Connect with us
Horoscop 8 martie 2020. O zodie schimbă macazul mâine

Zilnic

Horoscop 8 martie 2020. O zodie schimbă macazul mâine

Horoscop 8 martie 2020. Zi specială pentru nativii acestei zodii. În acelasi, o zodie urmează să fie pusă la grea încercare. 

Citeşte horoscopul pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec – Horoscop 8 martie 2020

Nu detii tu chiar toate solutiile, si celalalt are ceva de spus. Daca discuti de fiecare data cu familia despre ceea ce te preocupa, se vor gasi solutii prin care problemele sa dispara. Nimic nu ramane fara remediu, ca atare nu insista sa le duci singur pe toate in spinare, ci asculta si parerile celor dragi. Stati de vorba pe indelete, spuneti-va fiecare parerea, ca, la final, sa extrageti o concluzie care sa adune la un loc toate ideile vehiculate, fara sa se bata cap in cap. Dialogul are rolul de a armoniza situatii scapate un pic de sub control, deci pune accent pe comunicare si reciprocitate.

Taur – Horoscop 8 martie 2020

Micile neintelegeri din casa nu merita transformate in furtuni si mai mari, deci incearca sa te pui un pic in pielea celor dragi ca sa intelegi ce se intampla cu ei, ce-i face sa reactioneze negativ la ceea ce se petrece acasa. Partenerul de viata, un parinte sau un frate vine nervos acasa si tensioneaza si mai mult atmosfera cu nervii sai, iar tu, in loc sa ii oferi intelegere si o ureche de ascultat, ai putea reactiona si mai agresiv, incat nu mai e decat un pas pana la un imens scandal casnic. Ai grija, asadar, pana unde ridici tonul!

Gemeni –  Horoscop 8 martie 2020

Toate bune si frumoase azi, ai senzatia ca ai rezolvat cele mai complicate probleme si orizonturile tale sunt mai luminoase. Excelent: pastreaza acest tonus ridicat cat mai mult timp posibil, pentru ca de el va depinde succesul proiectelor tale. Ai norocul unei atitudini optimiste si entuziaste in fata unor evenimente care se apropie, si pe care le primesti cu inima deschisa, sigur ca va iesi totul ca la carte. Ai noroc si de un anturaj bun, care te stimuleaza, te inconjoara de energie pozitiva, si cat timp fiecare isi mentine moralul la cote maxime, succesul e din ce in ce mai aproape!

Rac – Horoscop 8 martie 2020

Vestile cele mai bune vin azi de departe, ori transmise prin intermediul unor mijloace de comunicare, ori transmise personal de un mesager care intra in casa ta. Le primesti cu bucurie, cu entuziasm si simti chiar nevoia sa le impartasesti si altora, deoarece sunt evenimente care nu te privesc doar pe tine, ci si pe cei dragi. Schimbarea pe care o decizi acum va avea efecte dintre cele mai bune candva, si daca primesti aprobarea familiei, ai si mai mult curaj sa schimbi macazul spre noul sens de la care aveti cu totii mari asteptari. Viitorul arata promitator!

Leu – Horoscop 8 martie 2020

Ar fi bine sa mai amani unele plati, pentru ca nu detii, momentan, toate sumele necesare. N-ar fi rau ca banii de care dispui sa fie in asa fel dramuiti, incat sa acoperi cu ei mai multe plati deopotriva. Nu incerca sa dai toti banii deodata, e bine si in transe! Imparte-i cu grija, aranjeaza-i pe caprarii, pentru ca vei reusi sa platesti mai multe facturi in rate, un pic aici, un pic dincolo, incat sa nu te simti chiar atat de impovarat de sume imense. Daca platesti cate un pic si intr-o parte si-n alta, ai macar impresia ca ai mai scapat de o grija, chiar daca va mai veni foarte curand alta scadenta.

Fecioară – Horoscop  8 martie 2020

Nu ai de ce sa-ti pierzi curajul daca mai apar in calea ta si piedici, pentru ca ele au rolul de a te ambitiona si mai tare! E o dovada clara ca esti capabil de mai mult decat ai crede, ca poti reusi chiar si in ciuda celor mai mari oprelisti si afronturi, descoperind ca detii calitati de care nici macar nu erai constient. La greu poti observa de ce esti capabil, nu atunci cand toate merg bine de la sine, ca atare nu te speria de provocarea la care esti supus, pentru ca o vei depasi mai bine decat ai spera! Implica-te ca poti!

