Connect with us
Horoscop 6 aprilie 2020. De ce vor suferi Racii

Zilnic

Horoscop 6 aprilie 2020. Racii suferă, Cui îi surâde soarta

Horoscop 6 aprilie 2020. Racii au o zi proastă, însă există și zodii cu mai mult noroc. Află previziunile zilei pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești, oferit de redacția.ro.

Ziua de luni vine cu un aer de nou început pentru mai mulți nativi. Astrele îi sprijină pe cei care încep un proces de învățare, un nou job sau o relație proaspătă.

Află Horoscopul din 6 aprilie pentru zodia ta

Berbec

Nu te simți deloc bine, din punct de vedere fizic. Obosești repede și nu te ajută corpul să faci ceea ce îți propui. Nu ar fi rău să faci analize, să te odihnești, să te imunizezi!

Taur

Nimeni nu îți intră în voie și parcă ești pus pe ceartă. Sau cel puțin așa se vede la exterior. În interior, există probleme care te macină și pe care doar tu le poți analiza și rezolva! Nu dispera, soluția e în mâinile tale!

Gemeni

Ai o zi bună, după ce dimineață primești o veste bună. Probabil va fi vorba despre o realizare profesională, un contract nou, o sarcină nouă, care va aduce un venit substanțial în plus. Atenție să nu te suprasoliciți!

Rac

Racii vor avea mari probleme de comunicare în relația de cuplu. Aceste neînțelegeri le vor provoca suferințe, pentru că nu reușesc să ajungă la un punct comun cu partenerul. Trebuie să aibă răbdare și înțelegere!

Leu

O să ai parte de discuții în familie. Nu reușești să te înțelegi cu cineva mai în vârstă și cauți un sentiment de libertate. Ai grijă însă la ce cuvinte spui, acestea pot fi dureroase!

Fecioară

Deși nu poți călători, te bucuri de călătorii spirituale și mentale, cu ajutorul tehnologiei. Azi, e doar despre tine, despre relaxare, muzică și lectură. Ești un norocos, pentru că îți găsesști liniștea!

Horoscop 6 aprilie 2020. Cui îi surâde soarta

Balanță

Nu îți ajunge timpul pentru tot ce vrei să faci și în curând vei constata că nici banii nu îți ajung. Probleme mari cu banii care te vor supăra. Încearcă să fii chibzuit!

Scorpion

Este o zi bună pentru tine, ești înconjurat de prieteni și te simți foarte protejat și echilibrat mental. Aveai nevoie de așa ceva, după perioada mai grea prin care ai trecut.

Săgetător

Probleme mari în dragoste. Cei singuri se vor confrunta cu un refuz dureros, cei care au pe cineva, ar putea fi înșelați. O inimă frântă le aduce mari supărări Săgetătorilor.

Capricorn

Săptămâna începe cu vești și aduce anumite schimbări. Din fericire, e ceva ce așteptai de mult și îți va aduce o mare bucurie. E posibil chiar și să primești o sumă semnificativă de bani.

Vărsător

O zi foarte agitată, care anunță o săptămână dificilă. Trebuie să te concentrezi la ce ai de făcut și să acorzi și timp pentru odihnă, pentru a o duce la bun sfârșit.

Pești

Și nativii zodiei pești se numără printre norocoșii zilei de 6 aprilie. O să îți împlinești un vis mai vechi, care îți va aduce o mare bucurie în suflet!

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top