Connect with us
Horoscop 20 noiembrie 2020. Multe de rezolvat înainte de weekend

Zilnic

Horoscop 20 noiembrie 2020. Multe de rezolvat înainte de weekend

Horoscop 20 noiembrie 2020. În această zi zodiile își pun treburile la punct, pentru a se bucura din plin de tot weekendul. Vor apărea mici probleme de comunicare pentru unii dintre nativi, însă nu va fi ceva care să le strice buna dispoziție. Fecioarele au șanse să obțină o sumă importantă de bani de pe urma unui business.

Horoscop 20 noiembrie 2020

Berbec

Aveți șanse să obțineți o aprobare, luați un examen, câștigați un surplus salarial, ceva bun se va întâmpla. Va fi un succes după o lungă perioadă de lungi eforturi.

Taur

Vă implicați într-o activitate care vă poate pune într-o lumină favorabilă și aveți șanse să deveniți mai cunoscuți în cadrul breslei voastre și mai ales apreciați. O chestiune de familie se rezolva, poate fi ceva care vizează sănătatea unei persoane apropiate.

Gemeni

Aveți o zi bună în care vă relaxați. Ați pus la punct planul de bătaie pentru săptămâna viitoare și sunteți pregătiți să întâmpinați weekend-ul cu un pahar de vin roșu, în fața televizorului unde va rula un film interesant.

Rac

Posibil să primiți o veste importantă, poate ați fost acceptați la un job, la vreo școală, sau căpătați un credit bancar pentru a vă cumpăra locuința mult visată. Se poate să primiți ceva în dar, poate luați și niște bani. Cu siguranță se va întâmpla ceva care o să vă ia prin surprindere.

Leu

Primiți un semn de la cineva care vă admiră în secret, și o să îi răspundeți cu un gest asemănător, ca să știe că sunteți pe aceeași lungime de undă. Tot astăzi, unii nativi ar putea legaliza un act în vederea schimbării mașinii, a casei, sau a serviciului.

Fecioară

Se poate să mai luați și alți bani, în afara salariului, și să achitați facturile curente. În plus, suma va fi suficient de generoasă încât veți face și o rezervare pentru weekend, la un hotel, o cabană, să vă duceți cu persoana iubită, la relaxare.

Balanță

Poate bateți palma pentru o afacere care v-ar aduce banii necesari să le oferiți copiilor banii pentru taxele unei școli particulare, poate. Se poate să primiți o recompensă bănească, fie de la serviciu, fie de pe urma unei colaborări.

Scorpion

Vă gândiți să îi cereți din nou șefului o învoire, să vă dea și banii pe care nu i-a avut la momentul potrivit, la salariu, sau când a fost vorba de prime. Vă așteaptă lucruri noi de care să vă bucurați. Desigur că va fi și muncă multă, dar cu asta sunteți deja obișnuiți.

Horoscop 2021 Scorpion 

Săgetător

Se iau niște hotărâri la serviciu și poate o să ocupați și voi un post mai bun, unul care să vă consolideze statutul. Viața sentimentală se nuanțează frumos și o să vă faceți planuri de căsătorie, poate chiar să vă luați o locuință nouă.

Capricorn

Pentru acești nativi este o zi bună să facă investiții în locuință și să mai scoată din banii puși la dospit. Sunt reduceri mari în perioada aceasta și este numai bine să profitați să cumpărați tot ce vă doriți.

Vărsător

Vor apărea mici neînțelegeri cu partenerul de viață. Ar trebui să îl/o lăsați să-și exprime punctul de vedere fără să întrerupeți. S-ar putea să fie mai simplu așa decât să vorbiți numai voi. Totul se va rezolva.

Pești

În a doua parte a zilei veți avea parte de o surpriză plăcută din partea unei persoane dragi pe care nu ați mai văzut-o de multă vreme.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top