Horoscop de weekend 29-30 mai 2021. Morala zilei: Cea mai dură răzbunare este iertarea

28.05.2021
Horoscop de weekend 29-30 mai 2021. Morala zilei: Cea mai dură răzbunare este iertarea

Horoscopul weeekend-ului 29-30 mai le sfătuiește pe zodii să țină cont de sfatul că răzbunarea este cea mai dură armă. Pe dușmanul tău nu-l va durea nimic mai tare decât să vadă că l-ar iertat și nu îi încurajezi răutățile. Urmează sfaturile astrelor, care aduc vești bune pentru anumite zodii, în timp ce pe altele le pregătesc pentru cele mai grele provocări.

Zodia Berbec

Berbecii fac apel la unitate în familie după ce se confruntă cu tot felul de reproșuri, iar ei sunt prinși la mijloc. Cei apropiați s-ar putea să vă reproșeze că până acum i-ați ignorat și nu ați fost deloc de partea lor și abia acum, la greu, apelați la ajutorul lor.

Zodia Taur

Cei născuți în zodia Taur simt nevoia să se cumpăteze într-un aspect care ține de viața sentimentală. Se gândesc serios la viața de familie și parcă nu își mai găsesc liniștea când văd că toți au copii, se căsătoresc și doar ei au rămas ai nimănui.

Zodia Gemeni

Ai impresia că nu primeşti la fel de multă tandreţe pe cât dăruieşti tu Totuși, problema nu este decât la cei din jurul tău, ci și la tine, pentru că și tu i-ai ignorat până acum pe ei. În cursul dimineţii evită disensiunile, mai ales dacă discuţi cu mai mulţi oameni, un colectiv de oameni.

Vezi și: Calendar ortodox 29 mai 2021. Sfânta Muceniţă Teodosia, ocrotitoarea fetelor şi femeilor lipsite de apărare

Zodia Rac

Nativii acestei zodii s-ar putea să intre în contradicție cu cei din familie în special dacă este vorba de un aspect legat de viața profesională. Se pare că părinții și-ar fi dorit un alt viitor pentru voi, motiv pentru care, acum, sunt revoltați de faptul că nu ați ajuns acolo unde ar fi sperat ei.

Zodia Leu

Zilele sunt relativ calme, liniştite, dar te poţi aştepta la unele evenimente sau veşti, aşteptate sau nu, mai pe seară. Lucrurile pe care până acum le considerați inutile se vor dovedi a fi extrem de utile și chiar depindeți de ele.

Zodia Fecioară

Fecioarele muncesc acum mai mult decât de obicei, deși este weekend. Nativii sunt îngrijorați de situația materială și o vor privi într-un mod foarte realist, dar și ușor pesimist. Se gândesc doar la faptul că le lipsesc multe momentan, fără a ține cont de câte au realizat.

Zodia Balanță

Balanțele se lovesc de anumite greșeli pe care le-au făcut în trecut și sunt dispuse să facă schimbările pe care le-au tot amânat de-a lungul vremii. A venit momentul să fiți mai atent la nevoile celor din jur, pentru că va veni un moment în care veți avea și voi nevoie de ajutor.

Zodia Scorpion

Scorpionii au discuții aprinse cu colegii de muncă și se simt în continuare neînțeleși. Deși simt că au cele mai bune idei, nimic parcă nu îi determină pe ceilalți să îi înțeleagă și se simt de parcă toți cei din jur sunt împotriva lor.

Zodia Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător nu vor simți nevoia să iasă în față, să se manifeste public, iar cei care au discursuri, ședințe de susținut s-ar putea să nu se simtă în largul lor. Emoțiile îi vor cuprinde complet și nu se vor mai putea concentra pe ceea ce au de făcut.

Zodia Capricorn

Capricornii devin mai responsabili și mai atenți cu mediul în care trăiesc, ba chiar fac achiziții utile pentru căminul lor. Zilele acestea lasă deoparte mofturile lor și se gândesc serios la viitor, la modul în care ar trebui să arate căminul lor, locul în care își petrec cel mai mult timpul.

Zodia Vărsător

Aştepţi o veste, o decizie, ca să vezi în ce domeniu sunt avantajate interesele tale azi. S-ar putea ca faptul că tu vorbești prea mult să influențeze întâmplările acestei zile, din cauza faptului că spui lucruri care îi deranjează pe ceilalți și care îi fac să-și schimbe părerea.

Zodia Pești

Cei născuți în zodia Pești vor avea de trăit emoții intense în relațiile de cuplu, însă o vor face cu mult raționament și mult simț practic. Chiar dacă cel de lângă voi pare delăsător și nu face față stresului, ești tu acolo pentru el, pentru a-l determina să nu renunțe.