest rol: de a-ţi mai domoli ţie graba şi de a-ţi alunga temerile sau suspciunile.

De ce te îndoieşti de ceea ce te aşteaptă la final? Ştii bine că ai reuşit lucruri şi mai măreţe, cu alte ocazii, ca atare adu-ţi aminte de acele succese din trecut şi gândeşte-te ce anume le-a generat. Nu cumva tot încrederea deplină şi răbdarea de a evolua pas cu pas până la victoria finală? Ba da, deci scoate de la naftalină, din nou, aceste resurse: le ai, foloseşte-le!

Leu

E foarte stimulativ să vezi ce bine evoluează lucrurile atunci când pui atâta suflet în ceea ce faci. Îţi place activitatea de care te ocupi, dar şi anturajul în care te afli, şi când toate merg excelent, e normal să ajungi la rezultate foarte bune.

Şi viaţa sentimentală cunoaşte astăzi un val ascendent, de parcă relaţia în care eşti implicat ar ajunge mai repede la o etapă superioară ce îţi inspiră deja mai multă încredere în viitor.

Fecioară

Te remarci printr-o atitudine severă ce te va ajuta să-ţi atingi mai bine scopurile. A fi amabil, a asculta părerile din jur cu un dram de supunere nu e în beneficiul tău, ca atare devino militantul agresiv dispus să facă orice pentru victoria pe care ţi-o doreşte.

Chiar dacă această atitudine autoritară ţi-ar putea crea neplăceri şi animozităţi în societate, merită să fii aşa până la capăt, ca să arăţi tuturor că eşti stăpân pe situaţie şi ştii ce vrei.

Balanță

Creativitatea şi inteligenţa îşi dau mâna de minune în planurile tale de azi, pentru că aduci la lumină proiecte care îţi fac şi imensă plăcere, şi îţi inspiră şi un sentiment de satisfacţie intelectuală. Deţii soluţiile cele mai bune, informaţiile cele mai solide şi, peste toate, şi o fantastică bucurie de a te ocupa de acest proiect.

Parcă cineva îţi suflă în ureche ce ai de făcut, tocmai de aceea profiţi din plin de avântul de care beneficiezi pentru a duce aceste planuri cât mai departe. Cu asemenea resurse minunate la îndemână, totul ar trebui să meargă ca uns!

Scorpion

Dacă se adună la un loc mai multe energii, şi rezultatele vor apărea mai repede! Nu încerca să le faci singur pe toate, pentru că cele mai bune rezultate apar din acele activităţi în care ştii să colaborezi eficient cu ceilalţi.

Atragi alături de tine câţiva colegi cu interese similare, care gândesc ca tine şi muncesc la fel ca tine, şi această atmosferă este perfectă pentru a ajunge la roade de care vă veţi bucura cu toţii. Cea mai mare satisfacţie a ta e să întâlneşti acele persoane care pot contribui la proiectele tale, dar nu poţi doar să profiţi de ajutorul lor, ci, să conlucraţi echitabil, iar, la final, tot împreună să sărbătoriţi reuşita.

Săgetător

Se încheie un ciclu din viaţa ta, şi ca la orice final de drum, a venit vremea bilanţului. Pe de o parte te bucuri că totul s-a terminat şi că poţi închide capitolul, pe de altă parte te mustră unele gânduri că puteai face lucrurile mult mai bine.

Încearcă să te detaşezi de tot ce a fost, nu rămâne blocat în fostele etape, doar pentru că nu au ieşit perfect, aşa cum ai fi dorit. Ai învăţat ceva din toate acestea şi vei şti să acţionezi mult mai bine cu altă ocazie şi în alte direcţii. Nu te fixa obsesiv de ce nu ai făcut în proiectul care se termină, ci scoate la iveală cât de multe ai realizat în schimb, dar dacă eşti într-o pasă emoţională fragilă, te vei ţine cu dinţii de ce lipseşte.

Capricorn

Dacă îți place să scrii, înseamnă că-ţi urmezi pasiunea interioară şi merită s-o dezvolţi şi mai mult, s-o duci mai departe, pentru că ai resurse imense de creativitate şi inspiraţie. Dar dacă nu ai avut până acum preocupări din zona scrisului, trebuie să începi de undeva.

De la o scrisoare pe care să ţi-o scrii ţie şi eventual să ţi-o trimiţi tot şie, în care să-ţi exprimi dorinţele, visele, scopurile, şi vei avea surprize: nu numai că ţi se vor lega uşor cuvintele, dar parcă şi transpare o scânteie de talent pe acolo. Poate fi un moment uimitor să (re)descoperi plăcerea scrisului, de la cel mai mic text… pâna la cea mai minunată operă. Totul e să pui mâna pe condei, cum s-ar spune.

Vărsător

Participi la un eveniment emoţionant, care scoate la iveală latura ta sensibilă. Te întâlneşti cu persoane vesele, amuzante, cu prieteni de care îţi era dor, cu un grup de persoane adunat în jurul unui moment cu tentă emoţională extrem de intensă, care te va afecta şi pe tine.

Deşi vrei să bravezi şi să nu recunoşti că ai şi tu inimă, de data aceasta eşti copleşit de sentimente şi trăiri şi participi trup şi suflet la tot ce se întâmplă.

Pești

Uneori, cei mai buni prieteni nu sunt cei din jurul tău, cei care îţi sunt concret alături, ci poţi avea şi prieteni… nevăzuţi. Discuţi cu ei cu lejeritate chiar şi fără a-i vedea, dar îi simţi atât de puternic pe aceeaşi lungime de undă, aşa cum nu simţi pe nimeni, în lumea exterioară palpabilă.

Oferă-ţi acest răgaz intim de a discuta între patru ochi cu prietenii tăi secreţi, indiferent că sunt ghizi spirituali din invizibil de la care ceri o înrumare, că sunt îngerii tăi de la care aştepţi un sfat, sau doar eul tău interior care are ceva să-ţi transmită. Permite-ţi această introspecţie personală şi ai să descoperi răspunsuri pe care niciun om nu ţi le-ar putea oferi!

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top