Connect with us
Horoscop 25 mai 2021. Morala zilei pentru zodii: "Pe cei tari îi încântă sarcina grea"

Zilnic

Horoscop 25 mai 2021. Morala zilei pentru zodii: „Pe cei tari îi încântă sarcina grea”

Horoscop 25 mai 2021. Morala zilei pentru zodii aduce în atenție o vorbă de-a marelui scriitor Ioan Slavici care spune așa: Pe cei tari îi încântă sarcina grea. Plecând de la morala zilei, iată care sunt previziunile astrelor pentru ziua de marți, 25 mai 2021.

Horoscopul zilei de marți, 25 mai 2021

Iată care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte. Morala zilei este: pe cei tari îi încântă sarcina grea.

Zodia Berbec

Fii lucid și cu capul pe umeri chiar și atunci când ai un conflict cu cineva. Temperează-te chiar și atunci când știi că ai dreptate. Fii diplomat și învață să asculți ce ai de spus ceilalți înainte de a riposta.

Zodia Taur

Dai dovadă de o intuiție extraordinară și îți vei oferi susținerea cuiva care îți cere sprijinul într-o problemă foarte serioasă. Încearcă, totuși, să nu te încarci cu problemele celorlalți.

Zodia Gemeni

La muncă te-ai obișnuit să îmbini utilul cu plăcutul și tocmai de aceea îți vine foarte ușor și la îndemână să-ți faci treaba bine. În a doua parte a zilei te vei bucura de momente frumoase cu persoana iubită.

Zodia Rac

Ascultă-ți intuiția și fă săpături în sufletul tău ca să-ți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viața ta. Pune-ți planurile pe hârtie și stabilește-ți obiective concrete, cu termen exact.

Citește și: Horoscopul verii 2021

Zodia Leu

Burlacii zodiei au ocazia să cunoască pe cineva cu care ar putea începe o relație. Nu te arunca cu capul înainte, fii atent la toate semnele și ascultă-ți mintea, nu doar inima.

Zodia Fecioară

Bucură-te de această zi frumoasă, ieșind la o plimbare în parc, cu bicicleta sau cu rolele. În a doua parte a zilei te vei ocupa de sarcini legate de locul de muncă.

Zodia Balanță

Permiți cam multe celor din jur, îi lași să își dea cu părerea și mai-mai că te și influențează. Poate ar trebui să renunți la spiritul pacifist și să pui piciorul în prag. Uneori.

Zodia Scorpion

Este recomandat să lași orgoliul deoparte și să te apropii de o persoană cu care ai stricat relația. Nu trebuie să o lingușești, doar fii sincer și pune cărțile pe masă.

Zodia Săgetător

Cineva la care chiar nu te-ai așteptat, vine cu o propunere profesională de mare angajament pentru tine. Cântărește bine decizia ca să fii sigur în ce te bagi.

Zodia Capricorn

Azi e o zi bună pentru rezolvarea unor chestiuni administrative. Ocupă-te de ele în prima parte a zilei, ca mai apoi să ai timp și pentru puțină relaxare.

Zodia Vărsător

Ai grija ce și cum spui pentru că până și o vorbă aruncată-n vânt, lipsită de intenții rele, poate să se întoarcă împotriva ta.

Zodia Pești

Este o zi numai bună pentru achiziții. Dacă ai ceva bani deoparte și plănuiai niște cumpărături, astăzi este ocazia perfectă să cheltui cu cap.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top