Horoscop 23 aprilie 2019 – o zodie trebuie să facă o vizită la medic

23.04.2019
Horoscop 23 aprilie 2019 – o zodie trebuie să facă o vizită la medic

Horoscop Neti Sandu 23 aprilie 2019. Gemenii sunt puși pe distracție astăzi, au multă energie și trebuie să se descarce. Capricornii suferă din dragoste!

Horoscop zilnic Neti Sandu 23 aprilie 2019

TAUR
Se poate să existe un motiv, un disconfort care să vă trimită la medic şi să aveţi norocul să aflaţi rapid – un remediu. Apar oferte de lucru şi bani pe măsură, şi-or să vă prindă bine s-aveţi de sărbători şi pentru vacanţă, dacă visaţi la ceva mai special, cu multe stele.

GEMENI
Vă sună mai mulţi prieteni care pun la cale o ieşire în zilele libere şi o să fixaţi un traseu, o destinaţie. Poate le cereţi şefilor nişte avantaje, câteva zile libere, o primă, un salariu, două în avans, acum de Paşte, sau mai bine zis că să vă descurcaţi după 1 mai.

RAC
O să vă alăturaţi unui grup să plecaţi de 1 mai la mare, sau într-o zonă turistică să vă destindeţi. Or să va-ntinda o mână de ajutor nişte cunoştinţe, prieteni, rude, care va scăpa de o muncă suplimentară, vă furnizează nişte lucruri la care voi n-aveţi acces.

Citește și: Nicoleta Svârlefus: Zodiile care nu iartă

LEU
Poate că o să-i evitaţi pe cei cu care nu v-aţi înţeles în ultima vreme şi o să rămâneţi alături de prietenii fideli. Poate o să ştiţi şi mai bine dacă v-aţi găsit perechea de suflet, sau e doar o întâlnire ca multe altele – de Paşte, în perioada asta- o să aflaţi ce şi cum.

FECIOARĂ
E posibil să luaţi câte ceva frumos pentru casă şi-or să se bucure ai voştri, poate îmbinaţi utilul cu decorativul. O să primiţi nişte bani şi-o s-aveţi de chletuiala şi să luaţi de mâncare, şi cadouri şi să vă şi plimbaţi, să nu staţi numai în casă.

BALANŢĂ
Se pare că n-ar trebui să vă faceţi griji în privinţa companionului de sărbători c-o s-apară cineva zilele astea. Poate plecaţi cu câteva zile mai devreme de Paşte acolo unde-o să petreceţi sărbătorile să faceţi pregătirile necesare şi să puneţi la punct şi alte detalii – poate faceţi un anunţ special.

SCORPION
Întrevedere cu cineva care vrea să reluaţi o activitate, poate într-un alt context şi să vă puneţi în evidenţă nişte calităţi. E posibil să luaţi bani şi să faceţi aprovizionarea en-gros, poate-i mai ajutaţi şi pe părinţi, bunici, să vă simţiţi cu sufletu-mpacat.

SĂGETĂTOR
O să vă contacteze cineva care să vă dea de lucru şi să faceţi echipa, c-aveţi un numitor comun – să avansaţi în carieră. Se animă frumos sfera sentimentală la voi şi o să-ntâlniţi pe cineva care să vă stimuleze endorfinele şi să plutiţi de fericire.

CAPRICORN
Se va produce un declic sufletesc la revederea cuiva care-o să vă transmită acel fior de confirmare că povestea voastră merge mai departe. Poate-aveti un proiect nou la serviciu şi o să vă asiguraţi latura financiară care, de obicei va stresează, şi o s-aveţi de raţe, facturi, şcoli concedii.

VĂRSĂTOR
Poate vă invită cineva într-o staţiune turistică de 1 mai şi vă duceţi dacă n-aveţi deja un program bătut în cuie. Se pare c-or să vă cointereseze nişte prieteni, foşti colaboratori să lucraţi la ceva care vi se potriveşte, v-aduce un plus de relaţii, de prestigiu şi bani.

PEŞTI
O să vă implicaţi într-o activitate de grup care să vă imprime alt tonus, să fiţi în formă de zile mari, să vă reinventaţi. Poate v-apucaţi de nişte cursuri, să vă perfecţionaţi într-un domeniu, să obţineţi o calificare să vă crească salariul să conteze la CV.

BERBEC
Poate vi se repară şi maşina azi, mâine şi o s-aveţi cu ce să vă deplasaţi că v-oţi fi programat o excursie de 1 mai. Vă parvine o confirmare de la o agenţie turistică referitoare la cazare, transport, costuri şi aşa mai departe, mai sunt şi alte detalii de care e bine să ţineţi cont când plecaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *