Connect with us
Horoscop 4 februarie 2020. Mercur intră în Pești

Zilnic

Horoscop 4 februarie 2020. Mercur intră în Pești

Planeta comunicarii și a gândirii, Mercur, intră în Pești, udne nu se regăsește în forma sa cea mai bună. Este posibil să avem probleme de logică și să ne ghidăm foarte mult după intuiție și sentimente, fără să socotim lucrurile prea mult.  Mai mult decât atât, Mercur deja a început sa isi incetineasca ritmul pentru primul său retrograd din 2020 care va avea startul în Pesti din 17 februarie.

Horoscop 4 februarie 2020 – Berbec

Azi apeşi pe butonul de pauză şi te bucuri din plin de lucrurile simple şi uşoare pe care viaţa ţi le oferă din belşug. Bine faci, e o decizie înţeleaptă de a te detaşa de miezul agitaţiei de zi cu zi, pentru că ai nevoie, din când în când, şi de vacanţă. Fă orice altceva care să-ţi distragă atenţia de la preocupările mai grave ale acestei perioade şi nu te gândi nicio clipă la ceea ce lipseşte. Scoate în lumină multele motive de bucurie şi veselie de care ai parte, fie că e vorba de jocul cu copiii, de o plimbare pe afară, de o oră de sport, pentru că efectele vor fi miraculoase pentru a prinde iar chef de viaţă.

Horoscop 4 februarie 2020 – Taur

Priveşti cu admiraţie spre o persoană a cărei superioritate o recunoşti fără putinţă de tăgadă. E mai bun decât tine, asta e clar, şi dacă ai şansa de a-i atrage atenţia cu ceva, te poţi numi norocos. Poate deveni un idol pentru tine, un exemplu de urmat deoarece a ajuns la vârf prin studiu, prin muncă şi voinţă. Îi apreciezi valoarea, îi respecţi renumele şi îţi propui să-i calci pe urme. Ţi-ai găsit mentorul, ca atare stai în preajma sa, atât cât îţi permite, şi încearcă să furi din zbor orice informaţie, orice lecţie şi orice învăţătură pe care o va împărtăşi.

Horoscop 4 februarie 2020 – Gemeni

Viaţa de familie este în prim plan, dar totuşi nu e vorba de prea multă armonie, ci apar diverse neînţelegeri, mai ales de natură financiară. Soţul nu este de acord cu lista de cumpărături a soţiei, iar soţia nu pare a fi prea încântată d e deciuziile parternerului de viaţă, ca atare conflictele dintre bărbat şi femeie pot ajunge azi într-un punct de maxim, în care orgoliile sunt gata să răbufnească. Fă un efort să-ţi cotrolezi reacţiile impulsive, ca să nu strici o zi de duminică ce ar putea fi petrecută mult mai frumos.

Horoscop 4 februarie 2020 – Rac

Ceea ce se petrece azi în jurul tău te pune pe tine în valoare, dar nu neapărat în cea mai bună formă posibilă. Tot ce spui, tot ce faci, iese în evidenţă într-un fel aparte, pentru că nu poţi sta cuminte fără un gest cât de cât şocant despre care lumea să vorbească, dar nu sunt gesturi cu care te poţi mândri întru totul. Unii ar putea să te denigreze, să te bârfească, să te pună într-o lumină defavorabilă, ceea ce te obligă să vorbeşti şi mai mult de tine, dar nu toată lumea te apreciază. Nu poţi mulţumi pe toată lumea.

Horoscop 4 februarie 2020 – Leu

Banii pe care îi primeşti ori nu sunt de ajuns pentru a-ţi satisface o dorinţă, ori nu sunt la nivelul meritat, deşi ar trebui să te ridici pentru drepturile tale. Toleranţa are şi ea o limită, deci nu poţi trece cu vederea că eşti plătit prea puţin sau că eforturile tale nu sunt apreciate la justa valoare. Evident, fiecare simte că merită mai mult, dar uneori trebuie să-ţi ajustezi pretenţiile şi în funcie de ce îţi poate oferi cel cate te plăteşte. Mulţi vor aminti de criză atunci când vine vorba să semneze cecul!

Horoscop 4 februarie 2020 – Fecioară

Deşi eşti genul de om care trece multe cu vederea de dragul celorlalţi, de data aceasta ai o ambiţie cu totul ciudată, ce te face să te lupţi pentru părerile tale până în pânzele albe. Nu mai tolerezi orice, nu mai accepţi orice condiţii, ci ai ceva de spus şi susţii până la capăt ideea ta fermă. Chiar dacă la originea acestor animozităţi sunt banale diferenţe de gusturi, de data aceasta vrei ca părerea ta să fie ascultată şi respectată, dar nu înseamnă că-ţi poţi impune dorinţele asupra tuturor.

