Connect with us

Zilnic

Horoscop 4 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Peștii, pasiune fulgerătoare

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. Se-anunţă o agendă încărcată, o să ne facem program şi cu familia, şi cu prietenii, petrecerile nu vor lipsi, şi timp de odihnă mai puţin că trebuie să ne consumăm energia.

Vibraţia zilei este 4 şi o s-avem grijă, cum spuneam şi de familie.

Ce se întâmplă în fiecare zodie:

HOROSCOP 4 AUGUST 2019 LEU

Cineva pe care l-aţi întâlnit nu cu mult timp în urmă va căuta şi poate iese ceva, o relaţie promiţătoare. Aveţi o energie debordantă şi-o să le daţi de capăt tuturor chestiunilor mai complicate, vă puteţi şi deplasa spre o zonă de agrement mai departe de casă.

HOROSCOP 4 AUGUST 2019 FECIOARĂ

E cineva care şi-a pus mari speranţe în voi şi o să vă armonizaţi frumos, vă faceţi planuri pe termen lung. O să daţi o raită prin împrejurimi cu prietenii, poate e şi o aniversar, sau alt gen de petrecere la care o să staţi cât va permite timpul.

HOROSCOP 4 AUGUST 2019 BALANŢĂ

O operaţie surpriză – care-o să spargă monotonia şi o să vă poarte cu gândul la o relaţie care o să fie pe gustul vostru. Voi vă daţi întâlnire cu grupul de prieteni ca să treceţi în revistă evenimentele mondene din oraş, să vă distraţi, să vă mai faceţi şi alţi prieteni.

HOROSCOP 4 AUGUST 2019 SCORPION

Poate daţi o fugă la malul mării dacă aveţi un anturaj care să-ntrețină atmosfera de bună dispoziţie. O să cheltuiţi nişte bani ca să le luaţi cadouri şi să le faceţi o surpriză prietenilor care se mută într-o casă nouă, se căsătoresc, fac botezul copilului poate.

HOROSCOP 4 AUGUST 2019 SĂGETĂTOR

Apar surprize plăcute de unde vă aşteptaţi cel mai puţin, dar o să fiţi pe fază şi-o s-aveţi replici pe măsură. Aţi putea da o fugă până la malul mării sau la munte, ori poate vă-ntoarceţi mai spre seară dacă aţi stat deja câteva zile bune la relaş, în vacanţă sau doar în week-end.

HOROSCOP 4 AUGUST 2019 CAPRICORN

O să luaţi parte la un moment festiv, poate e o ceremonie sau e altceva la care-o să contribuiţi cu ceva concret, poate cu asta vă ocupaţi. Întrevedere cu cineva care vrea să lucraţi împreună şi o să trataţi subiectul la o cafea, c-aveţi şi voi un cuvânt de spus şi vreţi să vă fie respectat.

HOROSCOP 4 AUGUST 2019 VĂRSĂTOR

O ieşire la aer , să faceţi mişcare, să-i cooptaţi şi pe copii ar fi un câştig pentru toată lumea. O revenire la preocupările care vă destind şi o să adunaţi în jurul vostru prieteni de care vă leagă multe amintiri şi o să petrecti un timp de calitate.

HOROSCOP 4 AUGUST 2019 PEŞTI

Se poate să vă pregătiţi de o plecare pe o perioadă mai mare de timp şi să puneţi la cale un proiect care o să v-aducă succes. Se poate să apară o pasiune fulgerătoare şi care să vă insufle un alt chef de viaţă şi o să faceţi, probabil, nişte schimbări la care visaţi de multă vreme.

HOROSCOP 4 AUGUST 2019 BERBEC

Se poate să daţi ochii cu cineva care visează la un parteneriat de afaceri şi e posibil să vă convingă să colaboraţi. Poate vă faceţi curaj să vorbiţi deschis despre o relaţie care vă poate aduce fericirea, dar sunt de eliminat nişte asperităţi şi-abia după o să fie bine.

HOROSCOP 4 AUGUST 2019 TAUR

Poate-i chemaţi pe prieteni pe la voi diseară, să schimbaţi impresii, să degustaţi şi nişte bunătăţi, aşa cum i-aţi obişnuit. Se pare c-au revenit vremurile mai bune şi puteţi avea o revelaţie cu cineva care să vă completeze, s-aducă acea scainteie care să facă relaţia să strălucească, să vibreze.

HOROSCOP 4 AUGUST 2019 GEMENI

Poate vă duceţi la un botez, sau la un mini party, oricum o să fie o atmosferă care aşa vă destindă, să uitaţi de stres. Poate vă mobilizaţi serios să-i scoateţi pe copii, nepoţi, să-i duceţi la plimbare, să le-mpliniți dorinţele, treceţi în revistă sporturile de sezon şi alte preferinţe de-ale lor.

HOROSCOP 4 AUGUST 2019 RAC

Se poate să cheltuiţi mai mulţi bani decât aveaţi de gând, dar pare să fie un party special şi n-o să regretaţi, puneţi voi banii la loc la primul salariu. Se poate s-aveţi o discuţie între patru ochi cu cineva care o fi greşit la un moment dat şi-acum vrea să repare, aşa cum şi voi aveţi nevoie de această relaţie, că e valoroasă persoană.

Continue Reading
You may also like...

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top