Connect with us
Horoscop 25 septembrie Neti Sandu - Scorpionii trebuie să spună ce simt

Zilnic

Horoscop Neti Sandu 25 septembrie – Scorpionii trebuie să spună ce simt

Neti Sandu a prezentat horoscop zilnic pentru 25 septembrie 2020. Scorpionii sunt sfătuiți să aibă curajul să vorbească deschis despre problemele care-i frământă. Celelate zodii primesc vineri, vești bune. Neti spune că astăzi este o zi de reflexie pentru toți nativii și că este necesar să facem un inventar, ne putem da seama că lucrurile nu stau așa rau.

Horoscop Neti Sandu 25 septembrie 2020

Horoscopul realizat de Neti Sandu la Știrile Pro TV pentru fiecare zodie, pe larg mai jos.

Balanță

Este o zi în care o problemă cu banii se rezolvă și asta vă dă speranța ca puteți rezolva aproape orice. V-au chinuit mult gândurile că ajungeți la un impas financiar, nu va pierdeți speranța însă. Aveți parte de susținerea astrelor astăzi, iar weekendul se anunță unul grozav.

Scorpion

Comunicarea este esențială și voi știți astăzi, astăzi se ivește ocazia să le spuneți celor dragi ceva ce vă macină de mult. Nu mai este cazul să menajați, spuneți adevărul sau ceea ce simțiți, s-ar putea să fiți surprinși cât de bine este recepționat mesajul dumneavoastră.

Săgetător

Neti Sandu spune că voi sunteți astăzi vedetele zilei. Din dimineața zilei de 25 septembrie lucrurile merg foarte bine și veți reuși să înaintați în tot ceea ce vă propuneți. Spre finalul zilei, weekendul vi se relaxează, o parte din planuri se anulează, motiv taman bun să vă odihniți.

Capricorn

Truditorii zodiacului vă așpteată o zi tensionată la muncă, dar erați deja pregătit pentru ca astăzi 25 septembrie să fie ceva mai greu la serviciu. Partea bună ca la final de zi veți pleca în weekend relaxat că ați rezolvat problemele de la job.

Vărsător

Horoscop Neti Sandu Varsator 25 septembrie

Horoscop Neti Sandu Varsator 25 septembrie

Vărsătorii sunt pe pragul evoluție în etapa următoare a vieții pe care o tot caută. O tot plănuiau și încep să apară și rezultatele. Cei dragi vă solicită ajutorul și bucuria cea mai mare este că puteți să-l oferiți.

Pești

Reușiți să descoperiți rezolvarea problemei care vă macină de ceva vreme. Este o zi cu rezolvări astăzi după cum spunea Neti la general mai pentru toate zodiile. Așadar, chiar dacă aflați că cineva drag este într-o situație dificilă nu va panicați, soluția este la dumneavoastră.

Horoscop Neti Sandu 25 septembrie Berbec

Berbecii au astăzi parte de o zi plină de sentimente de tot felul. Unele grele de dus mai departe, dar norocul este că voi reușiți mereu să vă adaptați rapid situației. Este nativ la voi, așa funcționați. Nu uitați că în weekend apar câteva provocări, de care  veți trece cu bine.

Taur

Nativii zodiei taur au în horoscopul zilnic veștile pe care le așteaptă de mult,  problemă financiară se rezolva azi fară clipire și chiar și pentru cei fară speranță. Mergeți mai departe cu capul sus.

Gemeni

Nu sunteți într-o formă buna, dar partea grozavă este că relația de cuplu se consolidează și pot apărea chiar și planuri de căsătorie. O surpriză va schimba tot ce ați fi crezut că nu este posibil.

Neti Sandu 25 septembrie horoscop Rac

Horoscopul pentru rac în 25 septembrie reamintește ceva ce Neti Sandu vă tot spune de mult, ieșiti din bula în care ați intrat, aveți numai de pierdut și numai de ratat ocazii dacă decideți să fiți pesimist.

Leu

O veste bună pe plan personal, alta pe planul carierei și cel financiar, ce vreți mai mult? Weekendul se lasă cu vești fantastice și chiar dacă Marte vă dă puțin senzația că lucrurile se miscă greu, aveți parte de rezolvări astăzi.

Fecioară

Sunteți vedetele zilei și asta înseamnă ca din toți cei 12 sunteți favoriții astăzi. Treceți ca prin urechile acului de orice problemă care apare și asta vă ajută să vă ridice moralul.

Horoscop prezentat pe 25 septembrie de Neti Sandu.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top