Connect with us
Horoscop 4 noiembrie 2020. Gemenii întâmpină dificultăți de comunicare

Zilnic

Horoscop 4 noiembrie 2020. Gemenii întâmpină dificultăți de comunicare

Horoscop 4 noiembrie 2020. Este o zi oarecum dificilă pentru nativii zodiei Gemeni. Este posibil să simțiți nevoia de mai multă libertate, dar există riscul să fiți greșit înțeleși. Este recomandat să evitați discuțiile aprinse, altfel s-ar putea sa regretați mai târziu.

Horoscop 4 noiembrie 2020

Horoscop 4 noiembrie 2020. Nativii zodiei Gemeni întâmpină probleme de comunicare în relația cu cei apropiați. Le este recomandat să evite orice discuție în contradictoriu, în caz contrar, vor avea de suferit mai târziu.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Primești un cadou pe care nici nu-l așteptai, sau un telefon de la un prieten de la care nu mai aveai vești. Mai mult, este și o zi în care pot reveni la normal o serie de probleme mai vechi.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ești împins de la spate de niște termene limită care te irită la culme, dar în loc să stai și să comentezi graba cu care trebuie sa te miști, mai bine ai profita de fiecare clipa pentru a te ocupa de acel proiect urgent.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Este recomandat să evitați conflictele deschise

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Mai ai timp suficient să ajungi unde ți-ai propus, dar nu-l irosi aiurea.

Leu (23 iulie – 22 august)

Azi oricum nu înaintează nimic, ceea ce devine frustrant pentru o fire activă ca tine, dar un impas poate avea și o latură pozitivă: aceea că te poți odihni, fără să mai depui atâtea eforturi.

Fecioară ( 23 august – 21 septembrie)

Stai pe loc, nu insista să te ocupi azi de un proiect dacă vezi că toate merg de-a-ndoaselea. E o senzație ciudată de blocaj, simți că orice ai face, tot nu iese, dar poate îți vei permite o zi de pauză.

Horoscop 3 noiembrie 2020

Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Treci ca prin urechile acului de o situație cu grad mare de risc. O persoană cu caracter cel puțin dubios încearcă să te atragă. Ai noroc cu această voce interioara care te trage de mânecă la timp.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ești pus în fața unei situații cu două fețe și reușești să descoperi la timp ce se ascunde în spatele unor aparențe înșelătoare, astfel încât să nu cazi în plasa nimănui.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Fii corect în aprecieri și nu te arunca la o concluzie dacă nu cunoști lucrurile în profunzime.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ce rost să o ții doar pe a ta, când se poate discuta și altfel? Ideile pe care le propui sunt menite să aducă totul la normal, dar prezintă-le calm.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ai ceva de învățat din acest ritm extrem de lent de evoluție, semn că lucrurile solide se clădesc mai greu. Noroc că tu ai suficientă răbdare și tenacitate pentru a continua.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Nu te baza pe presupuneri, pentru că ele nu sunt susținute de nimic concret sau valabil. A-ți da cu părerea doar pentru că așa bănuiești, nu e soluția optimă în situația de față.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top