Balanță – Horoscop 8 martie 2020

Daca unele lucruri nu au iesit bine in viata ta, nu trebuie sa te cramponezi de ele si sa le tot treci in revista. Esecurile au si ele rostul lor: extragi din ele concluzii utile pentru ca, data viitoare, sa nu mai gresesti si sa-ti iasa toate ca la carte. Ai sa vezi ca visul care tocmai s-a destramat are un rol in viitoarele tale succese. Nu iti era dat sa primesti acel lucru sau nu era asa de bun pentru ce va urma de acum inainte, ca atare asteapta cu incredere ce are de oferit viata in schimbul acelui lucru pe care nu ai putut pune mana. Poate fi mai bun deoarece legea compensatiei lucreaza!

Scorpion – Horoscop 8 martie 2020

Esti genul de om care crede doar atunci cand vede, iar azi vei primi atat de multe semnale clare ce iti alunga orice urma de nesiguranta incat ar fi culmea sa le pui si pe ele la indoiala. Fii atent la tot ce vezi, tot ce auzi, tot ce-ti apare in cale, pentru ca toate aceste semne au ceva de transmis pentru tine. Sunt mesaje cat se poate de limpezi ca mergi in sensul cel bun, deci nu mai are rost sa te indoiesti de tine sau de succesul drumului ales. Parca cineva tot iti ofera mici informatii care iti confirma ceea ce intuitia deja isi transmitea, dar nu credeai fara a avea si niste garantii foarte certe. Acum le ai!

Săgetător – Horoscop 8 martie 2020

Nici tie nu-ti vine a crede ce bine merge un proiect la care iti aduci contributia cu trup si suflet! Succesul lui depinde de felul cum ai luat startul acestui proiect, pentru ca ai ales bine momentul pentru a face primul pas, mijloacele de a ajunge la telul dorit, precum si echipa potrivita care sa te completeze. Singur, nu ai fi ajuns la aceleasi rezultate, dar gasesti, pe parcurs, exact resursele cele mai bune pentru ceea ce ti-ai propus. Daca tu esti cel care detine fraiele acestei afaceri, cu atat mai bine va evolua totul, pentru ca dai randament maxim mai ales daca tu esti cel care traseaza directia si ceilalti te urmeaza, jucandu-si fiecare rolul asumat.

Capricorn – Horoscop 8 martie 2020

Cum sa nu-ti sara tandara daca, la orice usa ai bate, ti se raspunde agresiv, nepoliticos, fara sa gasesti nicaieri de un dram de amabilitate si intelegere. Daca ai de a face azi cu institutiile statului, birocratia te va aduce pe marginea exasperarii, pentru ca nu gasesti nicaieri persoane care sa te asculte si sa iti inteleaga doleantele. Multe usi ti se inchid in nas, esti trimis la plimbare cu un ton superior si termini ziua cu un sentiment de iritare ori de cate ori te gandesti la relatiile defectuoase ale acestei zile. Nici tu nu esti mai amabil, recunoaste, dar reactia e fireasca cand esti tratat asa.

Vărsător – Horoscop 8 martie 2020

Profita de fiecare invitatie care ti se face azi si de fiecare cuvant bun indreptat spre tine, pentru ca toate contin energia pozitiva ce iti va face ziua mai fericita. Chiar simti lumina calda a iubirii care te invaluie atunci cand te afli in compania unor persoane care te rasfata in gesturi de simpatie si afectiune si oferi si tu la fel de mult inapoi. Datorita lor, vei trai momente de varf, in care schimbul de vorbe bune, de incurajari sincere, de povesti mobilizatoare sau de mesaje de prietenie adevarata vor fi la cote maxime. Pur si simplu simti energia pozitiva cum te insoteste peste tot si ai motive de maxima bucurie!

Pești – Horoscop 8 martie 2020

Prea te lasi dominat de influentele negative din jurul tau, cand tu ai resursele proprii de energie care te-ar putea ajuta sa treci cu brio peste orice impas. Nu te compara cu altii, tu esti tu, stii cel mai bine pe ce te poti baza, or ceilalti te privesc ca si cum ai fi la fel ca ei: limitat de tot felul de blocaje, ingrijorat de ceea ce nu merge bine. Capul sus si scoate la lumina ceea ce detii si ceea ce stii, pentru ca asta conteaza cel mai mult acum. Nimeni nu e ca tine, deci nu-ti raporta valoarea la a celor care te trag permanent inapoi.

Horoscop zilnic oferit de Acvaria.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top