Connect with us
Horoscop 27 aprilie 2021 - Gemenii au bătăi de cap, totul le iese pe dos marți

Zilnic

Horoscop 27 aprilie 2021 – Gemenii au bătăi de cap, totul le iese pe dos marți

Horoscopul zilnic pentru 27 aprilie 2021, gemenii au o zi destul de haotică, toate lucrurile parcă ies pe dos. Asta vine și la pachet cu stilul lor mai atipic. Rar găsești un geamăn care să fie organizat, ei când și astrele îi balamucesc iese spectacol în viața lor.

În schimb trei zodii nu simt cele 3 ceasuri rele care se zic că apar marțea. Este vorba de Berbec care va avea o zi plină, dar cu multe reușite. Vărsătorii primesc în sfârșit răspunsurile mult așteptate, iar Taurii vor avea o zi în care primesc vești neașteptate dar în sensul plăcut.

Horoscop marți, 27 aprilie 2021

Horoscopul săptămânal realizat de Minerva a transmis mesaje foarte importante pentru toate zodiile. Este recomandat ca toată lumea să înțeleagă că până pe 3 mai astrele sunt în multe tranziții. În general când se petrece un astfel de fenomen acesta poate aduce lucruri neprevăzute.

Persoanele foarte organizate sunt aparent cele mai afectate. Modul lor exact de a funcționa, nu ințeleg neprevăzutul, iar avantajul îl vor avea persoanele mai puțin stricte, care sunt obișnuite cu haosul și știu să reacționeze.

Berbec

O zi plină de reușite, realizări ,dar și provocări care vă țin în priză de cân vă treziți până când decideți seara să opriți lucrurile de făcut. Aveți o energie deosebită, iar asta vă face să puteți rezolva multe lucruri și chiar să faceți și treaba în avans. La locul de muncă nimeni nu are ce să vă reproșeze, sunteți chiar admirat de superiori.

Aproape pe toate planurile sunteți bine astăzi, singurele persoane care vă pot întrerupe puțin din ritm sunt cele apropiate care pot avea prea multe întrebări pentru voi, iar voi nu aveți prea mult timp și nici răbdare să le răspundeți.

Taur

Ziua începe cu un telefon, veste ciudată la prima vedere, dar după ce o procesați nu mai este atât de indigerabilă. Ba chiar vă ajută și vă deschide niște porți pe care vreți să le treceți în viitor. Spre mijlocul zilei la locul de muncă pot apărea tensiuni, nu sunteți direct împlicat, dar vă afecteză și asta vă dă o stare de irabilitate.

Familia vă este însă alinare după tensiunile de la locul de muncă, iar ziua per total va fi una bună, spre seară și uitați de problemele de la job.

Gemeni

Astăzi haosul vine și din partea astrelor. Aveți o zi încărcată, dar haotică. Vă porniți să rezolvați o problemă, moment în care apare alta mai urgentă. Spre finalul zilei sunt multe lucruri începute și nimic terminat.

Nu este ziua voastră norocoasă, dar din păcate nimic nu suferă amânare.

Rac

Viața personală vă dă satisfacții mari, în special racii care au copiii. Astăzi este ziua veștilor bune din partea acestora, indiferent de vârsta lor. Pe partea profesională noi proceduri răsar la iveală, iar asta vă încurcă puțin pentru că nu sunteți în dispoziția necesară și nici prea mult chef să acumulați informații nu aveți.

Vestea bună este că nu se aplică imediat, timp suficient de procesat și învățat.

Cei care nu au un loc de muncă au mari șanse să se angajeze, planul profesional va fi dezvoltat de fapt pentru toți până pe 30 octombrie 2021.

Leu

Finalul acestei saptamani este bine să-l dedici relatiilor parteneriale. Organzeaza-ti treburile in asa fel, inca sa acorzi mai multa atentie partenerului de viata. Acesta iti poate reprosa faptul ca in ultimul timp esti mult mai preocupat de prieteni, de nevoile tale sau de proiectele tale personale, neglijand astfel viata de cuplu. Pe undeva are dreptate. Se pot ivi discutii aprinse, insa foloseste-ti farmecul pentru a aplana situatia.

Fecioară

Sfărșitul acestei săptămâni îți aduce spor în treburile cotidiene. Totuși este bine să-ți dozezi eforturile, să-ți selectezi prioritățile și să le permiți celorlalți să te ajute, deoarece sănătatea este vulnerabilă. Pot apărea contradicții între ce dorești tu să faci sau cum dorești tu să se desfășoare activitățile comune cu ceilalți, însă adaptează-te situației. Sunt momente bune doar pentru rezolva treburi restante și pentru a te odihni.

Balanță

Weekend-ul acesta se anunta petreceri si timp suficient de a te ocupa de un hobby. O relatie sentimentala iti poate da batai de cap. Pentru altii, copiii vor necestia o atentie deosebita. Bine ar fi sa organizezi o petrecere surpriza si sa-i aduni pe toti cei dragi in jurul tau. Evita excesele și ține cont și de opiniile sau doleanțele celor dragi. Unii te pot provoca doar de dragul jocului și de a se amuza pe seama ta. Până la un punct, implică-te în acest joc.

Scorpion

Zilele acestui sfârșit de săptămână sunt rezervate familiei și treburilor gospodărești. Este nevoie să repari, să renovezi, să cureți, să cumperi sau să vinzi bunuri patrimoniale. Însă acum ar fi bine doar să plănuiești toate acestea împreună cu membrii familiei sau cu neamurile. Se conturează discuții aprinse în casă, cu toată lumea. Evită escaladarea conflictelor, deoarece se pot permanentiza, iar dramele, lacrimile vor fi la ordinea zilei.

Săgetător

Week-end-ul acesta se pare ca vei fi mai mult pe drumuri. Astrele te invita sa faci mici excursii in aer liber sau la rude. Se pot ivi neintelegeri cu prietenii apropiati, dar cu un strop de efort si diplomatie vei depasi totul cu bine. Va reveni in atentia ta si latura educativă, in sensul ca va trebui sa te gandesti la parcurgerea unor forme de imbogatire a bagajului de cunostinte necesar in domeniul profesional.

Capricorn

Banii si implicatiile lor sunt subiectele preferate la acest sfarsit de saptamana. Sunt momente bune pentru cumparaturile necesare traiului zilnic, pentru a face cadouri celor dragi, insa si tu la randul tau poti primi atentii deosebite, cand te astepti mai putin. Totusi, fereste-te de investitii extravagante. De retinut ca exista multa confuzie, iluzie si lucruri neintelese in toate tipurile de relații. Detaseaza-te de ceilalti si fii mai atent la nevoile sufletului tau.

Vărsător

Este probabil să decizi în aceste zile să te ocupi de acum încolo, mai mult de tine și de nevoilet ale reale. Relatiile cu ceilalti sunt aproape inexistente, asa incat nu forta nota si acorda-ti clipe de solitudine si refacere interioara. Plimbă-te în locurile preferate, lecturează o carte bună și fii alături numai de cei dragi și de încredere. Ceea ce decizi acum va avea repercusiuni pe tot restul vieții.

Pești

Week-end-ul acesta esti greu de remarcat in peisajul vietii cotidiene, deoarece astrele pun un fel de umbra peste tine. Sunt zile bune pentru a-ti intoarce privirea si eforturile doar catre tine. Starile tale de spirit sunt destul de fluctuante, dar nu lasa sa se vada asta. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele circulatiei sanguine, asa incat abordeaza un regim alimentar usor, eforturi fizice moderate si odihneste-te mai mult.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top