Connect with us
Horoscop 7 martie 2021. Dintre toate zodiile, Leii intră într-un mare impas

Zilnic

Horoscop 7 martie 2021. Dintre toate zodiile, Leii intră într-un mare impas

Horoscopul de duminică, 7 martie 2021 se anunță plină de tumult psihologic pentru multe dintre zodii, dar în mod special pentru Lei. Aceștia traversează o perioadă intensă din punct de vedere emoțional, în care se îndoiesc de ei și de deciziile lor. Iată previziunile pentru toate cele 12 zodii.

Horoscopul zilei de duminică, 7 martie

Se spune că ziua bună se cunoaște de dimineața, dar pare-se că și în cazul zilei proaste, treaba stă cam la fel. Astăzi multe dintre zodii se trezesc cu fața la cearceaf și din această cauză nimic nu le merge așa cum ar trebui.

Zodia Berbec

Posibil să vi se aprobe creditul bancar pe care l-ați cerut, și astfel să puteți, în sfârșit să demarați demersurile pentru a vă cumpăra locuința sau mașina mult visată.

Zodia Taur

E posibil să bateți palma pentru un contract cu cineva din afara țării, unde sunt șanse mari să plecați pentru perfecționare.

Zodia Gemeni

Primiți o invitație la o aniversare într-o companie extrem de plăcută, unde aveți șansa să cunoașteți pe cineva interesant. Ceva bun poate ieși din această experiență.

Zodia Rac

Este posibil să luați acea sumă de bani pe care o așteptați de ceva timp, de pe urma unui proiect. Vă veți face cu ei tot felul de plăceri și veți avea suficienți cât să-i bucurați și pe cei dragi.

Zodia Leu

Leii trec astăzi printr-un mare impas legat de o decizie grea cu privire la viața sentimentală. Vă trec prin minte tot felul de gânduri și nu știți încotro, asta pentru că mintea se contrazice cu inima. Nu uitați, totuși, există o rezolvare în orice.

Horoscop de weekend 6-7 martie 2021

Zodia Fecioară

Cineva vă convinge să vă implicați într-un proiect promițător. Mai spre seară veți primi vizita unor persoane dragi care abia așteaptă să vă vadă. Fiți gazde bune, chiar dacă vă simțiți obosiți.

Zodia Balanță

Este posibil ca o problemă de sănătate veche să revină și să vă dea bătăi de cap. Cereți sfatul unui medic specialist care să vă spună exact ce să faceți.

Zodia Scorpion

Scorpionii umblă la pușculiță pentru a se pregăti, cum se cuvinte, pentru ziua de 8 martie. Este o zi specială pentru acești nativi și au de gând să o petreacă cu mare fast.

Zodia Săgetător

Tot ce faceți astăzi pare să fie sub presiune și cu toate astea vă descurcați de minune. Vă caută cineva din trecut, dar aveți grijă ca acest brusc interes pentru persoana voastră, să nu fie de rău augur pentru voi.

Zodia Capricorn

Primiți cam multă tăcere din partea șefilor, iar asta nu e întotdeauna un lucru bun. Faceți cumva să vorbiți cu ei și să vedeți în ce ape se scald.

Zodia Vărsător

Vă pregătiți să negociați un contract de zile mari, care implică un angajament enorm. Roadele vor fi pe măsura efortului depus, așa că mergeți înainte cu încredere.

Zodia Pești

O discuție între patru ochi cu persoana iubită are șanse să clarifice totul și chiar să ducă relația la un alt nivel.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top