Connect with us
Horoscop dumincă 19 iulie 2020. Săptămâna se încheie cu vești bune

Zilnic

Horoscop dumincă 19 iulie 2020. Săptămâna se încheie cu vești bune

Previziuni pentru toate zodiile duminică, 19 iulie 2020. . Găsești aici horoscopul zilei complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce ți-au pregătit în această zi de duminică, în a doua zi de weekend, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Unii vor avea parte de surprize neașteptate. Citește aici horoscop duminică 19 iulie 2020.

Horoscop duminică 19 iulie 2020. Berbec

Ca să vezi cu claritate realitatea aşa cum e, ar trebui să priveşti un pic în interiorul lucrurilor, nu doar la suprafaţă, pentru că există aspecte bine ascunse pe care doar intuiţia ţi le-ar putea arăta. Nu fi superficial, mulţumindu-te cu nişte aparenţe frumoase, dar înşelătoare, ci încearcă să treci dincolo de cortină, să analizezi situaţia şi din culise, pentru că ceea ce nu se vede poate fi de fapt realitatea. Unii ştiu să se ascundă în spatele unor vorbe mari sau a unei măşti false, dar azi ai un fler cu totul special de a mirosi de la o poştă adevărul, ca măcar să poţi elucida unele mistere ambalate în lumini ireale.

Taur

Ai timp berechet să stai şi să cântăreşti o situaţie încurcată. Nu te împinge nimic şi nimeni de la spate să te grăbeşti să dai un răspuns imediat, deci ia-ţi tot timpul necesar pentru a chibzui şi a privi lucrurile din toate direcţiile posibile, ca abia după aceea să extragi concluzia finală. Cu cât analizezi mai atent, cu atât descoperi mai multe puncte de vedere şi eşti mulţumit că ai avut suficient timp să verifici totul cu atenţie, pentru că dacă ai fi fost presat de termene limită, ai fi luat decizii pripite. Profită de răgazul primit în dar!

Gemeni

Vezi doar lucruri bune în jurul tău şi aceasta se va dovedi a fi exact sursa ta de energie pentru a ajunge la un scop foarte înalt. Laşi deoparte modestia, nesiguranţa, teama de eşec sau pesimismul şi le înlocuieşti cu resurse pozitive perfecte pentru situaţia în care eşti implicat. Ai la îndemână tot ce-ţi trebuie pentru o reuşită de proporţii pe care o poţi numi apogeul unor eforturi sau împlinirea unui vis. Eşti atât de entuziasmat de ceea ce iese din mâinile tale, încât spui deja tuturor că ai ajuns acolo unde visai, că e maximum la care puteai spera vreodată. Felicitări, păstrează acest tonus pentru viitoarele succese!

Horoscop duinică 19 iulie. Rac

Se creează o atmosferă foarte plăcută în grupul din care faci şi tu parte, ceea ce vă îndeamnă pe toţi la dialog, la o cooperare fructuoasă, la o prietenie din care se pot naşte rezultate care să mulţumească pe toţi. Alătură-te celor cu interese similare şi uniţi-vă forţele într-un sens comun, pentru că ceea ce iese azi din eforturile voastre adunate la un loc e demn de laudă! Unul din secretele reuşitei este optimismul, şi atât timp cât vă trataţi unii pe alţii ca de la egal la egal, ca buni prieteni, victoria comună nu e departe.

Leu

Ai pornit un drum nou, interesant, dar primii paşi aduc deja şi primele piedici. Nu trebuie să te laşi influenţat de acestea, obstacolele sunt absolut normale la orice început de drum, deci trebuie să-ţi menţii interesul viu, pentru că de hopuri nu scapă nimeni. Mergi mai departe, luptă cu ambiţie împotriva celor ce ţi se opun, celor care spun nu la propunerile tale, pentru că succesul acestui proiect depinde enorm de voinţa ta, de energia pozitivă pe care o investeşti şi de curajul de a trece peste toate opreliştile, deloc puţine, care se vor ivi pe parcurs.

Fecioară

Primeşti aprobări şi confirmări foarte stimulative din partea celor din jur. Cum să nu tragi şi mai tare când vezi că tot ce spui este primit cu entuziasm şi completat cu energie de cei cărora te adresezi? Formaţi o echipă perfectă împreună, pentru că fiecare îşi aduce contribuţia cu succes la ceea ce v-aţi asumat laolaltă. Fiecare are ceva de câştigat din această combinare de idei şi energii, pentru că din unirea forţelor voastre se ajunge la un ţel care bucură pe toată lumea. Dacă singur nu poţi duce la îndeplinire un ţel, adună alături oameni care au interese similare.

