Connect with us
Horoscop Minerva 25 februarie 2021. Gemenii sunt periculos de curioși

Zilnic

Horoscop Minerva 25 februarie 2021. Gemenii sunt periculos de curioși

Minerva prezintă horoscopul de joi, 25 februarie 2021. Previziuni astrale pentru toate zodiile. Berbecii sunt susținuți pe sectorul prieteniilor, iar Taurii se gândesc la o escapadă undeva la munte. Ce se întâmplă cu fiecare zodie în parte, joi, 25 februarie.

Horoscop Minerva 25 februarie 2021

Astăzi nativii zodiei Berbec sunt susținuți pe sectorul prieteniilor, în timp ce gândurile Taurilor zboară către dorința de libertate. În același timp, Gemenii sunt  cam curioși astăzi, și ar trebui să fie atenți să nu-i deranjeze de ceilalți.

Zodia Berbec

Nativii Berbec sunt sprijiniţi în relaţia cu prietenii. Astăzi puteţi afla informaţii preţioase despre viaţa lor care să vă implice şi pe voi.

Zodia Taur

Taurii se gândesc și chiar plănuiesc o escapadă la munte sau altundeva în natură, cu persoana iubită sau cu grupul de prieteni. E bine să vă ocupați mintea și cu astfel de obiective.

Zodia Gemeni

Nativii zodiei Gemeni sunt susținuți pe sectorul prieteniilor. Este o zi cu multă inspirație pentru acești nativi care sunt pregătiți pentru o schimbare importantă în viață. Unii sunt periculos de curioși, motiv pentru care ar putea avea probleme.

Zodia Rac

Racii sunt intuitivi, iar asta vă ajută să alegeţi un curs, o activitate benefică pentru a vă perfecţiona într-un domeniu.

Zodia Leu

Intuiția Leilor este la cote înalte, aşa că vor anticipa cu uşurinţă mişcările celor din jur. Atât pe plan personal, cât şi profesional.

Zodia Fecioară

Ar trebui să vă odihniți mai mult. Nu vă suprasolicitați corpul! Ascultați nevoile lui și faceți cumva să le satisfaceți.

Zodia Balanță

În cazul în care Balanțele simt că şi-au neglijat partenerul de viaţa în ultimul timp, astăzi ar trebui să recupereze. Dedicaţi-vă timpul familiei, indiferent de responsabilităţile de la job.

Zodia Scorpion

Dragostea este cea care le face ziua mai frumoasă nativilor zodiei Scorpion. Sunteţi creativi, aşa că este momentul perfect să vă ocupaţi de proiectele artistice.

Zodia Săgetător

Este o zi potrivită să vă ocupați de casă şi de familie, indiferent dacă asta implică o renovare sau o cină cu cei dragi.

Horoscop februarie 2021

Zodia Capricorn

Nativii zodiei Capricorn sunt preocupaţi de finanţe şi de gestionarea bugetului. Faceţi cumpărături, dat nu uitaţi să achitaţi facturile mai întâi.

Zodia Vărsător

Cei născuți sub semnul zodiacal al Vărsătorului nu stau foarte bine la capitolul comunicare. Aveţi idei bune, însă, le exprimaţi greşit, aşa că mare grijă cum formulaţi anumite fraze.

Zodia Pești

Peștii nu sunt deloc dispuși la compromisuri, iar asta le poate afecta relația cu persoana iubită. Nu întotdeauna ce vreți voi și cum vreți voi se pliază pe nevoile celuilalt.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Zilnic

To Top