Connect with us
Horoscop 23 decembrie 2020. Ce zodie află o veste tristă cu doar 2 zile înainte de Crăciun

Zilnic

Horoscop 23 decembrie 2020. Ce zodie află o veste tristă cu doar 2 zile înainte de Crăciun

Horoscop 23 decembrie pentru toate zodiile. Află previziunile pentru tine, cu doar două zile înainte de Crăciun. Vor fi și momente plăcute, dar există și nativi care au parte de neplăceri în această perioadă.

Horoscop zilnic pentru fiecare nativ în parte, realizat pentru miercuri, 23 decembrie 2020.

Horoscop 23 decembrie Berbec

Faci ultimele sărbători înainte de sărbători și ești destul de ocupat și aglomerat. Nu lăsa agitația să-ți răpească bucuria Sărbătorilor. Lasă și pentru alte zile ceea ce merge amânat și bucură-te de compania celor dragi!

Horoscop 23 decembrie Taur

Vrei să faci multe lucruri, motiv pentru care te simți extrem de obosit. Ai grijă și de sănătatea ta, folosește suplimente pentru imunitate și consumă multe fructe. Vin și bani, deci ai parte de bucurii.

Horoscop 23 decembrie Gemeni

O să ai parte de surprize plăcute și cadouri, iar pentru tine sărbătorile încep încă de miercuri, iar până vineri deja vei simți farmecul sărbătorilor. O să ai parte de zi cu totul grozavă!

Horoscop 23 decembrie Rac

O să ai curaj să fac o investiție majoră pe care o amâni de mult. Nu mai sta pe gânduri, căci astrele țin cu tine. Alinierea planetelor de la 21 decembrie: „marea conjuncție” ține cu tine și te ajută să iei decizii bune.

Horoscop 23 decembrie Leu

Vei avea parte de câștiguri financiare însemnate. Ești un norocos și, în această perioadă, banii parcă îți cad din cer și vei ști exact cum să îi investești ca să fii cât mai chibzuit. Nu uita să fii generos și cu cei nevoiași.

Horoscop 23 decembrie Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor primi o veste proastă chiar în prag de sărbătoare. Acest eveniment le va umbri din farmecul sărbătorilor, însă e important să lase grijile la o parte măcar pentru câteva zile. Timpul le va rezolva pe toate!

Horoscop 23 decembrie Balanță

Ești bine dispus, aproape euforic. Ai parte de inspirație și energie, iar acest lucru te ajuto să îți practici hobby-urile și pasiunile. El încrezător în forțele proprii și asta e foarte bine!

Horoscop 23 decembrie Scorpion

Nu te simți prea bine, te supără anumite dureri, de spate sau de cap. Nici cu psihicul nu stai grozv, pentru că te preocupă o mulțime de lucruri, care te fac să fii stresat. Nu ezita să mergi la medic dacă ți-e rău.

Horoscop 23 decembrie Săgetător

O discuție aprinsă cu un coleg sau cu o cunoștință îți dă mult de gândit. Problema te va măcina destul de tare în următoarele zile. Spune ce ai pe suflet!

Horoscop 23 decembrie Capricorn

Astrele îți surâd și simți, în sfârșit că ai parte de bucuriile mult visate. Poate că e momentul potrivit pentru ca tu să faci ceea ce îți doreai, poate pentru serviciu, pentru casă sau pentru sufletul tău, pentru că acum este momentul oportun.

Horoscop 23 decembrie Vărsător

Nu stai grozav cu banii, pentru că ești cheltuitor și faci investiții impulsiv. Încearcă să te temperezi, pentru că în curând vei vedea efectele negative ale acestui comportament. Din fericire, cu sănătatea stai bine și după, multă vreme, te simți bine în corpul tău.

Horoscop 23 decembrie Pești

Veștile bune vin valuri valuri către tine, iar cei apropiați îți fac doar bucurii. Perioada aceasta de sărbătoare vine cu o mare liniște sufletească pentru tine. Bucură-te de tot ce se petrece frumos în jurul tău.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top