Balanță

Unii caută cu disperare o soluţie, când tu ai o paletă foarte largă de opţiuni la dispoziţie şi ştii să te foloseşti imediat de ceea ce deţii. Mai mult, având o atât de complexă bază de date în minte, ai puterea de a oferi şi altora soluţii, pentru că tu le vorbeşti din experienţă proprie. Şi tu ai trecut cândva prin problemele cu care se confruntă ei, deci ajunge să apeşi, simbolic, pe un buton, şi gata, ai şi găsit rezolvarea. Cine te are astăzi în preajmă ca prieten, colaborator sau sfătuitor, are numai de câştigat, pentru că tu ai soluţii practice la orice întrebare sau nedumerire de-a lor, poate chiar complet neaşteptate faţă de ceea ce se gândeau ei că trebuie să facă.

Scorpion

Eşti mulţumit de urmările unei decizii mai vechi, care dă acum semne bune! Ai avut curajul să schimbi macazul cu ceva timp în urmă, gest ce a generat ulterior mari schimbări în viaţa ta, iar acum poţi vedea cu ochii tăi aceste urmări pozitive. Te feliciţi pentru faptul că ai avut curajul de a alege alt drum, de a aborda o atitudine nouă în faţa viitorului, pentru că, din acel moment, tu practic ai pornit pe alt drum şi ai devenit altul! Dacă ai fi fost comod şi ai fi refuzat schimbarea, acum ai fi bătut pasul pe loc fără să mai aduci nimic nou, dar iată că ai luat decizii înţelepte cu efecte grozave pe termen lung. Ţine-o tot aşa, într-o continuă transformare în bine!

Horoscop duminică 19 iulie. Săgetător

Ai nevoie de un vis nou, de un impuls nou către care să-ţi canalizezi energia iar acest stimulent apare de unde nici nu te aştepţi. Îl poţi considera un cadou superb de la viaţă, un bonus suplimentar faţă de tot ce ai cules până acum, deci ai toate motivele să te bucuri ca un copil de această minunată surpriză. Meriţi tot ce-i mai frumos şi mai bun, ca atare oferă-ţi acest dar după care inima ta tânjeşte, indiferent despre ce ar fi vorba. Metaforic vorbind, ai voie să te înfrupţi dintr-o cutie întreagă de bomboane de ciocolată fără să te gândeşti la nimic altceva decât la gustul excelent şi la senzaţia de fericire care te încearcă.

Capricorn

Vin idei dintre cele mai ciudate şi originale, dar înainte de a spune despre ele că sunt imposibil de folosit, tocmai prin ciudăţenia lor, mai ai răbdare un pic să înţelegi mai bine situaţia. Da, poate ţi se cer nişte gesturi pe care, momentan  ai impresia că nu le poţi face, că te depăşesc, dar mai aşteaptă un pic şi ai să vezi că nimic nu e atât de ciudat pe cât pare acum. E nevoie de o reacţie foarte promptă şi rapidă, nu ai timp de gândire, deci trebuie să dai dovadă de o capacitate de a accepta soluţiile diferite de cele pe care le aşteptai. Nu e uşor, dar tu ai această capacitate fulger!

Horoscop duminică 19 iulie. Vărsător

Ai luat cândva o decizie şi acum o regreţi, pentru că descoperi că nu a avut efectele scontate. Nu e prea târziu să te răzgândeşti, dacă vezi că nu se mai poate face nimic, deci fii pregătit să schimbi macazul acum! Nu te mai gândi de ce n-a mers prima variantă, nu mai căuta vinovaţi sau defecte la decizia luată cândva. Gata, n-a mers, ai acceptat şi tu realitatea, deci e vremea să o coteşti de urgenţă spre altceva! Vei vedea că a doua oară lucrurile vor merge mult mai bine, deci nu e deloc o ruşine să recunoşti că ai făcut şi alegeri nepotrivite. Nu-ţi mai face procese de conştiinţă şi porneşte iar, pe alt drum!

Pești

Te superi fără motiv pe glumele deşănţate ale unui amic care spune vrute şi nevrute, dar fără nicio intenţie negativă. Se foloseşte de cinism, de ironie, de farse doar pentru a se simţi el bine, fără să-şi dea seama că atitudinea lui cam uşuratică, de fapt, poate leza pe alţii, printre care şi pe tine. Atacurile sale la persoană sunt simple glume, nu te supăra! Replicile sale se vor a fi doar amuzante, nicidecum critice, ca atare nu pune la suflet nimic din ceea ce-ţi spune. Mai degrabă îi răspunzi cu aceeaşi monedă, ca să vadă şi el ce simţi tu. Recunoaşte că cel din faţa ta doar o face pe nebunul şi se manifestă liber doar din nevoia de a se distra şi atât!

Horoscop oferit de ACVARIA 

 

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top