Connect with us
Horoscop Minerva 18 februarie 2021. Leii sunt puși în situația de a da bani cu împrumut

Zilnic

Horoscop Minerva 18 februarie 2021. Leii sunt puși în situația de a da bani cu împrumut

Minerva prezintă horoscopul de joi, 18 februarie 2021. Astrele aduc schimbări de ordin material pentru unele zodii, și de ordin sentimental pentru altele. Este ziua în care se vor lua decizii importante care vor avea consecințe pe termen lung.

Horoscop Minerva 18 februarie 2021

Decizii mari pentru unele zodii pentru care astăzi este o zi extrem de importantă. Nativii zodiei Leu împrumută cuiva o sumă de bani după care au toate șansele să aștepte mult și bine. Aveți mai jos previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte.

Zodia Berbec

Astăzi nativii zodiei Berbec fac tot felul de calcule cu privire la veniturile viitoare, precum și la cheltuielile care se apropie.

Zodia Taur

Grijile acestor nativi devin mari, cel mai probabil influențate fiind și de anturajul Taurilor. Țineți-vă departe de prietenii care vă afundă în loc să vă ridice.

Zodia Gemeni

Lucrurile bune apar chiar atunci când te aștepți cel mai puțin. Astăzi Gemenii au șansa să primească niște vești extraordinare care le vor schimba nu doar ziua, ci întreg anul.

Zodia Rac

Luptă pentru planurile tale chiar dacă cei din jur (cârcotașii) vor spune că ești pe drumul greșit. Azi vei fi pus în fața unei alegeri care va avea consecințe de lungă durată asupra vieții tale.

Zodia Leu

Nativii zodiei Leu sunt puși în ipostaza de a face ceva ce le displace enorm: să împrumute bani. Cineva apropiat le solicită un împrumut mare. Depinde doar de ei dacă vor onora această cerință. Grijă mare cui dați bani, că s-ar putea să așteptați mult și bine să-i primiți înapoi.

Zodia Fecioară

Nu uita să fii bun cu cei din jur. Chiar dacă ai o zi proastă, ai dreptul să fii supărat, dar niciodată nu ai dreptul să fii și rău din cauza supărării tale.

Zodia Balanță

Vă simțiți singuri și neînțeleși deși nu este deloc așa. Vi se pare că totul este împotriva voastră și împrăștiați în jur numai energie negativă. Poate ar trebui să vă schimbați atitudinea.

Citește și Horoscop februarie 2021

Zodia Scorpion

Nu îți place ce ți se cere astăzi să faci la locul de muncă, dar nici nu e posibil să fie totul numai pe placul tău. Îți este greu să renunți la principii și să faci ce ți se cere.

Zodia Săgetător

Încearcă să recâștigi respectul și încrederea celor dragi. Va fi bine atât pentru tine, cât mai ales pentru viitorul tău în familie.

Zodia Capricorn

Nu este o zi indicată pentru cumpărături mari. Azi nu e bine să faci investiții/cheltuieli. Rezumă-te doar la strictul necesar și lasă ziua să treacă fără să spargi pușculița.

Horoscopul verii 2021

Zodia Vărsător

Ești decis să faci o schimbare mare în viața ta sentimentală. Te gândești: ori albă, ori neagră. Ești fericit cu alegerile tale? Răspunde la întrebare și îți va fi mai ușor în deciziile viitoare.

Zodia Pești

Lucurile mărețe se fac greu, cu muncă, perseverență și răbdare. Din fericire, la final vei ști că a meritat fiecare efort.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top