Horoscop 7 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc azi o sumă mare de bani

07.08.2019
Horoscop 7 august 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc azi o sumă mare de bani

O să urgentăm nişte demersuri ca să nu mai batem pasul pe loc, să ne atingem odată obiectivele. Vibraţia zilei este 7 şi o să alegem calea fără compromisuri ca să avem succes.

Horoscop 7 august 2019 LEU

Poate o să faceţi un sacrificiu financiar ca să vă puneţi casa la punct, să faceţi lucrurile ca lumea, după care să staţi liniştiţi. Program încărcat şi o să vă reuşească toate manevrele, o să vă bucuraţi de suport din partea unor oameni care vă apreciază şi vă fac viaţa mai uşoară.

Horoscop 7 august 2019 FECIOARĂ

O să-şi facă efectul un tratament pe care-l începeţi în perioada asta, organismul se reface spectaculos. Sunt câteva lucruri care vă deranjează şi de care trebuie să scăpaţi, ca să vă eliberaţi sufleteşte, să incepeti o viaţă nouă fără restanţe şi regrete.

Horoscop 6 august 2019 BALANŢĂ

Vă pot intra nişte bani şi să programaţi o ieşire în weekend pe undeva, să plecaţi cu familia, cu prietenii. O să vă descurcaţi frumos dacă aveţi de dus la bun sfârşit o muncă de echipă şi o să puneţi suflet, poate veţi lucra şi la alte proiecte, care pot fi de timp liber.

Horoscop 7 august 2019 SCORPION

E cineva care vrea să fiţi împreună şi o să incerce să vă convingă că aţi face bine să luaţi în serios oferta. E agitaţie la voi, poate v-aţi pus multe pe ordinea de zi, dar o să răzbiţi, vi se acordă şi o mână de ajutor, apar şi noutăţi care să vă traseze noi direcţii în viaţă.

Horoscop 7 august 2019 SĂGETĂTOR
Poate o să primiţi o invitaţie în vacanţă, posibil şi-n străinătate şi o să fie pe gustul vostru, n-aţi avea motive să n-o acceptaţi. Poate vi s-au promis prea multe lucruri şi care nu s-au întâmplat, dar să nu vă pierdeţi speranţă, e anul vostru special şi cu ceva bun tot trebuie să v-alegeţi.

Horoscop 7 august 2019 CAPRICORN

O să faceţi o investiţie, ca să sporiţi banii din cont, sau să se concretizeze într-o casă, o maşină. O să puteţi rezolva o situaţie contractuală, şi să începeţi lucrul cât de curând, după o lungă perioadă de aşteptare, pentru că nu va băga nimeni în seamă să vă dea ok-ul.

Horoscop 7 august 2019 VĂRSĂTOR

O relaţie de cuplu prinde viaţă şi o să aveţi la dispoziţie câteva luni să analizaţi ce se-ntâmplă şi poate vă căsătoriţi. O să interacţionaţi cu diverse persoane care vin cu propuneri de afaceri şi se pare c-o să faceţi o selecţie, c-aveţi nevoie de nişte bani în plus, de ce nu?

Horoscop 7 august 2019 PEŞTI

Şi în cazul vostru e cineva tânăr, care spera să va-ntelegeti atât de bine încât să puteţi convieţui – pe viaţă! E de lucru, poate mai mult decât de obicei, dar e de profitat să vă faceţi remarcaţi prin ceva care vă poate aduce faimă, ori să v-o sporească.

Horoscop 7 august 2019 BERBEC

Poate vă pregătiţi de un eveniment fericit, o nuntă, un botez şi-o să puneţi toate resursele financiare şi sufleteşti la bătaie. O să daţi dovadă de creativitate şi se va vedea în tot ce faceţi, ies lucruri valoroase pe care puteţi lua bani şi să primiţi şi aplauze, aprecieri.

Horoscop 7 august 2019 TAUR

O să mai faceţi nişte schimbări pe-acasă, şi-o să scoateţi nişte bani din buzunar c-aveţi de luat mobila, aparatura electrocasnică. Vă daţi întâlnire cu cineva carea vrea să colaboraţi la un proiect, fie el şi particular şi o să fiţi dispuşi să mai lăsaţi de la voi că să bateţi palma în cele din urmă.

Horoscop 7 august 2019 GEMENI

Se poate să cheltuiţi o sumă importantă de bani pentru familie, pentru confortul alor voştri sau ca să plecaţi în vacanţă.Vi se vor semna diverse acte care vă permit să avansaţi la slujbă, la şcoală, în viaţa personală, poate vreţi să vă deplasaţi şi trebuie s-aveţi permisele la zi.

Horoscop 7 august 2019 RAC

Relaţia voastră sentimentală poate să ducă şi la căsătorie, atât de bine o să va-ntelegeti, că n-o s-aveţi motiv, să n-o faceţi. Posibile confirmări – vi se dă ok-ul pentru un proiect care să vă propulseze în cariera şi o să aveţi un grup de oameni care să vă ajute dac-o să fie nevoie, la treabă.