Horoscop 4 februarie 2020 – Balanță

Felul în care te priveşti pe tine însuţi depinde de comportamentul celor din jur faţă de tine. Dacă lumea te înconjoară cu bucurie, şi tu te simţi mai bine în pielea ta, pentru că vezi în ochii lor o oglindă care te prezintă pe tine. Dacă însă observi cea mai mică urmă de negativism, de suspiciune sau de critică la adresa ta, începi să-ţi pui tot felul de întrebări şi să te supui unui proces sever de conştiinţă cu privire la valoarea ta. Nu meriţi asemenea tratament, pentru că nu ai cum să fii plăcut în ochii tuturor, oricât te-ai strădui, deci iubeşte-te aşa cum eşti, fără să asculţi părerile altora.

Horoscop 4 februarie 2020 – Scorpion

Eşti într-un moment de cumpănă când pui foarte serios în balanţă etapele anterioare ale unei acţiuni şi sensul spre care trebuie să mergi de acum înainte. Eşti la mijloc între trecut şi viitor, dar ai starea potrivită să înţelegi situaţia cât se poate de obiectiv şi de limpede, fără a te lăsa influenţat de nimic, nici de ce a fost, nici de ce îţi spun alţii că se poate întâmpla de acum înainte. Singur vei lua decizia finală, deci nu pleca urechea la cei care încearcă să te impresioneze. Ai învăţat din trecut, te poţi elibera cu înţelepciune de cele trăite, ca să nu cari după tine un balast emoţional de care nu mai ai nevoie.

Horoscop 4 februarie 2020 – Săgetător

Ai o mulţime de plăţi curente de adus la zi, dar înainte de a decide cât şi unde dai, mai bine te-ai gândi la datoriile cele mai mari. Ele cer atenţie mai mult ca oricând. Te vei simţi mult mai liber după ce vei şterge de la lista de restanţe o sumă cu multe zerouri. Fă un efort să scapi de o factură care îţi stă pe cap de ceva vreme. Chiar dacă nu e o sumă mare, ai tot amânat-o până când rişti deja să intri pe penalităţi, ca atare fă tot posibilul s-o plăteşti ca să scapi de-o grijă şi să te poţi gândi la alte plăţi viitoare.

Horoscop 4 februarie 2020 – Capricorn

Eşti chemat undeva departe de casă, dar pentru a onora invitaţia, ar trebui să renunţi la alte planuri făcute pentru azi. Se pare că merită să schimbi programul pe nepusă masă, pentru că la destinaţie te aşteaptă persoane care chiar au nevoie de tine şi te vor primi cu braţele deschise. Veştile pe care le primeşti din alte localităţi au un efect pozitiv asupra psihicului, de parcă ar fi informaţii pe care le aşteptai cu sufletul la gură şi care rezolvă ca prin farmec o serie de probleme care te stresau. Stai cu urechile la telefon şi cu ochii la uşă, pentru că nu se ştie ce surprize se ivesc!

Horoscop 4 februarie 2020 – Vărsător

Ai mintea ageră şi debordezi de spontaneitate şi originalitate, pentru că toate replicile tale uimesc prin rapiditate şi isteţime. De fapt, toată lumea ştie că nimeni nu te întrece în domenii intelectuale, procesele gândirii fiind pentru tine extrem de iuţi şi precise, singurul tău defect fiind un dram de superficialitate care se strecoară în tot ce faci. Dacă ai reuşi să te concentrezi mai mult, ai avea parte de rezultate ireproşabile, or, neglijenţa, spiritul jucăuş şi graba îţi pot crea neplăceri. Nu vei scăpa fără o critică legată de neatenţia cu care tratezi lucrurile importante.

Horoscop 4 februarie 2020 – Pești

Ai un mare vis în minte, dar uneori te sperii chiar tu de el şi teama aceasta generează oprelişti. Ai un exemplu demn de urmat în faţa ochilor, o persoană căruia i s-a împlinit visul similar cu al tău, ca atare încearcă ori să-l imiţi, ori să-i calci pe urme, pentru că reţeta sa de succes ţi se potriveşte şi ţie. Evident, tu nu eşti exact ca el, dar poţi face unele ajustări pe ici, pe colo la modul tău de a fi pentru a-i semăna, semn că scopul spre care evoluezi necesită şi din partea ta unele eforturi de voinţă. Nu poţi ajunge acolo fără unele modificări chiar asupra ta, ca om!

Acvaria

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top