Connect with us
Horoscop 4 decembrie 2020. Neplăceri pentru zodia Fecioară

Zilnic

Horoscop 4 decembrie 2020. Neplăceri pentru zodia Fecioară

Horoscop 4 decembrie 2020. Ziua vine cu neplăceri pentru zodia Fecioară care este nemulțumită de tot. E pur și simplu ziua aceea în care pentru acești nativi, nimic nu este cum ar trebui să fie în viziunea lor. Din fericire se vor mai tempera spre seară când vor avea mai mult timp de relaxare.

Horoscop 4 decembrie 2020

Berbec

Nativii zodiei Berbec vor începe ziua delectându-se cu o cafea bună într-o companie extrem de plăcută. Asta le va da un impuls pentru a continua cu același vibe și pentru a bifa toate obiectivele de pe lista de vineri.

Taur

Taurii au o zi liberă de care profită pentru a face ordine în casă. E vorba de o curățenie generală pe care au tot evitat să o înceapă, din lipsă de timp.

Gemeni

Gemenii așteaptă o vizită din partea unei rude venită din străinătate. Totul se întâmplă în jurul unor acte ce trebuie semnate la notar. Poate fi vorba despre o donație sau chiar o moștenire importantă.

Rac

Nativii zodiei Rac se implică într-un proiect care le răpește tot timpul și din acest motiv vor avea mici probleme în cuplu. Nu uitați: comunicarea este cheia!

Leu

Leii au multă treabă astăzi, dar lipsa chefului și a urgențelor le permite să facă doar o parte din ce și-au propus, iar restul să rămână pe săptămâna viitoare.

Fecioară

Pentru Fecioare finalul săptămânii de lucru vine la pachet cu multe nemulțumiri. Pare că nimic nu le place astăzi, poate și pentru că știu că le așteaptă un program încărcat și în weekend.

Balanță

Balanțele singure au șansa să cunoască pe cineva într-o zi banală, deloc potrivită, aparent, pentru astfel de surprize plăcute.

Scorpion

Scorpionii se pregătesc pentru weekend. Și-au propus să facă multe și vineri este ziua în care pun pe foaie toate activitățile ce așteaptă să fie derulate la final de săptămână.

Săgetător

Sunteți invitați la o petrecere surpriză organizată de prieteni pentru o cunoștiință comună. Deși plecat de acasă fără prea mult chef, știți cum se spune: pofta vine mâncând!

Horoscop 3 decembrie 2020

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn au o dispută în familie pe care o vor gestiona corect numai dacă vor renunța să mai fie atât de arțăgoși.

Vărsător

Vărsători au pus gând rău unei rude și încearcă în fel și chip să-i strice imaginea în ochii celorlalți membri ai familiei. Vă spunem atât: Nu e bine!

Pești

Peștii au parte de o surpriză plăcută pe plan financiar. Poate o mărire salarială, sau poate că le vor intra in cont banii pentru un proiect la care au lucrat în urmă cu ceva timp.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top